ARKADAŞLAR EHLİYETE YAZILIYORUM SONUNDA AMA EHLİYET SINAVIN DA ESKİ MOTORLAR VERİYOLARMIŞ BEN KENDİ MOTORUMLA KATILMAK İSTİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI
ARKADAŞLAR EHLİYETE YAZILIYORUM SONUNDA AMA EHLİYET SINAVIN DA ESKİ MOTORLAR VERİYOLARMIŞ BEN KENDİ MOTORUMLA KATILMAK İSTİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI
[B][I]emre[/I][/B]
dostum sınavda ki görevlilere sor kabul ederlerse girersin ben öyle yapmıştım tamam dediler ve bende kenti motorumla girmiştim.
evet ben kendi motorumla katıldım...
kendi motorumla oldumu sorun olmaz sov yaparım onlara
[B][I]emre[/I][/B]
şov yapcak bişey yok zaten dostum 4-5 tane kukanın arasından geçiceksin
Kendi motorunla elbette girersin sınava, ama şov yaptıktan sonra alacağın sonucu lütfen burada yaz
bende bu haftasonu sınava gircem ama başka bişey sorcam ben ehliyet ne zaman elimizde olur bide geçici ehliyet mi ne öle bi kagıt veriyolarmış onu hemen alabiliyormuyuz
sorun değil o zaman 4 senedir ehliyetsiz kullanıyorum bu aralar trafik cok sıkıştırıyo alayımda kurtulayım dedim beni gördülermi kovalamaya başlıyolar ben kacmaktan bıktım onlar kovalamaktan bıkmadı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ----------
o kalktı ben sordum onu kursa kalkmış o kağıtlar
[B][I]emre[/I][/B]
öyle bişey tabiki var . Bana kendileri sordu hatta varsa getir onla gir dediler.
eee ehliyet alana kadar yatcakmı yeni oyuncagım :(
işte o zaman patlarım zaten aylık 750 motorun taksiti bide 850 off biterim zaten genelde beişktaş levent arası yolum orada polis dolu yandık valla
biraz daha sabredin arkadaşlar alın ehliyetinizi paşa paşa binin kafanızda rahat olur ne polisti ne bişeydi takmazsınız kafanıza
evt isteyen kendi motoruyla girebiliyorum sınava.
Valla ben ehliyetsiz motosikletin kullanilmadigini biliyorum sinavda arac senin ok de komisyon ne der sinavinda bilemem sonucda sinav harici bir arac kayit disi gecen bir aracla sinav tamamlamak ne derece dogru bilmiyorum???ben olsam kirarim yarisini verecegim notun...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
iyide kardeş sein motr yarı otamatik bnm bilidğim debriyajlı motr kaullanrıyorlar
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
peki sınava vitesli motor mu gerekiyor yoksa vitessizde kabul ediyorlarmı ???
sınava kendi motoruyla girecek arkadaşlar geçen sene direksiyon sınavına kendi araçları ile araba motosiklet ile gelenler şok olmuşlardı kapının hemen önünde bir trafik polisi gelene geçene ceza yazdı dikkatinize
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)