Arkadaşlar ANKARA da jinlun bayi varmı?Ben aradım bulamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Ankarada bunun parçalarını nerden temin edebilirim?Cevaplarınız için şimdiiden teşekkürler
Arkadaşlar ANKARA da jinlun bayi varmı?Ben aradım bulamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Ankarada bunun parçalarını nerden temin edebilirim?Cevaplarınız için şimdiiden teşekkürler
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
HÜSEYİN KOÇ
HÜSEYİN KOÇ
Bülbülderesi Cad.No:68/15A Küçükesat /ANKARA
Tel: 0312 424 01 94 / Fax: 0312 424 01 95
--------------------------------------------------------------------------------
HÜSEYİN KOÇ
HÜSEYİN KOÇ
Büyük Sanayi Kaynakçı Sok.No:40 İskitler /ANKARA
Tel: 0312 341 47 55 / Fax: 0312 341 47 56
--------------------------------------------------------------------------------
MG PROJE UYGULAMA MÜH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
ALİ KAFTANOĞLU
Cevizlidere 14.Cad.No:27/A Balgat /ANKARA
Tel: 0312 479 87 37 / Fax: 0312 479 66 30
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Sağol fatih abi ,ama 1. ci açmıyo 2.ci hep meşgul 3. cü de taşınmış
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
gel debelenme, benim asya'yı satalım sana, cünlunda neymiş
şeyyyyyy kem küm cıxx
sen bilirsin bak bi daa düşün.
ingiltere krali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kral pele, bakkenbauer, kaleci mayer, nadia komanaçi, briget bardo, fenerbahceli cemil. hepsi bu motörün peşinde
Ver gitsin onlara abi yazık günahtır yhaw içim acıdı şimdi o adamlaraBu arada ANKARA da jinlun kullanan bir ALLAHın MT üyesi yokmu
Jinlun Türkiye Dağıtıcısı ICM Makine: 0 262 3353320
Yedek parça konusunda yardımcı olacaktır.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)