Bmw test etmeğe gittim(f 800 gs - k 1200 gt)
-
Reklamlar
-
valla süper motorlar beee..
-
süper olmuş takas etseydınız vermedıler mi harbıden bmw diyor insan keşke bızede test etmek nasıp olsa
-
Bence MT ailesine vermezler bu motorları adamlar bilio motorları ne halde alcaklarınız xD
Güzel bi gün olmuş eline emeğine sağlık abi.
-
Mersin İl Temsilcisi
helal len... gözüme girmeyi başardın. daha ben 1200cc kullanmadım, sen akıllıca denemişsin kendini. aman kendine dikkat bana lazımsın ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
1200'lük olan şahane motor ya.Hakikaten de beni uzun yola götür diye yalvarıyor.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
helal len... gözüme girmeyi başardın. daha ben 1200cc kullanmadım, sen akıllıca denemişsin kendini. aman kendine dikkat bana lazımsın ;)
eyvallah abi sağol.Ben bu günde ilkleri yaşadım.En önemli ilkim 1200cc de 200 km/h ulaşmam oldu.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
nasil kaçirdim ben bunu ya :( gidip onlarin sesini dinlemek bile yeterdi
-
Test için aranan şartlar neydi sizden istenenleri bize anlatırsanız seviniriz. Ayrıca bu test organizasyonu şehir şehir geziyorsa hangi şehre ne zaman gideceğini nereden öğrenebiliriz biliyorsanız yardımcı olurmusunuz..
-
Aranan şartlar
Test yapılmadan bir kaç gün önce telefonla hangi modele binilecekse randevu almak.
A2 ehliyet
Koruma ekipmanları tam olmak.
Ve en önemlisi 10 -27 bin euroluk motorların sürüş esnasındaki tüm veballerini üstüne alacak kadar deli cesaretli olmak.
İl il dolaşıyorlarmı bilmiyorum malesef.
-
valla güzel cesaretin için tebrikler. epey zevk almışsın, gerçeklerine de sahip olursun inşallah
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
keşke burayada gelselerde bizde kullansak şu aletleri
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
Adamlar ne makineler yapıo be..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
Sağolsunlar benide başka bir foto makinesindenden çekmişler.
-
demek F800 ü pek beğenmedin :(
hayalimdeki motordu yaw
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Aranan şartlar
Test yapılmadan bir kaç gün önce telefonla hangi modele binilecekse randevu almak.
A2 ehliyet
Koruma ekipmanları tam olmak.
Ve en önemlisi 10 -27 bin euroluk motorların sürüş esnasındaki tüm veballerini üstüne alacak kadar deli cesaretli olmak.
İl il dolaşıyorlarmı bilmiyorum malesef.
ehliyet için belirli bir süre (1-2 yıl gibi) geçmesi şartı var mıdır?
ehliyeti alır almaz kullanabilir miyiz yoksa?
-
bende balıkesirliyim ama bmwnın yayladaya geldiği hafta denizliye gitmek zorundaydım okulum acıldı :S kacırdım test sürüsünü içimde kaldı :D
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
-
-
sentez adlı üyeden alıntı
ehliyet için belirli bir süre (1-2 yıl gibi) geçmesi şartı var mıdır?
ehliyeti alır almaz kullanabilir miyiz yoksa?
Ehliyetinin olması yeterli. Alındığı tarihe bakılmıyor.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
-
mach1 adlı üyeden alıntı
K1200Gt ayrı bi makinadır benim arkadaşın babasında vardı başta vitesine takılmıştım(1yukarı 5aşşağı)Vitese takamadım alıştıktan sonra yol ile dalga geçiyorsunuz.Zaten 1,2,3,4 diyorsunuz ibre 200 e dayanıyor.Arkadsım yalova antalya yaptılar gidişi dönüş 180tl benzin parası gitti ve yolda motoru denerlerken biraz hızlı gittiler.Scooter ile rahat döndüğüm yeri 2 seferde döndüm ama o motor için normal geriye gitmesi biraz zor oluyor geri vites lazımmış
Uzun yol için üzerine tanımam
Hacı eminmisin ya vitesler konusunda benim bindiğim standarttı 1 aşağıda 5 yukarıyıd.
Ehliyet yıl şartı aranmıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler