Arkadaslar yazlık bölgede kullanabiliceğim scooter arıyorum.Aşırı yavaş veya aşırı hızlı olmasını istemiyorum.Günlük gezinti amaçlı bir model istiyorum.Aklımda mondial 125 zn ve 150 zat modelleri var. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaslar yazlık bölgede kullanabiliceğim scooter arıyorum.Aşırı yavaş veya aşırı hızlı olmasını istemiyorum.Günlük gezinti amaçlı bir model istiyorum.Aklımda mondial 125 zn ve 150 zat modelleri var. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Çin malını boşver 3500 TL Ye Honda Dylan al 2.el tabi.
Rahat edersin.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Alacağın scooter için ne kadar bir bütçe ayırdığını yazsan daha çok yardımcı olunur.
Mondial 150 ZC ;) 1,902 TL
bütçem 3.5 milyar :(
Sym alabilirsin.
asya motorda aklıma girdi şimdi as150 t1 modelinide düşünüyorum görüntüsü çok hoşuma gitti ama dayanıklılık da önemli benim için mondial 150 zat ve as150 t1 arasında kaldım :S
bencede honda dylan ayırdıgın bütçeye göre çok uygun bi motor...en azından bindiginde arkana bakmazsın....
tabi ki x max..fakat biraz daha bütceni kasmalısın
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Arkadaşım bugün motorumu tamire bıraktım mondial 125 mt.Tamircim kymco'nun bi modelini var tam hatırlamıyorum çok hoş ve güzeldi.Onun yalancısıyım km garantisi falan varmış.Allah kısmet ederde yaza hysung alıcak kadar durumum iyi olursa hysung olmazsa o motoru alıcam fiyatıda 3.5-4 milyar demişti.tabi 2. elini alırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 PM ----------
Şimdi baktım Kymco Super 8 Fiyatıda sitesinden 3.980
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
sym fiddle,sym vs 150,kymco agility gibi motorlara bakabilirsiniz.O kadar bütçeniz varsa kesinlikle o motorları almayın.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Senin ilacın ; Kymco Agility 125
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence sıfır agility
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Bende sıfır Kymco Agility 125 öneririm.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)