Altın kaplama Mv Agusta F4 RR 312
-
Motosiklet Eğitmeni
Krallara layık deyimini hayata geçirmek isteyen efsanevi motorsiklet markası MV Agusta F4 RR 312 modeline 24 ayara altın giydirdi.
Evet zamanında her tarafı pırlanta ile kaplanan arabalar, altından ev aletleri görmüştük ama açıkçası bunu beklemiyorduk. Motorsiklet ve lüks tüketimin gösterişli yanının görsel olarak buluşmasına pek fazla şahit olunmuyor.
MV Agusta'nın tanınmış değerli metal işleme firması Venedikli Aurum ile işbirliği sonucu bu altın kaplama güzellik ortaya çıkmış. Serinin en hızlı modeli olan MV Agusta F4 RR 312 altın kaplama modeliyle artık serinin aynı zamanda en nadide modeli de olacak.
Böyle bir proje tütüzlükle çalışan her iki firmanın uzmanları pullanmanın önüne geçebilmek için 80x80cm’lik altın tabakaları şeklinde toplamda 5 m2 altın kullanmış.
Projeyi hayata geçiren İtalyan sanatçı, Uluslar Arası Takı Fuarlarında sergilenen altın F4 RR 312 için; “Altının saflık ve göz alıcılığı ile MV Agusta güzelliğinin mükemmel bir kombinasyonu” değerlendirmesini yaptı.
Firmanın bu sene ilk defa ürettiği bu sınırlı sayıdaki modelden marka distribütörü Korlas Türkiye'ye sadece 1 tane getiriyor. Eylül sonunda satışa sunulacak olan bu çok özel aracın fiyatı henüz belli değil ama zaten en pahalı motorsiklet markalarından olan MV Agusta'nın bu modelinin herkesin kesesine göre olmayacağı kesin. Bakalım kime nasip olacak?
Kaynak
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
-
paylaşım için teşekkürler coq
-
Arap şeyhleri görmesin
-
Ben buna binmeye kıyamam be
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Görgüsüzlük de son nokta
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
-
onu alan bunu da aldı
-
-
-
"S.A. arkadaşlar. Öküzün biri önüme kırdı. Frenlere asıldım, ön teker kızakladı, düşüp biraz sürüklendik. Tanıdığınız iyi bir usta var mı? Kuyumcu ustası."
-
ben kullanmıyorum benimkini grenajları veriym sana istersen ustayla falan uğraşma hiç
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
CBR700F adlı üyeden alıntı
ben kullanmıyorum benimkini grenajları veriym sana istersen ustayla falan uğraşma hiç
Bilmem... Benimkine uyar mı ki? Seninki kaç ayar?
-
Mersin İl Temsilcisi
Jagadam adlı üyeden alıntı
"S.A. arkadaşlar. Öküzün biri önüme kırdı. Frenlere asıldım, ön teker kızakladı, düşüp biraz sürüklendik. Tanıdığınız iyi bir usta var mı? Kuyumcu ustası."
var var, benim kuyumcu var ama benim lastikleri değiştirdik onlara elmas kaplatyodum. 1-2 haftaya işi biter. ben rica ederim senin arızaya da bakar sanırım. zaten 3-5 karatlık elmas verdin mi yağına filan da bakıyor. bu arada ben radyatöre saf altın suyu doldurmuşum, sanırım boşaltıp tekrar antifirizle karıştırmam gerekecek.
bu arada altın eriyikli motor yağı markası bilen var mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
Motosiklet Eğitmeni
-
Buldum buldummmmmm bana düğünde bunu taksınlar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Buldum buldummmmmm bana düğünde bunu taksınlar
Olmadı düğün Motosikleti yap bari
-
türkiyede bunu her türlü kapalı garajda 1 2 saat içinde çalarlar hatta binerken altından alırlar
İki kişinin bindiği motor değildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler