resimde görmüş olduğunuz üzere mavi siperliği nerden bulurm ve far kaşını neyle yapabilrm aynı modifiyeyi yapmak istyorum yardımlarınızı bekliyorum
resimde görmüş olduğunuz üzere mavi siperliği nerden bulurm ve far kaşını neyle yapabilrm aynı modifiyeyi yapmak istyorum yardımlarınızı bekliyorum
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
aynayı sökecekmisin =)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
güzel olmuş sinyallerede şekil ver kaşlar gibi daha güzel olur bence
Cam gördüğüm kadarıyla cbr'ın orjinal camı. Mavi boyayla boyanmış.
Fardaki şeritleri de reklamcıdan alacağın folyoyla kapatabilirsin.
Fakat bu tür bir işlem farın gösterme oranını düşürecektir , tavsiye etmiyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
siperlik boya gibi durmuyo bence
o zaman film çekmiştir siperliğee
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
bu camlara film cekılmıyor arkadaşlar bunun artık hamuru mu herneyse o mavimsi olmalı
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
arkadaşım siperlik şeffaf reklam folyosuyla yapılımış far kaşları yine mavi reklam reklam folyosuyla yapılmış çerçeve olarak ta turuncu reflektif kullanılmış bunların hepsini bir reklamcıda bulabilirsin!... ama güzel olmuş..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)