herkese selamlar.ÇELİK TRIFOX 150 almayı düşünüyorum.kullan arşadaşlardan yorum ve tafsiye almak istiyorum...
herkese selamlar.ÇELİK TRIFOX 150 almayı düşünüyorum.kullan arşadaşlardan yorum ve tafsiye almak istiyorum...
Bence hiç deneme berbat arkadaşımda vardı şimdi çok pişman !
farklı bir model temizse fiyatıda uyuyorsa al derim sonuçta alınacak şey ne olursa olsun sevilmeli sevmeden sadece tutuluyor diye yıllarca aynı şeyin peşinden kopşanlar şaşırtıyor beni
kazasızz belasız ...
http://www.motosiklet.net/forum/sati...satiyorum.html
Yukarıdaki linki incele....
başka motorlara bakma kardeş.....
Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir....
o neymiş yha
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
motoru işe gidiş geliş için kullanıcam.asya dan avrupaya geciyorum her gün.rüzgar kesmesi yağmurdan çamurdan az da olsa koruycak olması onemli
Değişik bi modelmiş yalnız ibreye gözüm takıldı kaç kadran var onda ya
modesa TR 125 R AL BENCE 2.milyar fiyatı güzel motor yolda bırakmaz saglam güçlü motor tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 PM ----------
modesA tr 125 R al bnce uygun fiyat saglam güçlü motor 2 milyar fiyatı http://www.motosan.eu/
daha düzgün ve bilindik bir şeyler almanı tavsiye ederim
3 tekerlekliymiş bu motor mu desem triportör mü desem bence hiç bulaşma çinlidir ne yapsa yeridir takla makla atar bu difransiyel varmı ki bunda
yok sanırım.bi kaç arkadaşıma daha sordum we forumda yorumlara baktım sym nin maxi scooterı nı düşünüyoum.zira hiçkimseden sym ile ilgili olumsuz bi yorum duymadım
Kardeşim bırakın bu çin malı motosikletleri ya tamam bütçeniz kısıtlı olabilir ama inanın bunlarla uğraşmak pahalı motosiklete binmekle aynı bende birini aklına uydum aldım 3 yıl önce mondial 2 ay kullandım burnumdan geldi sattım motordan soğutu beni sonra 1 ay öönceye kadar motosiklet yoktu tiksintim yeni geçti gittim suzuki burgman 400 aldım belki sein paran kısıtlı ama çin malı alma ne alırsan al SUZUKİ AL KYOMCO AL HESAPLI OLARAK DAELİM VAR ONU AL bir sürü marka var tescilli çelik melik bırakın bu motorları yolda ikiye arılıyor gözümle gördüm benim motorda yolda giderken dökülüyordu her yeri durup topluyotrdum bende forumları araştırdım o yıllar çin malı motor alanlar çok methediyordu ama ilk motoru olanlardı bunların çoğu bende onların aklına uydum aldım her allahın günü tamircilerde geçirecek vakti varsa al benden bu kadar arkdaşların dediği gibi git al honda cbf150 veya başka modelini bin tepe tepe mahallede çocuklarda var today50 iki kişi biniyorlar acayi dik yokuşları çıkıyorlar çocuk bir gün para bulamamaış benzine su katmış 1.5 lt motor yinede gidiyor şaka değil gerçek honda taş gibi koybakalım çeliğe benzinine su gidecekmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)