bütçen ne kadar ki senin? ( baktım, kimse sormamış
bütçen ne kadar ki senin? ( baktım, kimse sormamış
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
her şeyi geçtim konun özüne döndüm,kardeşim bak yaşın daha çok genç aceleci davranma herkes güzel bir makinesi olsun ister sende,bende,diğerleride ama zamanla olur bu işler;
birincisi birden 600cc le başlamak çok mantıksız,motor tecrüben olması şart
ikincisi her motor yani her cc kendine göre güzeldir ufaktan başla büyütürsün
bende scooterla gezdim yıllarca artık yeter dedim cc büyütelim ss ye geçelim gittim honda cbr125r aldım(performans egzoz var seside sınıfına göre hoş)bana bi gömlek küçük geleceğini bile bile aldım neden mi?vitesliye geçiş için bir zaman onu kullandım şimdi 250cc arıyorum gerçek çıtam bu olduğuna inanıyorum bence sende biraz geliştir kendini biriktir paranı basamakları tek tek çık o zaman mutlaka istediğin motorun tepesinde olacaksın emin ol
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
haklısın ustam ben zaten önce 125 yada 150 cc bi motorla başlayacam ama yani belli bi süre sonra ölmez sağ kalır Allah izin verirse seninde dediğin gibi cc büyültecek zaman gelince die düşündüğüm bi motor olacak şimdi tabiki ehliyetimi alacam ocakda sonra motorumu alacam küçük bişey fakat atıyorum 2-3 sene sonra büyütünce nasıl bi makine olacak diye düşünüyorum yani şimdiden fikir sahibi olup sonra aklım karısmasın diye..bu arada çok tşk ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 PM ----------
en fazla 3-4bin ama alacağım zamana kadar bi okadar daha olacağını düşünüyorum inşallah tabi..
Hyo gt 250R'a alternatif olarak eski modellerden kawasaki zzr veya daha yüksek modellerden Kawasaki ninja 250 önerebilirim , ne kadar 4 silindirin egsoz sesine yaklaşamasada biraz tatmin eder !
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hatta birgün şunu diyebilirsin aslında ss yerine scoter alsam fena olmaz çok gördüm duydum her motorun ayrı tatı ayrı güzelliği var bu bendede var , Bu değişim süreci doğrudur ancak sizde tam tersine işlemiş Romeo_brave kardeşimden alıntı
Motor sever dostum yaşadığın hevesi duyguları hepimiz yaşadık ve seni anlıyorum , kafanı takma yaş olarak baktıgımızda istediklerine ulaşman açısından yani baya vaktin olucaktır , senin görevin bu vakti mantıklı şekilde degerlendirmen , yani önce okul tabi bunu söylememe gerek yok sonra iş olarak inşallah istediğin şekilde güzel kazancı iyi bir iş bulursun güzel bir birikim yaparsın bu kolay olur demiyorum ama sen iste yeterki kesinlikle olur , zaten hemen 600cc 1000cc acele etme arkadaşlarında önerdiği gibi Kawasaki ninja 250 r gibi bir makina alırsın , devamı gelicektir zaten
600lük makina en 7.5 lt yakıyor 100 kmde
600 lük 1000 lik makine almayı düşünüpte yakıtı düşünen birini ben ilk kez gördüm.hadi paranı biriktirdin aldın hadi normalde yaktıklarının yarısı kadar yaktıracak bi çözümde buldun peki bakımlarını nasıl yaptıracaksın?ayrıca bu makineler çok çabuk teker bitririr her sezon lastik alman gerekir hakkını verip kullanırsan bi dünya para hracaman gerekir.yani sen motoru alda yakıtı kalsın başını ağrıtacak bi ton masraf var..bence boşwer sesi al bi gt250r yada en güzeli al bi kawasaki 250cc rahatına bak.
4 litre fazla iyimser olmus..
normal kullanimda 8 lt/100km civari yakiyorum.
bir hayal daha sulara düştü ozaman
sen su an cicim aylarındasın ondan doğal olarak hemen o tarz bir motor istiyorsun.
bütçen ne kadar bilmiyorum ancak alacağın motor kawasaki zx250r olmalı bu motorun kendine has bir sesi var ve performans egzost ile de istedgne yakın bir ses elde edebilirsin
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ilerde belki kawa 250..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)