Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Medyum Memiş Hoca Motosikletliler için ciddi uyarı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    massey ferguson
    Alıntı Terapist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zekeriya beyazda açıklma yapsın ya motorcular için
    haklısın onunda dualarına ihtiyacımız var....tek zaten o ya cinsel ilişkiyle oruc acıyodu.kendisi kaç defa açtı acaba.böyle büyüklerimizin duası oldukca dört tekerliler bizi sıkıştırmıcak hadi hayırlısı
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    memoştur kaale almayın...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Beyinsiz Sahtekar ciddiye alınmayacak bir adam Klavye tuşlarına onun için kullandığıma üzüldüm şimdi.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendisi ciddiye alınacak bi insan değil ki uyarılarını ciddiye alalım....
    tekkelimen yetmiş
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendisi ciddiye alınacak bi insan değil ki uyarılarını ciddiye alalım....
    + 1 daha =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

bu arada söyLediği bazı şeyLerde hakLıLık payı var ! evet yanLış okumuyosunuz ama baya da bi abartı var =)
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memoştur kaale almayın...
    Abimin adı Mehmet...küçükken hep ona Memoş derdik ailecek ve çevrecek...o geldi aklıma...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba kullanırken en korktuğum şeylerin başında motosiklet sürücüleri geliyor sevgili okuyucularım. Her arabaya binişimde yaptığım duaların başında ''Özellikle motosiklet sürücülerinden koruması, motosiklet sürücülerine akıl, mantık ve insaf vermesi için'' Yüce Rabbime yalvarıyorum. Çünkü, yaşadığımız veya şahit olduğumuz olaylar, motosiklet sürücüerinin gerçekten akıl, mantık ve insaftan uzak davrandıklarını gösteriyor. Ben korkuyorum. İnanıyorum ki onların dışındaki araç sürücülerinin hepsi korkuyor. Ama bizim cesur (!) motosiklet sürücülerimiz asla ve asla korkmuyor.

KURAL MURAL YOK
    Evet kural dinlemiyorlar. Hele hele trafik kurallarının hiç birine uymuyorlar. Saygı göstermiyorlar. Kırmızı ışık onlar için dur anlamı taşımıyor. Kaldırımla sizin aracınız arasından yıldırım hızıyla geçip gidiyorlar. Aracı hafifçe sağa sola kırsanız Allah korusun meydana gelebilecek bir facianın farkında bile değiller. Bu akılsızlık ve mantıksızlık değil de nedir? İstanbul'daki lahmacuncuların sayısını bir düşünün. Lahmacun satışının yüzde 80'i motosikletlilerle yapılıyormuş. Düşünün İstanbul'daki motosiklet sayısını

ÇOĞUNLUĞU DANDİK
    Kargo motosikletleri, lahmacun, pizza, kebap, çiğköfte gibi gıda maddesi dağıtan motosikletliler, market servisi yapanlar kelle koltukta trafiğe çıkıp korku saçıyorlar. Şimdi yeni bir moda çıktı. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde araçların aralarından da geçemeyen motosikletliler nereden gidiyor biliyor musunuz. Kaldırımlardan. Siz, eşiniz ya da çocuğunuz güvenli diye kaldırımdan yürürken yanınızdan hızla bir motosiklet geçiyor. Bunların çoğunun motosikleti de kelimenin tam anlamıyla dandik. Bunlarla nasıl hız yaparlar anlamıyorum.

TEDBİR GEREKİYOR
    Gün geçmiyor ki bir motosiklet faciası yaşanmasın. İnternette motosiklet kazalarıyla ilgili sitelere girip videoları izleyin. Aklınız durur. Aklın, mantığın alamayacağı kazalar. İlgililerin motosikletlerle ilgili geniş çalışmalar yapması kaçınılmaz. Belki de sırf motosikletliler için bir kontrol mekanizması gerekiyor. Bu konu da bana gelen maillerin haddi hesabı yok. Biliyorum ki hemen herkesin ortak şikayeti. O zaman bu işi ciddiye almak gerekiyor. Tedbirler gerekiyor. ''Ben uyarmıştım'' diye başlayan yazılar yazmak istemiyorum.

alıntıdır güneş gazetesi

bu yazıyı yazan arkadaş bi tv proğramında sakat bi meslektaşını tekme tokat dövmemişmiydi ...bunların eline kalem verir yazdırırsan ahada bu çıkar.

medyummuş .. eli ayağı tutmayan adama vuracak kadar aciz adam.. böle birinin yazdığını ciddiye alıp yorum yapıyozya bize yazık asıl .. İt ürür kervan yürür ne tekim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    yahu konunun neden içeriğine odaklanmıyorsunuz...bir şeyi kimin dediğine neden takılıyorsunuz anlamadım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Silverwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Memiş hocanın dediğini yapın, yaptığını yapmayın. Metehan'ın da dediği gibi konuya odaklanın. Şimdi Çikita Ajdar çıkıp kasksız motor kullanmayın dese yanlışmı söylemiş olacak? Adamı ister sevin ister sevmeyin. Doğru her yerde doğrudur.

