Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yardımınız lazım!! :(

REKLAM ALANI
    seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı SaXoFoN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyetsiz yakalandığın için 600 lira ceza veya 30 gün hapis yani 1gün =20 TL =600 TL
    + 380 lirada ruhsat sahibine diye hatırlıyorum
    ruhsat sahibi benim, kendi motorumla yakalandım yine ödeyecek miyim o 380 küsür lirayı :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelirim valla, nerde, kaçta
    msn'ini yaz bana :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ruhsat sahibi benim, kendi motorumla yakalandım yine ödeyecek miyim o 380 küsür lirayı :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

msn'ini yaz bana :D
    ruhsat sahibi sen isen o ceza yok, başkasının olsaydı o kişi öderdi. msnide yazıyorum özelden
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Arkadaşlar az önce başka bir sitede şöyle bir yazıya rastladım aynen kopyalıyorum, adam trafik şubesine de A2'li biriyle gitmiş, tek gitsem olmayacak sanırım.

15 GÜn önce 3.00YTL den fazla para vererek bi motosiklet aldım.
    Bende O gördüğünüz motoru çekilen mağdurlardan daha doğru ehliyetsiz motor kullanlardandım....
    Bi trafik çevirmesinde 2 gün önce trafik ekipleri tarafından kendi üzerime olan 200cc motorum ile yakalandım.
    İlk önce trafik ekiplerini takip edip motorun çekileceği otoparka gittim
    Sonra trafik ekipleri " Araç Trafikten Men " tutanağını doldurup bana verdikten sonra bende onlara anahtarı teslim ettim.
    Ertesi gün trafik amirliğine gidip 55 kişilik sıraya adımı yazdırdım tüm gün sıra gelmedi bi işlem yapamadım ....
    Ertesi gün gene gitmek zorunda kaldım.Ve işlemlerimi yaptırabildim
    Öncelikle Sıraya gene adını yazdırdım 60 kişilik sıraya tekrar girdim.
    Sıra geldikten sonra elimdeki trafikten men kağıdı ile Mahkeme Tutanağı hazırladılar
    Sonra baya bi bekledikten sonra ceza işlemlerini yaptılar
    Daha sonra yanımdaki A2 ehliyetli arkadaşlımla ceza işlemlerini tamamladıklan sonra
    Mahkemeye sevk ettiler ve 645 YTL para cezası kestiler
    Ayrıca otopark parası çart parası çurt parası derken yaklaşık 100 ytl masraf
    Bi dünya eziyet ve sonuçta aracı parktan çıkardım ama benimde canım çıktı
    Siz siz olun Ehliyetsiz Ruhsatsız Kasksız Muaynesiz ve benzeri eksik işlemsiz sakın trafige çıkmayın 3 gündür canım çıktı ve ayritten bi dünya param gitti hiç kimseye tavsiye etmiyorum Sakın ama sakın aklı olan yapmaz ...

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Arkadaşlar az önce başka bir sitede şöyle bir yazıya rastladım aynen kopyalıyorum, adam trafik şubesine de A2'li biriyle gitmiş, tek gitsem olmayacak sanırım.

15 GÜn önce 3.00YTL den fazla para vererek bi motosiklet aldım.
    Bende O gördüğünüz motoru çekilen mağdurlardan daha doğru ehliyetsiz motor kullanlardandım....
    Bi trafik çevirmesinde 2 gün önce trafik ekipleri tarafından kendi üzerime olan 200cc motorum ile yakalandım.
    İlk önce trafik ekiplerini takip edip motorun çekileceği otoparka gittim
    Sonra trafik ekipleri " Araç Trafikten Men " tutanağını doldurup bana verdikten sonra bende onlara anahtarı teslim ettim.
    Ertesi gün trafik amirliğine gidip 55 kişilik sıraya adımı yazdırdım tüm gün sıra gelmedi bi işlem yapamadım ....
    Ertesi gün gene gitmek zorunda kaldım.Ve işlemlerimi yaptırabildim
    Öncelikle Sıraya gene adını yazdırdım 60 kişilik sıraya tekrar girdim.
    Sıra geldikten sonra elimdeki trafikten men kağıdı ile Mahkeme Tutanağı hazırladılar
    Sonra baya bi bekledikten sonra ceza işlemlerini yaptılar
    Daha sonra yanımdaki A2 ehliyetli arkadaşlımla ceza işlemlerini tamamladıklan sonra
    Mahkemeye sevk ettiler ve 645 YTL para cezası kestiler
    Ayrıca otopark parası çart parası çurt parası derken yaklaşık 100 ytl masraf
    Bi dünya eziyet ve sonuçta aracı parktan çıkardım ama benimde canım çıktı
    Siz siz olun Ehliyetsiz Ruhsatsız Kasksız Muaynesiz ve benzeri eksik işlemsiz sakın trafige çıkmayın 3 gündür canım çıktı ve ayritten bi dünya param gitti hiç kimseye tavsiye etmiyorum Sakın ama sakın aklı olan yapmaz ...
    Arkadaşın dedikleri doğru
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    iyi de yani cezayı ben yedim, kendi motorumu sürerken yedim, olayla alakası olmayan birini sırf A2 ehliyeti var diye neden trafik şubesine alsınlar ki olayın mantığı nedir?

