Ben her sabah ceketi, kaski, eldivenleri motorun yaninda, motoru calistirdiktan sonra giyiyorum. Tavsiye ederim Motor da isinmis oluyor. Arabaya da, motora da isinmadan binmek motorun omrunu kisaltir...
Ben her sabah ceketi, kaski, eldivenleri motorun yaninda, motoru calistirdiktan sonra giyiyorum. Tavsiye ederim Motor da isinmis oluyor. Arabaya da, motora da isinmadan binmek motorun omrunu kisaltir...
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Bu kadar acele etmene sebep nedir?
5 dakika sana ne kaybettirir?
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
selam beyler ben de jigleyi açıp birkaç dakka ısıtıp sonra yola çıkıyorum.tamirciye sordum normal dedi jigle aç ısıt kapat bas dedi.motor yeni olduğu içindir diyolar bir de ilerde jigleyi açmana gerek kalmaz dediler?
ilk motorum tiger s ti aynı şeyler bendede oluyordu berbat birşey bilirim iki saat ısınmasını bekle gaz yemez stop eder nasıl kurtuldum ondan bir allah bide ben biliyorum söyliyceğim bunlar normal şeyler bence alışmalısın
aç jikleyi bir süre öyle git. sonra kapat. ben öyle yapıyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
motorun silindirine rezinstans döşetin..zamanlayıcı koyun..siz motorunuzu çalıştırmadan önce ısıtsın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kaliteli yağ ve buji ile rölanti ayarı da güzelse 2-3 dakikada ısınır motor. Tabi jikleyle açıp çalıştırmak ve ısıtmak lazım. Yalnız jikleyle gidilmemesi gerek. Hareketten önce jikle kapatılmazsa bujileriniz kurum bağlar ve motorda aksırma meydana gelir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)