Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor karşılaştırması

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar şu anda motor sahibi değilim fakat en kısa zamanda olcam inşallah.Fazla maddi durum yok.1600 civarı.yani bu sadece motor için.Ruhsat plaka ve saire onlar saten allahın emri ne kadarsa artık.İlk başlarda cup tarzı motorlara bakmıştım.mondial 100 ukh de en son karar kılmıştım.Şimdi sizden bilgi almak istediğim bi konu var.

En son kuba nın 125 cc km125-6 model motorunu gördüm.Sanırım fiyatı 1500-1600 civarı.Kuba motorun resmi sitesinde fiyatını göremedim.0 fiyatını bileniniz varmı?.Birde eğer fiyatında doğru yani 1600 civarı ise sizce 100ukh mi yoksa kuba km125-6 mı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    onlarla uğraşmak yerine honda 125 cg lere bak derim...
    nede olsa honda...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Ewt Honda 125cg iyi fikir gibi daha evel motosiklet tecrüben yoksa pek , iyi bi vitesli başlangıç motoru.
    Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    kardeş baktım şimdi.Resmi sitesinde o model gözükmüyo fiyatına da bakamadım olmadığı için. onların 0 ları ne kadar ki.Sonuçta dediğin gibi honda kalite ama fiyat ta var.Sanki benim bütçe yetmicek ona.Sen fiyatını biliyomusun

Motosikleti
    honda cbf250 - kymco agility 125
    japondan şaşma honda al sonra başın ağrımasın

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar bana kalsa da honda alcam da maddi durum hiç el vermiyo honda ya o yüzden saten yukarda yazdığım mondial kuba gibi seçenekler var hep maddi açıdan yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 PM ----------

Togi kardeş motor tecrubem az çok var yani vitesli motoru kullanmada sorun yaşıcamı sanmıyorum o sorun değil hızda önemli değil benim için bana sorun çıkarmasın yeter motor nasıl olsa belli gitce bi hız var moyorun acelemizde yok saten

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    2. el alabilirsin emin ol baktığın motorların sıfırındansa 2.el cg derim ben...
    vites geçişleri çok rahattır komprasörüde iyidir...
    dayanıklıdır kolay kolay elinde kalmaz...
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    ya aslında çok haklısınız da 2. el almak istemiyorum 0 almak istiyorum.Sen yukardaki benim bahsettiğim 2 model içinden hangisini önerirsin.Bide kuba km125-6 bunun 0 larının fiyatını biliyomusun?

arkadaşlar hayırlı bayramlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------

ilk defa yazıyorum

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    sağol arkadaşım sanada hayırlı bayramlar.Varmı benim durumumla ilgili bi önerin

bende hyosung gv 250 almak istiyorum siz tecrübelisiniz ne dersiniz

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    anladım tamam)

benim tecrübe
    m yok ama gönlüm gv 250 de

Motosikleti
    Alıntı türker özata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv 250 az yakar çok kaçar tarifine uygun bir motor...
    km de 100 kuruş ve altında yaktığını hesapladığım oldu...
    100-120 arasında tatmınkar bır makına...
    ama ideal hızı 90-110 arası bence...
    görüntü olarakta oturaklı ama selesi uzun yolda rahatsız edebilir. özellikle de artçıyı...

ayrıca benimde zealsunum filan yok o nasıl oaraya yazmışsam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------

teşekkür heell 24

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

ama güzel makine dimi bu bütçeye ancak bu kadar diyorum

Motosikleti
    ayrıca benimde zealsunum filan yok o nasıl oaraya yazmışsam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 PM ----------

teşekkür heell 24

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

ama güzel makine dimi bu bütçeye ancak bu kadar diyorum
    rica ederim...
    aynen öyle o paraya anca bu kadar...

Bencede çok temiz bir honda alabilirsin.Km belki fazla olacaktır.Ama unutma ki honda honda! Burda bitane c90 var.Motor neredeyse çıplak kalacak.O kadar bakımsız.Ama hala daha birşeyler var motorun içinde.

banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    sıfır çin alacağına hurdalıktan ikinci el japon al çinliden daha iyidir.. fikir istedin söylüyoruz işte...
    herkes aynı şeyi söylüyorsa bir sebebi vardır arkadaşım...
    2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
    Kask sadece kafanda değerlidir.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    ne alaka yaaa

dostum bu arada 2 side cin ama kuba yerine mondial sanki parcalarini daha rahat bulursun gibi geliyor bana

bide bencede honda yada bulursan 2 el ybr al gercekten saglam cihazlar 0 mondila yada kubadan daha az masrafli olcagina eminim

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    --banalazım-- arkadaşım bende zaten sizlerin fikirlerini almaya çalışıyorum.Sizlerde tecrube olduğu için yardım almak istedim zaten.Yinede yardımın için sağol.

--immortalboss--Kardeş çok sağol yardımın için.Hondanın kalitesini bu forumdan okuduğum kadarıyla çok çok iyi anladım. 2. el bakmaya başladım.Hem honda hem de ybr ye.

--berk_cglr-- arkadaşım sanada teşekkür ederim.Sizin de dediğiniz gibi 2. el bakmaya başladım aslında 0 almak istiyorum hala ama bakmakta fayda vardır sağolun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler