Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Herkesden Yardım Bekliyorum..Ybr Ve SkyJet Hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Merhabalar Motorların BölümlerinE yazdım..Ama cevap alamadım ne yazıkki Biraz uzun olucak Yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle 1 yıLdır Ybr Hastasıyım Sesine bitiyorum Devir Saati (Kesici ) Sesine Hastayım.Çalıştık çabaladık Paramızı çıkarttık..Babamızın Yardımıylada Bir Ybr alıcağım Bu hafta Baya Bi galeri , Elden dolaştık..aslında 1 yıldır araştırıyorum Arkadaşlarda var.. Geziyoruz takılıyoruz ama özel Sorularım var cahiliyet..Öncelikle Gençiz görüntüye Sese Önem veriyorum Sesde görüntüde ybrde var bence..

Ayrıca ' Bugun Gittiğim bir Galeride 2009 Model 0 ybr Vardı..Satıcıyla sohbet ettik Ben Yuvarlak kafa istediğimi 0 'Lara bakmadığımı söyledim..Oda Bana kafasını değiştiririz yuvarlak far yuvarlak kafa yaparız uzay kafa evinde durur dedi.. Sizce Bi aksaklığı Bir sorunu Çıkarmı ?

İstediğim Ybr

Bu şekilde Parama Göre Air Brush
    Örnek

Böyle düşünüyorum..

Sizce Ses İçin Hava filitresi açtırmak Ayrıca Ne yapılabilir ? Performans Vs Bilgi Verirseniz Yapılabilicek Pek birşey yok biliyorum..Olanaklarımızı sayarsanız sevinirim Ybrci Arkadaşlar Vardır burda mutlaka..

Teşekkürler

Ve ek olarak yazıyorum kafama takılan bir şey bugun Sitede Dylanlara bakarken gormuştum

Gömme Haporlor Ve mp3 çalar ? Bunu nasıL yapıyorlar Ve maliyeti Nekadar tutar

Skyjet hakkında ramzey

Şimdi Benim sorum geneL olarak bu motoru aldık 2.350 ytL 0 ı 2007 2008 Buldum..Siyah Kırmızı Veya Sarı Hangi rengine Ne yapabiliriz Mesela ben siyah alıp Yapıştırmaları sokup sade bı hale getirmeyi düşünüyorum Ybr Nin zevkini alabilirmiyim ? Sesini Alabilmek için Ne yapmam lazıM öneriler Vs bekliyorum Kararsız Kaldım Çok faydalı olucak teşekkürler..

Örnek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    Skyjeti 2,350 tl ye sıfırını mı buldun????
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı ixeywent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Skyjeti 2,350 tl ye sıfırını mı buldun????
    Aynen öyle Hemde antalyanın yamaha Bayisi ayrıca muğlalıyım Hemşerim

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    Dostum önce bazı şeyleri kafada çözelim.

Yaşamak istiyor musun ? Bunun cevabını kendin ver...

Önce motor alınır , sonra korumalar alınır ... Yani modifikasyon son iştir.Ama belli ki sen motoru alıp , ayna mayna söküp kask mask hak getire bağırta bağırta bineceksin.

O zaman kusura bakma ama sana yardım eli uzatmak içimden gelmez.Kendi elimizle seni ölüme mi itelim yani :/
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum önce bazı şeyleri kafada çözelim.

Yaşamak istiyor musun ? Bunun cevabını kendin ver...

Önce motor alınır , sonra korumalar alınır ... Yani modifikasyon son iştir.Ama belli ki sen motoru alıp , ayna mayna söküp kask mask hak getire bağırta bağırta bineceksin.

O zaman kusura bakma ama sana yardım eli uzatmak içimden gelmez.Kendi elimizle seni ölüme mi itelim yani :/
    Usta onlar Zaten Var onları Yazmadım...Onlarda sorun yok Kafamda aynaları sokmek vardı..Burda takıla takıla ondan soğudum Buranın katkısı çok oLdu güvenlik konularında..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 AM ----------

Arkadaşlar Çok kararsızım Yardımlarınız Lazım ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler