Arkadaşlar benzini hangi istasyondan alıyorsunuz sebebiyle birlikte açıklarmısınız...
Arkadaşlar benzini hangi istasyondan alıyorsunuz sebebiyle birlikte açıklarmısınız...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
opeT - shell xD özellikle shell hem arabada hem motorda çekiş değişiyor resmen
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Her zaman opetten alıyorum.Bikaç kez mecburiyetten başka istasyondan aldım motor teklemeye başladı..sanırım nasıl alışırsa öyle gidiyor ))
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
opet nedenmimehmetçik vakfı tarafından denetlenen istasyon ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
yanlız bu sorunun içeriği okadar basit değil...marka hariç istasyonda önemli....kaçak kullanan istasyon var solvent le benzini incelten var var da var...
opet den memnunum ben maslak opet....daha uzun yol yaptım aynı lt...le..vede performansı daha iyi..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bilal abinin ki tabiki en iyi kaçak onda )
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
[QUOTE=canercamalan;1791749]opet nedenmimehmetçik vakfı tarafından denetlenen istasyon
baştan nie söylemiyosun o zaman bizde ordan alalım
e tabiki opet
drift bilmem ne :P :queen::queen:
bp - opet. bunları bulamazsam shell
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
genelde kuruçeşme opet'ten alırım evim yakın olduğu için, hiç bi şikayetim yok. benzin gayet güzel. geçenlerde köprüden dönüyodum eve, yedeğe geçmiştim, kuruçeşme'ye gitmeye üşendim. balmumcu shell'e gidip fuel save benzininden aldım. gayet memnunum sanki performansta artış oldu gibi. iki istasyonu da tavsiye ederim
2011 Honda CBF 600
imkansızlıklar nedeni ile PO çok üzgünüm ama başka şansım yok
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
ben shell den alıyorum ama her istasyonundan almıyorum sadece marka deil yani.benzin sirkülasyonu cok olan işlek istasyonlardan almaya çalışıyorum.kıyıda köşede kalan istasyonlardan mecbur kalmadıkça almıyorum.
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
motoru aldığım 2006dan beri hep aynı shell istasyonundan benzin alırım..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
shell tai. başka bi benzinlikte çalışanlar dedi :d gayet memnunum araayada ordan alıyoz.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
arabada ve motosiklette shell den alıyorum ama istasyonunda önemli olduğuna katılıyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
motoru aldığımdan beri bp (yahya kaptan) den alıyodum gayette memnundum
yazlığa gittiğimizde (enez) turkuaz isimli bi yerden alıyodum ve az benzin yakma rekorumu burda kırdım
istanbulda shellden almaya başladım ama motor vuruntulu çalışmaya başladı, bi dahada almam, bpye kesin dönüş yapıyorum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Shell veya BP
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Babam devamlı 'benzini shell den akılı kelden' alacaksın der.Birde Maslak opetten alıyorum genelde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)