Arkadaşlar Yeni Ybr 2009 City Aldım , Sizce Motora Modifiye Olarak Neler Yapayım... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
Arkadaşlar Yeni Ybr 2009 City Aldım , Sizce Motora Modifiye Olarak Neler Yapayım... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
bence modifiyeden ziyade motor koruma demiri tak. bacağını ve motorunu az hasarla kurtarmak istiyorsan.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
kazasız belasız güle güle kullan modıfye olarak teyp vede kolon takıyorlar bence sen farklı yap buzdolabı koy
arkadaşım şahane bır motosıklet almışsın pırıl pırıl ALLAH sana kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
kardeşim öncelikle hayırlısı olsun. bu motora yapılacak en tatlı şeyler tankped jantlara kırmızı şerit tampon ve elcik o kadar sessiz kullan orjinal.
( 54 BSA )
allah kza bela vermesin bence janta kırmızı şerit cek baskada bişeye gerek yok ve koruma demiri kazasız belasız nice kmlere
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
hayırlı olsun arkadaşım gerçekten iyi bir seçim kazasız belasız kullanman dileğiyle... bencede bir koruma demiri tak, istersen daha güzel görünüşlü bir ayna takabilirsin ama bu motor da sade güzel bence
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
hayırlı olsun bence bu motora modifiye düşünmemelisin yani ne yaparsan yap o bir ybr olacak fark etmicek ha ben görünüş istiyorum diyorsan önü biraz düşürebilirsin jantlara kırmızı şerit park lambasını değiştirebilirsin mavi yada beyaz harika duruyor
bu arada kaça aldın :D
www.sahildenturkiye.com
benim motorun aynısı
bencesadece koruma demiri tak çok önemli motor yan düşmelerde filn çizilmez.
bide çanta tak ama kaliteli ve büyük bişi al. bence başka bişi takma çok iğrenç görünüyo şerit filn motoru bok etmek gibi bişi gıcır gıcır.
koruma ekipmanların ne durumda bilmiyorum ama modifiyeyi bence kendine yap iyi bir mont, kask, pantolon, eldiven, bot, vs. vs. ve tabi koruma demiri tak bence =) hayırlı olsun ybr .... (Aynalarını mutlaka takmalısın )
ayna bu motora çok yakışıyo sökmek cinayetttt
ayrıca kendine aldığın dizlik metalli ise onun üstüne bant yapıttır yoksa depoyu çizersinnnn
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Motoru alır almaz aynaları neden söktün? Bunun sana sağlayacağı faydalar nelerdir? Maddeler halinde yazar mısın Biz aynalılar da fikir alalım, belki biz de sökeriz.
arka sinyal lambalarının küçük ve beyaz gözükenleri var..hoş duruyor bence denemelisin...hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun.Alla kaza bela vermesin...
hayırlı olsun aynayı sökmüşsün zaten. yazılarını sök keşke yuvarlak kafa alsaydın daha ii giderdi modifiyee cantları boyaa egzoz yap ama ilk rodajı hallet egzozu öle açç
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
vallahi cirlop maşallah...nazar değmesin...ben olsam ne stıcker ne de teknik bişeyler eklerdim...sade daha güzel kardeşim be...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
önce hayırlı olsun nazar degmesin tü tü tü önü düşür arkayıda bıraz papağan pense ile kaldır bır kac dıs. serıt çek jantlara 2 kisi bınmıyorsan da arka sepetligi sök ama önü düsürün ce acayip dikkat çekiyorsun hocam içini de simdilik elleme tamam
kafa granajını sök ön farın olduğu kısım işte sonra böyle bişi taktır
http://www.sahibinden.com/modifiye_f...XQQdisplayitem
bunun değişik versiyonlarıda var tabi
sonra artcı tutsun diye sele arkasında aparat var krom rengi onuda çıkar arkaya bi beden büyük lastik taktır plakalığı bi şekilde iptal ettir yeni ayna taktır daha ufak ve kibar olsun bari elcik taktır bulabilirsen renkli manet taktır
Aslında bunları yapacağına kendini modifiye edip güzel bir kask eldiven ve mont alsan daha iyi olur
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Hayırlı olsun. ALLAH kazasız belası binemyi nasip etsin. Koruma demiri ve şeritler yeterli olur sanırım. Birde dikkatimi çekti, ilk resimde motorun aynaları var diğer iki resimde yok yada benim gözlerim bozuk! İlk resmi çektikten sonra modifiyede de ilk iş olarak aynalarımı söktün?
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)