şüpheli cbr 125 repsol sahte plakalı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o arka teker ne öyle traktör tekeri gibi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
konuyu kimse dikkate almıyor belkide bu motosiklet motosiklet.net üyelerinden birinin çalınan motorudur duyarlı olalım
-
cagri_5 adlı üyeden alıntı
konuyu kimse dikkate almıyor belkide bu motosiklet motosiklet.net üyelerinden birinin çalınan motorudur duyarlı olalım
bu ilan 2 sene önce de vardı. yine diyarbakırdandı fakat o zaman parça parça satmıyordu . yine bir şeyler diyordu devrini veremem kem küm . bir pisliği var gibi ama hırsızlıkta olmayabilir. ucuz satıyordu 2000 liraydı sanırım. kimse almadı. ya da o fotoları başkası kopyaladı . 2 sene önce satan da diyarbakır dandı
-
plakanın kayıt dışı olduğunu bahane edip çalıntı olabilir diye polise bilgi verebilirsiniz bence
-
-
ben bakındım arkadaşlarada link attım....teşekkürler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
inş arkadaslardan birine yardımcı olabiliriz bugun sana yarın bana diye düşünmek lazım.
-
duyarlılık için tebrikler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
bız Motorcular nekadar Duyarlı olursak bu konularda bı okadarda hırsızı hep beraber yok etmış oluruz arkadaşlar.konuyu açmaklada çok ıyı etmışsın ellerıne sağlık umarız bu duyarllığın karşısından bı ses gelır.hırsız ismi artık bana pkk teröröstle aynı şeyı ıfade edıyor Allah korkusu olmayan ınsanlar bunlar
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
plakada soğuk damgada yok trafikten verilen bir plaka değil
mavi içinde tr işareti bile yok nasıl bir plaka zaten bu?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Anlaşıldı Over.ßen görürsem Anons Ederim Devam et
-
arkadaşlar ilan sahibi uyanık ilanı pasif hale getirmiş var bu motorda bişey ayrıca gören arkadaşa helal olsun valla doğru bi tespitte bulunmuş ,,motor tam ama parça parça satıyor kesssin çalıntı %1000000
-
arkadaşlar satıcının bilgileri mevcut. başka 4 motor daha satıyor. bu kadar rahat ele vermek istermiki kendisini eğer hırsız olsa. buyrun bilgileri
Kullanıcı Bilgilerigestaycan
Ad :can
Soyad :durmaz
Telefon (Ev) +90-536-5903033
Telefon (İş) +90-543-2938880
Telefon (Cep) +90-536-5903033
buyrun bu da link: http://www.sahibinden.com/yamaha_r1_...XQQdisplayitem
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
-
Çalıntı olsa alalade satış yapmaz el altından yapar diye düşünüyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler