Valla aniden alınmış bi kararla gitmediğimiz görmediğimiz yerleri keşfetmeye gittik artçımla... Çok zevkli bir rota, çok güzel yerlerdi...
Çok fazla bir fotoğraf ekleyemedim ama umarım bunlarda hoşunuza gider
Valla aniden alınmış bi kararla gitmediğimiz görmediğimiz yerleri keşfetmeye gittik artçımla... Çok zevkli bir rota, çok güzel yerlerdi...
Çok fazla bir fotoğraf ekleyemedim ama umarım bunlarda hoşunuza gider
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Ben o yolları dolmuşla gitmiştim bir zamanlar için dışım pert olmuştu motorla zevkli görünüyor.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
cok güzel bi gezi olmus.yaklaşık 15 yıl ya arabayla ya dolmuşla geçtim karaburun yollarından son bir senedir motorumla gidiyorum ilk uzun yolumuda karaburuna yapmıştım.doğası bozulmadan kalan ender yerlerden biridir.sizin resimleri görünce yola çıkasım geldi.paylaşım için teşekkürler.tekerinize sağlık...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
helal olsun valla o motorla aralara çıkmak zor iş :D
1 ay önce o sıcakta oralarda bizde gezdik .. takibimde de 150 lik presto vardı çıkmadığı yer de kalmadı
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
hani tek başınaydın ? =)
cok güzel bi gezi olmus.paylaşım için teşekkürler.tekerinize sağlık...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yaa tekbaşıma derken tek motor anlamında ben motora bindiğimden beri hep başkaları olurdu da ondan yazıydımdı... ben motoruma keçi diyorum zaten, sağolsun hiç yolda bırakmadı hiç sektemedi....
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)