Çekim yapıldıysa illaki gözükür şimdi olmasa bile gelecek aylar içersinde.
Çekim yapıldıysa illaki gözükür şimdi olmasa bile gelecek aylar içersinde.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Dostum ben banka çalışanı olarak şunu söyleyebilirim bazen bankalar bazı alışveriş siteleri veya mağazaları ile bir anlaşma yaparak 1-2-3 ay erteleme kampanyası yapıyorlar veya 2 taksit yapacaksan +2 daha gibi benzeri kampanyalar oluyor bu onlardan biri olabilir ama sen yinede rahat etmeyeceksen ara müşteri hizmetlerini hesap hareketlerini sana söylesinler...
konuyu okurken başımdan bi olay geçti o aklıma geldi 2 el 6600 bi tel aldım 2 sene olmuştur 100 tl adam övdü övdü övdü kıredi kartıyla aldım tek çekim aldım telefonu bindim arabaya telefonun fazla şarzı yoktu kartı takmadan açtım baktım tamam dedim aldım
evde şarja taktım sabaha kadar şarzda kaldı kartı taktım telefon görüşmesi yapıcam olmuyor tuş kitliycem olmuyor e dedim akşam pazarı adam bize iteledi geçmiş olsun murat dedim içimden aysonu kıredi kartı extırası geldi baktım adam 100 lira yerine 1 mi 10 mu tam hatırlamıyorum çekmiş adam sevincinden sıfırları karıştırmış herhalde iteledi ya bana
allah adamı böyle şaşırtır işte konu dışı ama aklıma geldi işte ne yapim .
Klasik tahtakale manzaraları , sattığı ürünün bozuk olduğunu anlayıp geri getirdiğinde dayak bile yemiş bir arkadaş görülmüştür. Senin durumda şans olmuş biraz
Benimde başıma adsl bağlantısı açtırdığımda geldi, Ay sonu fatura gelmedi aradım faturanız ödenmiş dediler, 2. ay oldu yine ödenmiş dediler işgillendim tabii
Meğer başkasının portunu bana vermişler, eski sahibide farkında olmadan otomatik ödeme talimatıyla ödüyormuş olan bizim 90tl'ye oldu ama sonuçta kul hakkı yemedik şükür
arkadaşlar konuyu hortlattım...aradan 3 aydan fazla zaman geçmesine rağmen k.kartıma çanta ile ilgili ödeme hanüz gelmedi..yani 6 aydan fazla bir süre oldu alışveriş yapalı.Taksit erteleme olduğunu zannetmiyorum artık, banka ile de görüştüm onlarda öyle bi ödeme yapılmadı diyorlar.Çantayı aldığım yeri arayıp sormak en son çözüm yolu...sonradan bana bi ödeme çıksın istemiyorum faizli bir şekilde, bu fazilerden canım çokça yandı öğrenim kredisi, k.kartı faizi.İnşallah bi problemde bunda yaşamam..ve 3 aydır da top case i kullanmıyorum..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
Alışveriş yapınca biriken paralar oluyo bazı bankalarda onlardan almış falan olmasınlar ? (sadece tahmin)
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Kardeş bizim dükkandan topcase alan arkadaş sendin di mi?
sen paranı cebinde tut
Üzme kendini o tarafa geçtiğimde tamamını elden tahsil ederim
yorum yaptım ama sonradan farkettim konunun hallolduğunu k.bakmayın..
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
Hak yememen çok iyi valla helal olsun
Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738
evet ben bi ürün aldım ve bu ürünün bedelini ödemek benim boynumun borcu.ben bir esnaf olarak bu durumlara maruz kalıyorum adam borcunu ödemiyor ama aldığı malzemeyide çok güzel kullanıyor..ve esnaf geçimini sağlayamıyor bu sebepten dolayı, bende alıp kullandığım malın bedelini ödemeliyim diye düşünüyorum...sonuç ta 100 tl ile ben ne zengin olurum ne de batarım..saygılar...
şimdi bir de bankaların ödeme gecikmeleri yüzünden kredi vermeme gibi durumları oluyor.arkadaşlarımın çok başına geldi işte ''iki aydır fatura ödemelerinizin gecikmesi sebebiyle kredi talebiniz kabul edilmemiştir''. bi bakımdan arkadaşımız bunun gibi detaylara da dikkat ediyor olabilir.kesinlikle müşteri hizmetlerini arayıp bu olayın nedenini sorun.
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)