Pek ihtimal vermediğim ama bayadır aklıma takılan bişeydi. Görelim bakalım
Pek ihtimal vermediğim ama bayadır aklıma takılan bişeydi. Görelim bakalım
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Motor kullanıpta araba kullanamayan varmı?
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
bisiklet motor farkını geçiyorumda doğru dürüst motor kullanmayı bilmeden bu canavarla 3 aydır başediyorum ve hala tek parçayım ya artık e5 te uçakla kalkıcaksın deseler tamam derim
bisiklet kullanıp da motor kullanamayan var.ben
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
olabilir, sürpriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
ben motoru alana kadar hiç motor sürmemiştim. noterden satışı aldıktan sonra kıçımdan ter aka aka eve gelebildim, ertesi gün istanbuldan kocaeliye gittim yıllardır bisiklet kullanmamın (şehirler arasıda dahil) etkisi oldu tabi bunda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:12 AM ----------
başlıktan asıl demek istediğim bisiklete binmeyi bilmeden motora başlayan (ve hala hayatta olan) varmı
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Konuyu değiştiriyoruz testereyle odun kesip çim biçme makinesiyle çimleri biçemiyen varmıdır
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bisiklet kullanmak kesinlikle etkilidir tabikii motorun dengesinin filizleri bisikletle düşmekten geçer ama hiç bisiklet sürmeden motor kullanmış birinin bisiklete binipte pedal çevirirken ayağını boşa düşürdüğü görüntüsü takıldı aklıma nedense
bu arada kocaeline gidişte yaşadığın adrenalin ve hissi bende hiç huyunu suyunu bilmediğim motorla ilk gece 12de noterden aksamüstü aldıgımdan kgs emde olmadıgından köprüden kaçak geçmek zorunda kalarak yaşamıştım.
ahh ahh bundan 7-8 sene öncesini hatırlıyorumda bisikletin arka tekerinin oraya pet şişe sıkıştırırdık aynı 2 zamanlı motorlar gibi ses çıkartırdı giderken
7 yaşında bisiklet kullanmayı bilmiyordum ama 50 cc lik KTM imle gazlıyordum
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Bende hiç 4 teker kullanmadım direk 2 tekerden başladım..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
yaş 3 ilk iki tekerlek deneyimi
yaş 14 1 milyarıncı iki teker deneyimi
Yani 3 yaşımdan beri iki teker üzerindeyim ve yağmur kar fark etmez her türlü binerim adım deliye çıktı.Bence motosiklet aşkı bisiklet üzerinde başlar o yüzden bisiklete binmeden motosiklete binen olduğunu sanmıyorum.Bir çok motosiklet sever abilerimlede bi kaç sene önce bisiklet tamircisinde tanıştım
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
emeklemeden yürüyen vardır
7 yaşında arabay kullanmaya başladım işyerinin duvarına girdim kamyonetle
6 yaşından beri bisiklet kullanıyor(dum) 17 yaşından beride motosiklet üzerindeyiz
yaş 18
20
Buyrun benim
Aslında bu konu benim aklıma takılıyor ya,bisiklete binmeyi biliyorum öyle aman aman olmasa da biraz tecrübem var; peki bisiklette az tecrübe sahibi olmak motosiklet kullanmayı etkiler mi? Etkilerse nelere dikkat etmek gerekir beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)