böyle topicler olmasa çekilmez valla bu site
hadi kaçıncı sayfada kilitlenecek onu tahmin edelim
5 diyorum
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
sayın aYe 09'RR ı da pert etmiş.. merakla bekliyoruz 2010 ne olacak
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Etiket guzel olmuyor abicim.
Kendin surerken ölürsen, niyazi diyorlar.
Ama baskasi surerken ölürsen maktül diyorlar.
Daha asaletli oluyor.
Bi de sonradan gördüm.
Coq ciddiye aldi yazmissin.
Nasil ciddiye almayayim Aye?
Turkiye'de trafikte her yil 5bin insan ölüyor.
Bizim yetkililerin soyledigine gore bu ulkenin en büyük bas belasi Terörmüs.
Külahima anlatsinlar.
20 yilda teröre 30bin kurban verdik.
Trafige 100bin.
Bu ne yaman çeliski anne?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Yok alper, 6000-6500 gibi bir hasar çıktı, o da grenaj ayna far v.s. yürüyen aksamda hiç bir şey yok.
Gerçek pert'de istisnasız sürücüde pert, sen bakma benim pert yazmama.
Geçen cuma oldu kaza en ufak çızık bile yok bende, 10-15kmh hızla giderken arabanın biri yandan geldi sıkıştıra sıkıştıra bariyere soktu bıraktı.
Bu biraz cc'den bağımsız bir kaza.
Benim hatam olmamam gerektiğini çok çok iyi bilmeme rağmen iftar saatine yakın trafikte olmamdı, ama napıcan işte yemeğe davetliydik, olacağı varmış oldu.
hic iyi bi saka degil bu Allah gostermesin sakasida gercegi kadar kotu....neticede egleniyonus ama kelimeler arkadasa hakaret niteliginde olmasin yahu...birakda kendi kullanirkene olsun filan..ben oz elestiri yapmiyom sadece tesvik edelim tiksindirip korkmasini saglamayalim diycem...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
İnanın bu siteden öğrendiklerim şuana kadar yaptığım 1090 Km de işe yaradı bir kere kasksız çıkmıyorum veya korumasız,kurallara olabildiğince uymayada çalışıyorum,ıslak zeminde nasıl fren yapılır,önündeki kamyon taksi otobus treleybus ani fren yaparsa nasıl kaçarım mutlkaki internetten bunlar biyere kadar ama kafada kalırsa pratiğe dökerseniz işe yarıyor bu yüzden çok sağolun hani bazıları iplemez bu ne lan der altında ufacık scooter sanki sanarsın hayabusaya biniyor yok abi öyle değil bir kaç kere ucundan dönünce anlıyorsun.Paylaşayım dedim alakasız bir başlıkta ben özür dilerim.Çok duygusalım bu akşam.
Pert konusunda Murat beni zorlayama başladın.... Beğenmiyorum bu hal davranışlarını
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Maktül mü makdül mü?
Abi ben ölümlere karşı değilim, doğanın dengesi böyle, doğaya karşı bencil bir duruş sergilememek lazım, ölümler olmazsa kıtlık ve büyük savaşlar kaçınılmaz ayrıca toprağın biyolojik atıklarada ihtiyacı var.
Doğal seleksiyon mu ne diyolar ondan işte fazla müdahele etmemek lazım...
Bu şey gibi herkesi iyi düşün, herkes temiz ve güzel ahlaklı olsun, kimse savaşmasın, kimse cinayet işlemesin yerlere çöp atmasın...
Yüzbinlerce asker, polis, sağlık görevlisi, çöpçü, avukat, hakim bir anda vasıfsız eleman olur, vasıfsız olmakla kalmaz aç hale gelir, aç insan suç işlemeye meyillidir çünkü açtır.
Böyle bakınca kötüler bağımsız ama iyiler kötülere muhtaç şekilde yaşamlarını sürdürüyorlar.
Hangi taraf tutsak onuda anlamak zor, neyse ben şuan kendimi malatyaya bağımlı hissediyorum...
Ver gazıı verrr acımaaa, ağlat asfaltı.
Not: tabancanı helada unutmuş olabilersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)