Abi tam koruma olsa ve motoru yağmurda sürüşten sonra bu havalarda temizleyebileceğim kapalı ortamım olsa, yağmurda da binerim, şu anda ben yağmur olmayan soğuk havalarda nasıl üşümeden binerim in hesaplarını yapıyorum. Bi kaç gündür bacaklarım, dizlik olduğu halde oldukça üşüyor, LS 2 Cartoon kaskım, vizörle kask arasındaki boşluklardan felaket soğuk alıyor. Bu iki sorunu halletmeden kışın yağmurda değil, soğukta dahi kullanamıyıcam bu sene, geçen sene böyle kullndım ama hep başım ağrıdı o dandik kaktan ötürü ve dizlerim sızladı. Bu yaşta romatizma sinizüt vs olmamak lazım. Kaskla bacaklara bi önlem almam lazım. Şu önlemlerimi alabilsem yağış ve don olayı olmadığı sürece affetmem.
İki gündüre eve geliyoruz. Hanımla bayram gezileri falan, yağışsızken çıkıyoruz, yolda yakalanıyoruz. Arkadakine pek bişley olmuyor da, ben evde iki gündür ayakkabı ile pantolon kurutuyorum
Bide yağmur ilk önce dizliklerin altında kalan kısmı ve ayakkabıları sırılsıklam yapıyor, sonrasında ise ilk apış arasaı ile selenin birleştiği yerin ıslanmaya başladığını hissediyorum. Önlem almadan bunları bu şekilde yaşamak aslında hiç te hoş olmuyor. Feyizoğlunda yağmur soğuk vs geçirmeyen bi pantalon gördüm. Held miydi neydi şimdi hatırlayamadım. 45 kullanıcı yorum yapmış, 210 tl idi galiba, inanın çok ihtiyacım var. Elim bi bollşasa alıcam inşallah.
Metocum elbette böyle kötü havalarda sürüyosun falan deli değilsin de, sağlığına dikkat et abi. Artık yaşımız 18-20 değil. Eskisinden daha hassasız belki ve hastalığa yakalandıkmı iyileşmemiz daha uzun sürebiliyor artık genç kardeşlerimize nazaran.