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    iyi de yani cezayı ben yedim, kendi motorumu sürerken yedim, olayla alakası olmayan birini sırf A2 ehliyeti var diye neden trafik şubesine alsınlar ki olayın mantığı nedir?
    motorun ehliyetli bir sürücüye teslim edilmesi gerektiğinden
    www.sahildenturkiye.com

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    700 lirayı buluyor ehliyetsizlik cezası... motoru parktan ne kadar erken çıkarırsan o kadar az park parasıı ödersin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    pff ya çok kötü bir durum boşu boşuna para cezası boşu boşuna zmn kaybı gerçi bende ehliyesiz sürüyorum ama akşamdan akşama çıkıyorum inş. benimde başıma gelmez
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı serhan123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pff ya çok kötü bir durum boşu boşuna para cezası boşu boşuna zmn kaybı gerçi bende ehliyesiz sürüyorum ama akşamdan akşama çıkıyorum inş. benimde başıma gelmez
    inşallah başına gelmez ama her an gelebilir... ehliyet almalısın..........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun ehliyetin önemini bu yazıları okurken bir kez daha anladım

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    arkadaşlar motoru otoparktan alayım, ehliyeti alana kadar binmeyi düşünmüyorum zaten, insan başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri. Beni dinleyin bir an önce ehliyetinizi alıp rahat rahat sürün, istediğiniz saatte istediğiniz yere içiniz rahat ederek gidin. :(

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Size ehliyetsilikten degil,yetersiz ehliyetten ceza yazmalari gerekmiyor mu?
    B sinifi ehliyetim var demissiniz.

Ruhsat sahibine ceza, ehliyetsiz birine aracini verdigi için kesiliyor.
    Siz kendi aracinizi kullaniyorsunuz. Yani bu durumda ceza yememeniz gerekir.

Merak ettim sonuç ne olacak.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    evet B sınıfı ehliyetim var 2003'ten beri. Kendi motorumu kullanırken yakalandım ve yetersiz ehliyetten ceza kestiler. Sanırım 650-700 lira gibi bir para çıkacak cebimden. :(

sabah 8:30'da elimdeki trafikten men kağıdıyla trafik şubesinin kapısında olucam A2'li bir arkadaşımla, ordan kadıköy adliyeye geçip savcıdan bi güzel cezayı yiyip otoparka motoru almaya gidicem.

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    an itibariyle 750 lira cezamı yiyip 8 lira da otopark parası ödeyip motorumu almış bulunmaktayım, gerçekten çok can sıkan ve sancılı işlemler arkadaşlar siz siz olun ehliyetsiz yola çıkmayın :(
    15 gün içerisinde ödersem 562,50 TL veya 750 TL'yi 4 taksitte ödeme imkanları var.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Geçmiş olsun hallettiğine sevindim. Nakit paran varsa peşin öde 200 tl ye yakın bir para cebinde çıkmayacak.200 tl karda olursun diyeceğim ama nasıl bir kar olacağını çözemedim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun hallettiğine sevindim. Nakit paran varsa peşin öde 200 tl ye yakın bir para cebinde çıkmayacak.200 tl karda olursun diyeceğim ama nasıl bir kar olacağını çözemedim.
    teşekkür ederim, peşin ödemeyi düşünüyorum zaten. Adliyedeki katip cezayı ödeyince dekontunu bana getirmen lazım dedi ne yapıcaklarsa artık.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    teşekkür ederim, peşin ödemeyi düşünüyorum zaten. Adliyedeki katip cezayı ödeyince dekontunu bana getirmen lazım dedi ne yapıcaklarsa artık.
    Sen cezayı ödedikten sonra her ihtimale karşı dekontun fotokopisini çektir ve sakla ..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler