Scooter olarak ne onerıyorsunuz?
0 Km çin malı olur olabılır.
mesela mondial zc 150 1900 Milyar. bu cıvarda daha ucuz olarak 0 km bana ne onerırsınız
Scooter olarak ne onerıyorsunuz?
0 Km çin malı olur olabılır.
mesela mondial zc 150 1900 Milyar. bu cıvarda daha ucuz olarak 0 km bana ne onerırsınız
kardeş mondial 150 zc dediğine göre demekki görüntü önemli senin için bak ben asya 150 t 19 a kullanıyorum gayette memnunum bi bak istersen hangisini beğenirsen onu al ama gerekli bilgiyi buradan alamassın googleye giricen mondial e bakıcan sora da asya motora bakçan sitesine ya da sahibinden .coma bakcan bu şekilde olmaz belkide birazdan konuyu kitlerler..
kardş bundn sonrada hangi chaperi onerir siniz diye bi topic ondan sonrada han gi enduruyu onerirsiniz diye ayrı bi topiç acarak mı devam edeceksin..
daha önce hyo alıcam yardım cı olurmusunuz demiş tin sana yardımcı olmuştuk......şimdi ne değişti...
bak bu 1...ci..http://www.motosiklet.net/forum/alma...-ariyorum.html
buda 2.ci..http://www.motosiklet.net/forum/alma...-ariyorum.html
yanlışmıyım...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
krız ve iflas desem? degısen sey
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
ya bu ne allah aşkına burada bilgi almak için bululşmuyormuyuz tmm o zaman hiç konu açmayaalım ölece eski şeyleri okuyalım ya da bu tepki sitenin büyükleri nin açtığı konular bizim açtığımız konular yüzünden okunmuyor ne dir bu ya yardımcı olunca bişeyinizmi eksiliyor allah allah bu sitenin cıvkı çıktı beeeee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------
hakikaten soğutuyorsunuz bazen insanı şimdi ben bu sitenini cıvkı çıktı dedim diye 50 tane üye bana hakaret ya da başka türlü laf sokaya çalışıcak amaç ne biliormusunz sitede göze girmek kim beni ne kadar aşşalarsaa o kadar sitede saygınlık kazanacak o kadar sevilcek hadi kolay gelsin şimdi isterseniz silin beni isterseniz kovun ben sadece bunu belirtmek istedim ben bu aletlere gönül verdim herşeye rağmende bu siteyi seviyorum çünkü çok yardımcı olan abilerim var bana burda tmm gereksiz konular açılmış olabilir o zaman sizde bi kural koyun bi üye haftada en fazla 2 konu açsın bu sorunda ortadan kalksın
beyler chopper arkadasımıza hak verıyorum.
ve hyo 250gtr alcaktım keske hala alabılsem cok arastırdım almıcam motoru arastırmam umrumda olmaz. ama en azından motor sevdamdan vazgecmıyorum scooterda olsa temız bısey almaya calısıyorum. krız cok kotu vurdu farkındasınız turkıye 5 yıl gerılemıs haberlerı okuyorsanız. tesekkurler yınede.
1720 TL artı plaka ruhsat flan 200 TL Toplam:1900 TL e benim scooterı önerebilirim simdiye kadar(970 KM) sadece gaz teli gevşedi sıktırdım başkada sorunu olmadı.Çokta seri bir scooter.14 TL civarı doluyor 150-160 KM gidiyor,2 kişi(130 kg) sağlam rampayı bana demeden çıkıyor,hızı yeterli düzeyde(max.110 km).Eksileri yokmu tabiki var ama öbür scooterlardada aynımıdır bilmem ön süspansüyon 900 km ye kadar kazık gibi,akünün yanıan bişeyler sıkıştırmak gerekiyor takır tukur ses yapıyor ama düzeltilebilen birşey başkada sorun olmadı bende.
151 rs bencee
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
125 kv öneririrm servis bana önermişti mondiallerin içinde kv nin ayrı bi yeri varmıs kalite olarak, ben 2 el honda activa aldım ayrı mesele
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
demin yapmış olduğum bu yorum açtığım konu hakkında bir sürü şey söylendiğinden herşeye konu açıyorsunuz diye söylenmelerinden halbuki en son 10 gün ,önce bi konu açtım kabak bizim başımıza patladı şimdide arkadaşın başlığında buna benzer bişey görünce sinirlendim
bilginize.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)