Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kızıltoprak gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaşlar bugün kızıltoprak'a gidip motorları yakından inceleyip oradaki kişilerin de tavsiyelerini alarak iyi bir başlangıç motoru aradım kendime. ancak ordan aldığım bazı tavsiyeler kafamı allak bullak etti. ilk gittiğim mazağadaki amcam 600cc den küçük bir motor kullanmamamı söledi çünkü öle ufak motorlar gitmediği için trafiğe uyum gösteremeyim sorun yaşarlarmış adam bana başlangıç için f650, v-storm, fazer gibi enduro tarzı motorları önerdi :crazy: yani yeni başlayan birine 1000cc'lik bir racingi seve seve satabilirmiş gibi görünüodu... soora başka bir mağazada biraz daha zeki bir amcam 600cc fazla olduğunu ancak bazı enduroların özellikle f650'lerin kullanım kolaylığı ve rahatlığından dolayı başlangıca uygun olduğunu söyledi... walla ben o fazer'a kafayı taktım desem yeridir ancak tam olarak çözemedim fazer bir enduro mu yoksa racing mi??? en sonunda başka mağazadaki bir amcam bana maksimum 250cc'lik bir motor ile başlamamı söledi... yani cidden kafam karıştı az daha scooter bile kullanmamış biri olarak f650'ye atlayıp gidiodum. tamam ben bu son amcanın dediklerine kalıtıorum ve mantıklı buluorum ancak gerçekten diğerlerinin dediği gibi bir f650 ya da fazer ya da v-storm ile başlama şansım warmı???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gagagotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DD nin yazılarını oku bugra
    tabi tahtalıkoyde cok ozleyipte ziyaret etmek istediklerin varsa 1000 cc lik bir motor daha uygun

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    O 600cc den baslamanı soyleyen motorcuların adını soylede diger motor alacak arkadaslara oraya gitmemelerini soyleriz
    Daha hic motor kullanmamıssın en iyisi ufak hacimli bir motor 250cc uygun digerlerin soylediklerini hic dusunme bile

Motosikleti
    Motor,akvaryum,foto
    Bence Scooter'la başla....Sonra istediğin bişey alırsın..

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    ufaktan başlayıp büyütmen, tecrube kazanman açısından daha iyi.

aliberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750S
    bende 2002 model fazer var ve gazın ayarını kacırırsan gercekten korkutuyor. nerden baksan 95 hp. bencede twister baslangıc için ideal motor.
    f650 192 kg ve yüksek bir motor oldugu için park manevraları gibi yavas kullanımda devrilme riski oldukca yüksek. enduro için tecrübe sart.
    06 AB 3263
    0 Rh+
    Bugün kaç motorcuya selam verdin?

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    en son gittiğin amca sana iyi birşey söylemiş bencede 250cc bir motor ile başla kontrol etmesi daha kolay 1-2 sene kullandıktan sonrada istediğin motoru alırsın...
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    valla kızıltoprakta adamın elinde hangi motor varsa o en iyi başlangıç motorudur bakma sen onlara . bende bakmak için gittim geçenlerde ordaki 0 km lacivert fazer lar benimde aklımdan çıkmıyo . seneye inşallah almak istiyorum. bi buluşmaya gelip leto nun twister ına bakabilirsin. bencede twister çok iyi bi başlangıç motoru.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

peki ben şimdi ilk olarak burgman 400 aldım diyelim daha soora fazer'a ya da f650'ye geçiş yapabilir miyim? yani vitesliye geçiş yaparkene arada yine ufak hacimli bişi mi kullanmam gereklidir?

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    bugra, lutfen bu konudaki yazimi okurmusun?

http://donald.hypermart.net

orada "Motosiklete giris" diye bir yazim var, geris de ilgini ceker umarim. Sonra yine yazisalim burada. Ayni seyleri motosiklete her yeni baslayanla sil bastan bir daha yazismak herkesi yoruyor ve arada soylenmesi gereken bir suru sey atlaniyor. Basarilar, ve aramiza hos geldin.

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    D.D teşekkür ederiz sana......
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

Mr-Metal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugra, virajlardan başarılı çıkabileceğine inanıyorsan al derim yani ben düz yolda kullandım o aleti ama virajı denemeye cesaret edemedim ki ben motorberkin 250 lik jawasında öğrenmiştim.. ya da git birkaç km2 lik boş bir asfalt alan bulabiliyorsan orada bi 6 saat falan alışmaya çalış... ama tabikli küçük motorla başlarsan daha rahat edersin...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler