Böle bi konu arattım bulamadım bulunması gereken alet edevat nelerdir bilen varsa yazabilrmi?
Böle bi konu arattım bulamadım bulunması gereken alet edevat nelerdir bilen varsa yazabilrmi?
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
bende 100cc cub var last. tubaless yaptım topcase de lastik tamir spreyi zincir için bakla taşıyorum güzel bir konu açmışın takip edecem
motorum yok ama ben bisikletimin çantasında ingiliz anahtarı taşırdım gevşeyen vidaları sıkmak, tekeri, seleyi çıkarmak, açmak için.
yolda kaldığınız zamnlarda hangi malzemeler gerekiyorsa onları bir yere not edin ve motorunuzda koyabileceğiniz bir yer varsa koyarsınız ama yer yoksa size yakın güvendiğiniz bir ustanın telefonu gerekli.bence en başta usta telefonu lazım. anahtar olupta tamirden anlamadıktan sonra hiç anlamı kalmıyor genelde.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Lastik tamir spreyi
Disk temizleyici sprey
Yedek sinyal lambaları
Yedek Ampul
Zincir kilit
Dizlik dirseklik
Yedek kask(artçı için)
Bir tane yağmurluk
Hanımeller çıktı geçen gün birde boş kutu kola
Muhtelif bez parçaları
Anahtar takımı(ufak tipli olanlardan,tornavidları flan değiştirilen cinsten fazla yer kaplamıyor)
Bunları tasıyorum yanımda ama bikere topcase in altındaki zımbırtı kırıldı ağırlıktan dolayı bende selenin altına koyuyorum yarısını.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)