arkadaşlar bugün kızıltoprak'a gidip motorları yakından inceleyip oradaki kişilerin de tavsiyelerini alarak iyi bir başlangıç motoru aradım kendime. ancak ordan aldığım bazı tavsiyeler kafamı allak bullak etti. ilk gittiğim mazağadaki amcam 600cc den küçük bir motor kullanmamamı söledi çünkü öle ufak motorlar gitmediği için trafiğe uyum gösteremeyim sorun yaşarlarmış adam bana başlangıç için f650, v-storm, fazer gibi enduro tarzı motorları önerdi :crazy: yani yeni başlayan birine 1000cc'lik bir racingi seve seve satabilirmiş gibi görünüodu... soora başka bir mağazada biraz daha zeki bir amcam 600cc fazla olduğunu ancak bazı enduroların özellikle f650'lerin kullanım kolaylığı ve rahatlığından dolayı başlangıca uygun olduğunu söyledi... walla ben o fazer'a kafayı taktım desem yeridir ancak tam olarak çözemedim fazer bir enduro mu yoksa racing mi??? en sonunda başka mağazadaki bir amcam bana maksimum 250cc'lik bir motor ile başlamamı söledi... yani cidden kafam karıştı az daha scooter bile kullanmamış biri olarak f650'ye atlayıp gidiodum. tamam ben bu son amcanın dediklerine kalıtıorum ve mantıklı buluorum ancak gerçekten diğerlerinin dediği gibi bir f650 ya da fazer ya da v-storm ile başlama şansım warmı???