büyük geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirmiş. Olan motora olsun boşver..
büyük geçmiş olsun daha kötüsü de olabilirmiş. Olan motora olsun boşver..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Geçmiş olsun sıkma canını.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.HYS kaç km yapmışdın 600F e geçtiniz acaba? Allah şifa versin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hoca adam şerit değiştirince sen arkadan mı yandan mı çarptın hani otobüsün solundan vurup düşmüşsen haklılığını kanıtlamaya şansın vardı bu tip kazalarda geçiş hakkı soldaki araçta olduğu için asli kusur sağdaki araca verilir.otobüsün üstünde iz oluşmuştur mutlaka
kafamı asvalta çok sürttüğüm için bu konulardan anlarım
geçmiş olsun
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
geçmiş olsun kardesim
geçmiş olsun kardeş.. bura türkiye her an herşey olabiliyor..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
geçmiş olsun arkadaşım canına şükret gerisi halolur sıkma canını bır an önce iyileş mene bak
çok geçmiş olsun...aynı taz bir kazada ben yapmıştım ama ben tam sola yatışta yaşamıştım senin durumunu...birde hızım 30km civarı idi yaırarak en az hasarla kurtulmuştum...tarfik kuralları sadece 4 teker için yapıldığından haklısın...arkadan vuran hep suçlu oluyor ben polisi geri göndermiştim...tutunak tuturmak nafile birde onun için ceza vermeyeyim dedim...
Geçmiş olsun; acil şifalar dilerim.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
geçmiş olsun.
facebook(Fazer Tutkunları)
Çok geçmiş olsun. Şuan bunları yazabilecek sağlığa sahip olduğun için şükür edelim.
Mala gelen bir şekilde zamanla halledilir, senin ciddi bir yaralanman olmaması sevindirici.
Minibüsçüler mi?
= = = Be Aprilia racer! = = =
çok geçmiş olsun erdem önce can sağlığın motoru nasıl olsa halledersin takma kafana
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
çok geçmiş olsun.. kazaya sebep olanlar umarım gece rahat uyuyorlardır (!)
en kısa zamanda iyileşmeniz ve moturunuzun parçalarını temin etmeniz temmennisiyle..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
gecmiş olsun kasap cok memlekette 3 aydır gıdıp işe geliyorum anca anladımkı 4 tekerlıler bızı araçtan saymıyo muş ben arabamı satmadan once motora ve motorcuya okadar guzel davranırdımkı yanimdan gecerken zorlanmasınlar dıe ara bırakırdım ama bızım mılletımız tam bır kasap tabırı caizse dicem ama tabiride yok bunun 3 ayda 5 kışı ıle kavga ettim onume atladi yoldan pat die cikiyolar arac olsa beklıyolar zor işimiz ya
Geçmiş olsun Allah korumuş İnşallah bir daha yaşamazsın.
büyük geçmiş olsun...
Geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın ben o minibüscüler yuzunden 2 kere kolumu kırdım ve toplam tutar da yaklasık 700lıra cıvarındaydı bunlar bı araya toplayıp ateşe vermek lazım ama nafile canın sağolsun allah beterlerinden sakınsın
Çok Gecmiş oLsn ..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Çok geçmiş olsun.Minübüs gördüğümüz yerde dikkat etmemiz gerekiyor.
trafiğin teröristleri minibüsçüler
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)