Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

99 model r6 alıcam boyum yetermi yardım lütfen!

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaşlar ben can tanışma bölümüne konu acmısdım daha once kendımı tanıtmak için ekim ayında r6 alıcam boyum yetip yetmiyecegi arasında kafamda kuşkular var boy olarak 1.65 im yorumlarınızı bekliyorum yorumlarınız düşünceleriniz benim için gerçekten değerlidir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum benim boyum da o civarlarda ve eğer yeterince motosiklet tecrüben varsa, yani bir R6 kullanabilecek ustalıktaysan, boyun çok fazla önemi yok. Zaten motoru kullanırken boyun bir fonksiyonu yok, önemli olan durduğun zaman. Özellikle dar dönüşlerde ve geri gidişlerde de biraz daha dikkatli olman gerekiyor tabi.
    Demek istediğim, motora tam anlamıyla hakim olman gerek.
    En fazla olacağı, durduğun zaman topuklarınla yere basamazsın, iki ayağın arkası da biraz yerden kalkık olur ya da motoru hafif sola yatırıp, sol ayağının topuğuyla yere sağlam basarak, sağ ayağın arka frene basılı şekilde de durabilirsin.
    Bir de eğer bulabilirsen motora alçaltma aparatı da taktırabilirsin.

Motosikleti
    GT250R
    fazla bulaşma... ama illede diyorsan bi üst mesajda güzel açıklaması var artı motobot alabilirsin 5-10cm uzatanlarıda var
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    r6
    merhaba benimde boyum 171 ve eski kasa r6 kullanıyorum,arkadasın dediği gibi ayaktayken tam yere basamamak bazen sıkıntı veriyor aynı zamanda gerçekten acemiyim(toplamda 3500 km)ama yinede az gaz açtıktan sonra bu konu çok arka ayrıntı kalıyor akan yollarda ..Haddime olmasada biraz daha yüksek model alabilirsen çok daha iyi olur ,keyifli günler

Motosikleti
    ZX6-R
    serviste onun demirini uzattırabilirsin arka alcak olur 2 kişi binerken tümseklerden gecerken alt lastiğe değebilir ama o zmanda tek binicem diyorsan sorun olmaz

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hacı biner bakar denersin..bunun için konu açanakadar motora bin dene daha sağlıklı değilmi...
    olmadı şöför tutarsın
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı biner bakar denersin..bunun için konu açanakadar motora bin dene daha sağlıklı değilmi...
    olmadı şöför tutarsın
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    olmadı şöför tutarsın
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

eyw yorumlarınız için sagolun

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    boyun yeter mi bilemem ama asıl tartışılması gereken ömrün yeter mi.

daha önce vitesli motor kullanmış biri bu tip bir soru sormaz. çünkü racing makinalar daha alçaktır. enduro yada cros tarzı bir makina için bu başlık açılsa anlarım.

tecrüben ve mekanik bilgin yoksa bu makinaya bulaşma. altında oyuncak degil olsa olsa ölüm oyuncagı olur.

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    olmadı şöför tutarsın

Motosikleti
    My Kawa..
    olmadı şöför tutarsın
    sana sonuna kadar tüm benliğimle katılıyorum.. yaz kardeşim arkandayım

kardeş, hadi bence yeter sence yetmez, diğeri yeter der öbürü yetmez der.. burdan bi sonuç çıkmaz.. git satan bi yere bin üstüne kendin gör.. geri geri gelmeyi dene ne bilim durduğun yerde ayaklarını yere bas.. ama burdan söylenilenle yola çıkma..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler