ije motor almayı düşünüyorum bir kaç sorum var
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim çocukluktan beri bir motor sevdası var içimde ama babamın yüzünden hiç binemedim 2 tekere binme 4 tekere bin dedi hep :D
şimdi üniverste okurken bir rus ije almayı düşünüyorum yada gara jawa :D
benim merak ettiğim bir kaç soru var yanıtlarsanız sevinirim.
ije motorlar ne kadar yakar 100 km de kaç litre.
çok sorun çıkarırmı süslemek için parçaları kolay bulunur mu?
Reklamlar
-
arkadasım al tavsiye ederim ama fazla benzin yaktıgını biliyorum birde sorun fazla cıkarıyor.. her tamirci anlamaz onun dilinden..
-
tamirciden yana sorun yok basit motor bende kendim anlarım biraz binince kavrarım herşeyini ama tek sorunum çok yakması ne kadar yakıyor
öğrenciyim tüm paramı benzine yatırmak istemiyorum
-
1989'da almıştım çift silindirlisini. Planet5 modeliydi. 100km'de 5 litre yakıyordu.
-
bu modellerde takılıp kalmanın bütçe ile alakası varmı yoksa sadece görüntü olarak mı hoşuna gidiyor. benim tarzım budur mu diyorsun.
yakıt konusunda diger yorumcu arkadaşlarla hemfikiriz. devlet yeterince ögrenciye kaktırıyor birde fazla yakan motor alıp hükümetin sorumsuzca yaptıgı işlerden dolayı verilen bütçe açıgını sen kapatma.
-
Moderatör
O motorları gözü kapalı dağıtıp toplayacak bir çok usta var her İl ve İlçede, zaten motor tamir etmeyi onlarla öğrendiler, asıl 4 zamanlı motoru doğru düzgün tamir edebilecek usta bulmak mesele. Nostaljik birşey istiyorsan bence 4 zamanlı yeni ama nostaljik görünümlü birşeyler bak, zira o motorun yakıtı seni epey zorlar. Uzun yola çıkmak istediğinde iki zamanlı oluşu dezavantaj.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler