Medyum Memiş Hoca Motosikletliler için ciddi uyarı
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
Araba kullanırken en korktuğum şeylerin başında motosiklet sürücüleri geliyor sevgili okuyucularım. Her arabaya binişimde yaptığım duaların başında ''Özellikle motosiklet sürücülerinden koruması, motosiklet sürücülerine akıl, mantık ve insaf vermesi için'' Yüce Rabbime yalvarıyorum. Çünkü, yaşadığımız veya şahit olduğumuz olaylar, motosiklet sürücüerinin gerçekten akıl, mantık ve insaftan uzak davrandıklarını gösteriyor. Ben korkuyorum. İnanıyorum ki onların dışındaki araç sürücülerinin hepsi korkuyor. Ama bizim cesur (!) motosiklet sürücülerimiz asla ve asla korkmuyor.
KURAL MURAL YOK
Evet kural dinlemiyorlar. Hele hele trafik kurallarının hiç birine uymuyorlar. Saygı göstermiyorlar. Kırmızı ışık onlar için dur anlamı taşımıyor. Kaldırımla sizin aracınız arasından yıldırım hızıyla geçip gidiyorlar. Aracı hafifçe sağa sola kırsanız Allah korusun meydana gelebilecek bir facianın farkında bile değiller. Bu akılsızlık ve mantıksızlık değil de nedir? İstanbul'daki lahmacuncuların sayısını bir düşünün. Lahmacun satışının yüzde 80'i motosikletlilerle yapılıyormuş. Düşünün İstanbul'daki motosiklet sayısını
ÇOĞUNLUĞU DANDİK
Kargo motosikletleri, lahmacun, pizza, kebap, çiğköfte gibi gıda maddesi dağıtan motosikletliler, market servisi yapanlar kelle koltukta trafiğe çıkıp korku saçıyorlar. Şimdi yeni bir moda çıktı. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde araçların aralarından da geçemeyen motosikletliler nereden gidiyor biliyor musunuz. Kaldırımlardan. Siz, eşiniz ya da çocuğunuz güvenli diye kaldırımdan yürürken yanınızdan hızla bir motosiklet geçiyor. Bunların çoğunun motosikleti de kelimenin tam anlamıyla dandik. Bunlarla nasıl hız yaparlar anlamıyorum.
TEDBİR GEREKİYOR
Gün geçmiyor ki bir motosiklet faciası yaşanmasın. İnternette motosiklet kazalarıyla ilgili sitelere girip videoları izleyin. Aklınız durur. Aklın, mantığın alamayacağı kazalar. İlgililerin motosikletlerle ilgili geniş çalışmalar yapması kaçınılmaz. Belki de sırf motosikletliler için bir kontrol mekanizması gerekiyor. Bu konu da bana gelen maillerin haddi hesabı yok. Biliyorum ki hemen herkesin ortak şikayeti. O zaman bu işi ciddiye almak gerekiyor. Tedbirler gerekiyor. ''Ben uyarmıştım'' diye başlayan yazılar yazmak istemiyorum.
alıntıdır güneş gazetesi
Reklamlar
-
Yiğidi öldür hakkını yeme. En sevmediğim adamdan her bir kelimesinin altına imza atacağım bir yazı.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Manitasını motorlunun birine kaptırmıştır.
-
kendini akıllı sanan bu arkdas sagdan soldan gecen motorlara laf ediyo peki arabayı saga sola yavsca kırarken ayna kullanma gereği duyuyomu eger duysa geldğimizi görme şansı vardır.şahsen bende araçlardan şikayetçiyim saymıyolar.motor üstündeyken bizi sayan kimse görmedim ben.nette dolaşan motosiklet kazalarınında çoğu photoshop ben kendimde yapıoyom o resimlerin aynısını.tedbirli ve korumalı kullanıyoz buluyo bulunca arkadan 4 tekerli gelip vurup geciyo kırmızıda durarken.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------
aYe adlı üyeden alıntı
kim napcak onun manitasını belli mi olur motora binmek caiz değildir der günahtır der.
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
Denizli İl Temsilcisi
KURAL MURAL YOK :arkadaşım ilk başta dört tekerlikliler uysunlar biz onlardan kaçabilmek için kurallara uyamıyoruz
ÇOĞUNLUĞU DANDİK:haklısın çoğunluğu dandik paramız olsa bizde kaliteli alıcaz
TEDBİR GEREKİYOR :tedbir mi pardon annayamadım cumhurbaşkanın oğlu kasksız yunusa binip maça giderse tedbir alıncak ben bi konu bulamıyorum ama şu safabetler vs için alıncaksa ok
-
-
Bende bu heriften korkuyorum Medyumluk ne yaa..madem medyumsun ne zaman nerenden motor geçeceğinide bilmen lazım töbe tövbe yaa..
aYe adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
Denizli İl Temsilcisi
bizim için dua etsin birazda o zaman
-
Kendisi ciddiye alınacak bi insan değil ki uyarılarını ciddiye alalım....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
haklı olduğu yönlerde war hocanın.
-
tubis adlı üyeden alıntı
+1
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
-
Bir zamanlarda KETO vardı bu medyum pipişle sidik yarışında idiler ama hangi programdı hatırlamıyorum medyum memoş tekme tokat dalmıştı KETOya
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
oruç tutuyorsa eğer başına vurmuş..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
şu adamın anlattıklarına bakın hele son zamanlarda hındistana falan gıttımı acaba bu adam öyle bır döşemişki yazıyı okurken hayel gücümü kullandım hani trafıkteki araçların yüzde yetmişi bizmişizde onlar bızım yuzumuzden trafıkte ilerleyemıyorlarmış püüüüüü nerdeeeee bak serseri motorcu olmak gibi bir nıyetım yok ama sizin gıbılere serseri motorcular lazım
-
bence oruç değil buna başka birşey vurmuş. Neyse ne gazede gazete ne yazar yazar ondan bir problem yok burada. O zaman neden birçok ülkede arabadan çoüğunluk motosiklet kullanılıyor bunuda bir düşünsün zibidi.
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
tubis adlı üyeden alıntı
kesinlikle
-
Hemen alaycilar piste cıkmıs, adam doğruya doğru söylüyor işte, gecmiste yaşattığı gülünc olaylar yüzünden, doğru kelime kullanamaz gibi bi kaidemi var ? Kaçınız dile getirdi bu cümleleri , veya birine duyurdu? Kimse ile dalga geçmeyin.
-
motorsikleti kuralsız kullananlar var diye tüm motosiklet sürücleri canavar mı oluyo.
o zmn tüm kamyoncuları da assınlar öle şey mi var?
bu ne biçim ön yargıdır. körü körüne suçlamadır bu. bi de adamım diye geçiniyo delinin teki
-
Denizli İl Temsilcisi
al takkenide git burdan lale biz kask takıyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler