[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
memoştur kaale almayın...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Beyinsiz Sahtekar ciddiye alınmayacak bir adam Klavye tuşlarına onun için kullandığıma üzüldüm şimdi.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu yazıyı yazan arkadaş bi tv proğramında sakat bi meslektaşını tekme tokat dövmemişmiydi ...bunların eline kalem verir yazdırırsan ahada bu çıkar.
medyummuş .. eli ayağı tutmayan adama vuracak kadar aciz adam.. böle birinin yazdığını ciddiye alıp yorum yapıyozya bize yazık asıl .. İt ürür kervan yürür ne tekim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yahu konunun neden içeriğine odaklanmıyorsunuz...bir şeyi kimin dediğine neden takılıyorsunuz anlamadım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Memiş hocanın dediğini yapın, yaptığını yapmayın. Metehan'ın da dediği gibi konuya odaklanın. Şimdi Çikita Ajdar çıkıp kasksız motor kullanmayın dese yanlışmı söylemiş olacak? Adamı ister sevin ister sevmeyin. Doğru her yerde doğrudur.
Cem Abi şimdi bişey geldi aklıma...
Çikita Ajdar : Abi oraya dokunma orada şehir cereyanı var...20.000 volt...
BBRR Abi : Hadi len çikita ajdar sen kimsin...(elini uzatır)
ve malum son...BBRR abi olmuştur Çikita...
Kimdir necidir umurumda değil ama tespitlerinin bazılarında doğruluk payı var.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ulan alçak sen motorlara laf atana kadar git minibüs şöförlerine laf söyle motor bir hata yapar sürücüsü ölür minibüs bir hata yapar 15 yolcusu ölür hiç bunu düşünmüşmü acaba.motorcu kendisini anca farkettirmiş yanni illegal yollara başvurduğumuzda farkediliyoruz.olum adam olsanızda trafikte bizede saygı duysanız bizde farkedilmenin ve saygı duyulmanın hazzıyla bu yollara baş vurmasak???
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
[QUOTE=htmetin;1787648]Bende bu heriften korkuyorum Medyumluk ne yaa..madem medyumsun ne zaman nerenden motor geçeceğinide bilmen lazım töbe tövbe yaa..
hehehe cok iyi yaa
adam kısmen haklı...
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
bak hocam bir yazı üzerine tartışıyoruz sen olayı başka yere sürüklüyorsun. sana laf diyenmi varki, ADAM OL nedemek şimdi bu _? harbiden olayı başka boyuta çektin.
tamam senin yazdıklarından alıntı yaptığım için özür dilerim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------
ağzına sağlık kardeş. Bu lafın üzerine ben daha yorum yapmam,
uzat elini öpeyim.....
SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
BİR GARİP SERSERİ'yim...
Başka boyuta ben çekmek istemedim, sen motorcu değilsin demekle o işi maalesef sen yapmışsın. Senden başka başkasına çatan varmı başlıkta? Sen motorcu olsan lafı beni rahatsız etti. Saldırgan biri değilimdir, o lafımı sonra değiştirmek istedim ama mümkün değildi. Ama başkalarına laf çakmadan yorum yapsak daha iyi olurdu.
Kendisini ciddiye almadım hiç bir zaman ama bu yazısına katılmadan geçemiyorum. Çevremde o kadar çok örneği var ki..
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Arkadaşlar yazıyı kimin yazdığının ne önemi var lütfen yazılanları kişisel olarak algılamayalım yazının hemen hemen tamamının doğruları gösterdiğini hepimiz biliyoruz Memişi sevmemem doğruları kabul etmemek anlamına gelmiyor . Hepimiz bu şekilde motor kullanıyoruz diye bişey yok ama çoğunluk bu şekilde kullanıyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)