her sabah veya iş çıkışı 5 dakka motorun ısınmasını beklıyorum bazen marşa basıyorum çalışıo sonra gıdıo stop edıo kendı kendıne
sıkıldım motoruma marşa basıp dırek gıtmek ıstıyorum napabılırım
her sabah veya iş çıkışı 5 dakka motorun ısınmasını beklıyorum bazen marşa basıyorum çalışıo sonra gıdıo stop edıo kendı kendıne
sıkıldım motoruma marşa basıp dırek gıtmek ıstıyorum napabılırım
Karanlığa Küfredeceğine , Kalkta Bir Mum Yak !!
rölantiyi arttır biraz ayar vidasından . bin motora çalışır çalışmaz gazla. biraz çabuk eskir ama 5 dakikan değerliyse önemli değil.
en önemlisi ise ince yağ koyman 10w-40 yağ koy oldukça faydasını görürsün
bende motora benzin almaktan sıklıdım yokmu çaresi
artık benzin almadan motor sürmek istiyorum ne yapa bilirim..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
gaz kesmesinin bir kaç nedeni olabilir.elektrik aksamından olabilir buji alternatör vb. karbüratör veya depo biraz tıkanmış olabilir. motorunuzda yağlama problemi de olabilir.
servise baktırabilirsiniz gaz kesmesini
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------
babasının petrol istasyonu olan bir kızla seni evlendirelim sorun çözülür
motoru sogukken direk basıp gitme pek saglıklı degil kardeşim ..bence 5 dk ölmezsin biraz ısıt ve 10 40 yag kullan
5 dakika erken biniver. aracının istikrarlı çalışması için bunu çok görme
aslında olay şu benım motor normaldı calıstırıp gaz verıp gıdıodum klas bı sekılde
tamırcıye soktum zıncır falan degıstı sıbop ayarını yaptı sonra bole bı sorunla karşılaştım
acaba sıbop ayarını yapamadımı yada başka bişeyımı bozdu anlamadım :S
valla yarınkı işim bı cıft tırnaklı kalıtelı bı bujı ve yag alıp kendı işimi kendım gormek olcak
tamırcıden sıkıldım bujıyle yagı degıstırım bırazda rolentı arttırayım bakım nolcak
elektrikli battaniye örtün akşamdan , sabah kahvaltı yaparken açarsınız ve ısınır!! şaka bir yana rölantiyi artırın ayrıca dediğiniz gibi çift tırnaklı iridium buji işinizi görecektir.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Rölantiyi arttırırsan hallolur sanırım. Havalar soğuduğu için artık sabahları motorlar zor çalışıyor ısınması da zaman alıyor.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
ısıtmadan yola çık... yıpranan silindir olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
: bende bi benim skotır bööle sanırdım..demekki genel bi sorunmuş..
çalıştıkdan sonra bazen 3 kez bile stop ettiği oluyor...sinir bi durum..
allah kurtarsın..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Ya arabada bile bikaç dakika bekliyoruz, cabuk eskimesindense 2-3 dk beklesen bişey kaybetmezsin sanırım....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)