Kardeş gittiğin doktoru bilmem de Allah muhafaza çok dikkat etmen gerekiyor sağlam bir doktora görün,dünya göz hastanesine git veya tanıdığımdan dolayı biliyorum çok sakat.Çok geçmiş olsun.
Kardeş gittiğin doktoru bilmem de Allah muhafaza çok dikkat etmen gerekiyor sağlam bir doktora görün,dünya göz hastanesine git veya tanıdığımdan dolayı biliyorum çok sakat.Çok geçmiş olsun.
Benimde vizöre öndeki arabanın fırlattığı taş gelmişti. O günden beri vizörüm hep kapalıdır.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
geçmiş olsun...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Hepinize çok teşekkürler. Samatya ssk hastanesine gidiyorum bakalım şimdi sonrasında önemli bişi olursa dünya göz hastanaesine gitmem söz konusu.
100le giderken elime arı çarptı (yazın eldiven takmıyorum)elim 2 gün sızla
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Arkadaşım geçmiş olsun. 2-3 hafta önce cumartesi günü şiddetli yağan yağmura yakalandım ve yaklaşık 9 km yolu yağmurun altında geçirerek eve geldim. Çeneden açılır kaskımı kullanıyorum scooter kullanırken ve çeneden açık vaziyette, gözlükle. O yağmur taneleri yüzümün açıkta kalan yerlerine her çarptığında, sanki biri karşıma geçmişte yüzüme taş atıyormuş gibi hissettim.
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
yukarda herşey yazılömış aslında.ç.....................söylenecek fazla söz yok..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeş kullanın kaskta 20 tllik piyasa kasklarından biraz paran varsa gdr-ks2 gibi kask alsana.bu kaska vizörde bulamazsın kask dedin şey yere düşünce paröalara ayrılıyor.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Tozu var toprağı var. Hepsini geçtim rüzgardan gözlerim yanıyo Asla süremem valla kapatmadan..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Allah korumuş ben bu konuda paranoyağım...en kral sıcaklarda bile camımı kapatırım veya şeffaf camlı gözlük takarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu arada ben 2000 yılına kadar 5.30 miyop gezmiş bir dörtgözdüm...sırf motoru rahat kullanma sevdasından lazer ameliyatı olmuştum...valla...yoksa gözlükten kurtulmak için değil...o zamanki psikolojim buydu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Faydalı bir uyarı. Benimde başıma gelmişti, Sefaköy'den Ömerli'ye vizör kapalı gittim. Son 50 metrede açtım ve gözüme giren cisim sayesinde günüm mahvoldu. Mutlaka herkesin dikkat etmesi lazım. Araçlardan taş vb. de sekebilir.
Kör sineklerde ayrı bir dert. Kör sinek gözümün içinde kilometrelerce dolaşmışımdır. Çevre ilçelerden göz bebeğim gibi bakarak getiriyorum bedavaya hayvancıkları. Kaskın vizör siyah olunca geceleri mecburen açık kullandığımdan dolayı onlarda faydalanıyorlar bu beleş seyehatten
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Yolda motorun tepesinde giderken bir de bakarsınız ilerde havada uçuşan ve konacak yer arayan bir poşet. İnceden bir ayar çekeyim dersiniz, poşet havada bir sağ manevra, bir sol manevra derken hooop kafanıza gözünüze eteçmınt olur.
Poşetin aklı olsa bu kadar denk getiremez valla! IQ delisi poşet noolcak!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Geçmiş olsun arkadaşım. Çok dikkatli olmak gerekiyor, aslında bir çok arkadaşın dediği gibi uyarı yapmaya bile gerek olmayan bir konu. Bırakın sineği arıyı ve diğer bilumum haşeratı, sırf rüzgar gözlerimize zarar vermesin diye vizörü kapalı tutmalıyız. Tekrar geçmiş olsun...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)