Motosikleti
    Cem Abi şimdi bişey geldi aklıma...

Çikita Ajdar : Abi oraya dokunma orada şehir cereyanı var...20.000 volt...

BBRR Abi : Hadi len çikita ajdar sen kimsin...(elini uzatır)

ve malum son...BBRR abi olmuştur Çikita...

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Kimdir necidir umurumda değil ama tespitlerinin bazılarında doğruluk payı var.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yazıyı yazan arkadaş bi tv proğramında sakat bi meslektaşını tekme tokat dövmemişmiydi ...bunların eline kalem verir yazdırırsan ahada bu çıkar.

medyummuş .. eli ayağı tutmayan adama vuracak kadar aciz adam.. böle birinin yazdığını ciddiye alıp yorum yapıyozya bize yazık asıl .. İt ürür kervan yürür ne tekim
    Seni tenzih ederim abi it diye hakaret etmişsin mesajını da moderatorlere bildirdim seni banlasınlar diye

ha dersenki it urur kervan yurur bişi diyemem
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    ulan alçak sen motorlara laf atana kadar git minibüs şöförlerine laf söyle motor bir hata yapar sürücüsü ölür minibüs bir hata yapar 15 yolcusu ölür hiç bunu düşünmüşmü acaba.motorcu kendisini anca farkettirmiş yanni illegal yollara başvurduğumuzda farkediliyoruz.olum adam olsanızda trafikte bizede saygı duysanız bizde farkedilmenin ve saygı duyulmanın hazzıyla bu yollara baş vurmasak???
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

coolsoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xl650 Transalp
    [QUOTE=htmetin;1787648]Bende bu heriften korkuyorum Medyumluk ne yaa..madem medyumsun ne zaman nerenden motor geçeceğinide bilmen lazım töbe tövbe yaa..

hehehe cok iyi yaa

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Memişim diyorsa motoru bilem bırakırım vallaha

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Evet Keto'ydu o Yalnız haklı da sayılır çünkü resmen i.ne dedi adama
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    adam kısmen haklı...
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce adam ol, sonra motorcu. Fikrini söyle, ama kimseye bulaşmadan, hakaret etmeden.
    bak hocam bir yazı üzerine tartışıyoruz sen olayı başka yere sürüklüyorsun. sana laf diyenmi varki, ADAM OL nedemek şimdi bu _? harbiden olayı başka boyuta çektin.

tamam senin yazdıklarından alıntı yaptığım için özür dilerim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------

Alıntı dragstar. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan alçak sen motorlara laf atana kadar git minibüs şöförlerine laf söyle motor bir hata yapar sürücüsü ölür minibüs bir hata yapar 15 yolcusu ölür hiç bunu düşünmüşmü acaba.motorcu kendisini anca farkettirmiş yanni illegal yollara başvurduğumuzda farkediliyoruz.olum adam olsanızda trafikte bizede saygı duysanız bizde farkedilmenin ve saygı duyulmanın hazzıyla bu yollara baş vurmasak???
    ağzına sağlık kardeş. Bu lafın üzerine ben daha yorum yapmam,

uzat elini öpeyim.....
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı serseri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak hocam bir yazı üzerine tartışıyoruz sen olayı başka yere sürüklüyorsun. sana laf diyenmi varki, ADAM OL nedemek şimdi bu _? harbiden olayı başka boyuta çektin.

tamam senin yazdıklarından alıntı yaptığım için özür dilerim
    Başka boyuta ben çekmek istemedim, sen motorcu değilsin demekle o işi maalesef sen yapmışsın. Senden başka başkasına çatan varmı başlıkta? Sen motorcu olsan lafı beni rahatsız etti. Saldırgan biri değilimdir, o lafımı sonra değiştirmek istedim ama mümkün değildi. Ama başkalarına laf çakmadan yorum yapsak daha iyi olurdu.

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Kendisini ciddiye almadım hiç bir zaman ama bu yazısına katılmadan geçemiyorum. Çevremde o kadar çok örneği var ki..
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

wildhorse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    Arkadaşlar yazıyı kimin yazdığının ne önemi var lütfen yazılanları kişisel olarak algılamayalım yazının hemen hemen tamamının doğruları gösterdiğini hepimiz biliyoruz Memişi sevmemem doğruları kabul etmemek anlamına gelmiyor . Hepimiz bu şekilde motor kullanıyoruz diye bişey yok ama çoğunluk bu şekilde kullanıyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler