slm bu mt stickrlerından hiç bi yerde bulamıyorum bulup alıp yapıştırmak isityorum ama istanbul fatih kocamustafapaşa da sormadığım dükkan kalmadı ama genede yok bi yardım nerden bulucaz ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
slm bu mt stickrlerından hiç bi yerde bulamıyorum bulup alıp yapıştırmak isityorum ama istanbul fatih kocamustafapaşa da sormadığım dükkan kalmadı ama genede yok bi yardım nerden bulucaz ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
dükkanlarda satılmıyor ki buluşmalarda falan dağıtılıyor sanırım moderatörlerce veya resmi atıyosun usb ye götürüyosun reklamcıya çıakrttırıyosun 3-5 neyse veriyorsun.
benmi yanlış anladım yoksa. MT sticker ı istiyosun demi sitenin yapıştırması ?
satayım sana kaç lira vereceksin sticker başına
şaka şaka
MT yönetimiyle irtibata geç o şeklide temin edebilirsin..
ben a3 kağıda ne istiyosam koydum, mt dahil, 2 liraya çıkarttım. trakyadaki fırtınaya kadar gayette iyi duruyolardı
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
evet Sticker istiyoruz hani bize Sticker
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Kadıköy'de Gelişim Sürücü Kursunda mevcut. Oradan alabilirsiniz
Ümraniye civarında da benden alabilirsniz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Çok dayanıklılar haa, benimkiler 2 buçuk senedir duruyo motor da, bişey olmadı..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
henüz motosikletim yok olunca bende isticem bu stickerlardan :D
www.sahildenturkiye.com
reklamcıda neyin üzerine basıyorlar o resimleri?
CinoM.Com
izmirde kimden alacağız?
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Ozalitciler basıyor 3-5 liraya ama yağmura falan dayanıklı olanından yaptırmasını söylemeniz gerekiyor.Moderator arkadaslar eğer image linki(yüksek çözünürlüklü) verirlerse bende bastırabilirim yapıstırmak için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)