arkadaşlar cup tarzı bi motor mu yoksa kuba nın cg 100 tipi bi motormu daha dayanıklı olur.Sizce hangisi?
arkadaşlar cup tarzı bi motor mu yoksa kuba nın cg 100 tipi bi motormu daha dayanıklı olur.Sizce hangisi?
kuba ne bilmiyom ama cuplarda sorun olmuyorr
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
aslında birazda şans heralde kimi alıyo sorun yaşıyo kimi alıyo aynı motoru hiç sorun yaşamadım dio anlamadım valla....
sen al bi cup keyfine bak mondi güzell hor kullanmassan 25 bin km gider o motorr
bakalım artık inşallah hayırlısıyla yok ya hor kullanmak bana göre değil sağol yardımın için
eywallah. inşallah alırsın. ben hor kullanıyom benimkide cup ama hiç sorun yok bi debraj ayarı kaçtıı :D
Bende öyle düşünüyorum aslında düzgün kullandınmı gider.Fakat bazıları hani alıyo daha alır almaz sorun çıkarıyo fabrikadan hatalı geliyo heralde öyle motorlar.Bu işlerde benim de pek şansım yoktur ondan korkuyorum aslında.
kubalara türk motoru diyolar ama bilmiyom daha yeni cıktı onlar piyasaya ama sünu duydum bisan kadar güzel diyolar
[B][I]emre[/I][/B]
kardeş benim bisan hakkında hiç bilgim yok ama sanırım en güzeli az daha para biriktirip 2. el ybr almak olcak
benim arkadaşın arkadaşları toplu mondial 125uag almışlar.Arkadaş mesala bazen basıyoruz diyo onların motor işte ne biliyim çeşitli sorunlar yaşıyo diyo(arkadaşın motor ybr) benimkine bişey olmuyo diyo.Bende öyle sorun yaşamak istemiyorum bunun içinde en akıllıca olanı 0 japon motor alcak param olmadığına göre 2. el güzel bi ybr alcam inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
Ya parasızlığın gözü kör olsun.Babamın motor almaya yardım etceni bilsem maddi olarak alırımda 0 bi ybr.Çok pahalı ya.(benim maddi durumuma göre).O yüzden güzel bi 2. el ybr alcam nasip kısmet olursa
Bencede kardeşim en doğrusunu yaparsın. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama imkanın varsa Manisa dan yada salihliden yada aydından al. inan heryerden çok ucuza var.
Ama internet ilanlarından değilde oradaki akrabalarının bulmasını saglamalısın.Yani satmayı yeni düşünen kişilerden falan bulmalısın hem ucuza gelıo hemde temiz motorlar bulabiliosun.
bende cup var ama yetmıo bi yerden sonra
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
anladım kardeş sağolasın.denizlideyim ben.Ama bizim akrabalardan çıkmaz ya öyle motor bulup bakıvercek.Senin dediğin gibi yakınlarda gerçekten çok güzel motorlar var.Burdur da falan gözüme kestirdiğim çok güzel ybr ler var.Ama gidip taa istanbuldan motor alıp buraya getirmek bana da zor gelir.İnşallah bakıcaz araba takaslı arıyorum şimdi.
aman ha cuplardan alma motor ayakçıktayken bi yan yatsın tamam grenajlar mahfoluyor , alacaksan mondial 125 liklerden al bide önüne koruma demiri istediğin kadar düşür bişi olmaz. hem cuplarla fiyat farkı fazla yok piyasası cuplardana daha fazla .
[B][COLOR="Red"]ADANILIYIK ALLAHIN ADAMIYIK[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)