benimki 24 ayar , benimde piston altın olunca silindiri çizdik problem oldu eridi gitti içinde bi baktım egsozdan altın atıyor haha söyle dedim böyle makine böyle duman atar. makine harıç gerisini satıyorum işine yararsa ayarlayalım sana :D:D:D haha
not : taharet musluksuz klozet ister altın ister gümüş olsun beş kuruş vermem ne bu gavurların mevzuu ya aalalh.
bu arada çok dağıttık konuyu ama olsun varsın.
şaka bir yana bunu anca koleksiyon niyetine aşırlar alındıktan 1 hafta iöinde çalarkar bunu altınını satar motorunada binerler benden demesi alacak kişi okuyorsa ki okumayacağı kesin ama benden demesi
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
O değil de Korlas getiriyorsa gramajda eksik olabilir iyice tartmak lazım alırken Ben de doğum günümde bundan isteyeyim bari, tek taş yerine tek motor
Onlar altınla kaplasın bizde odundan yaparız
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
altından tuvalet yaptırmak yine biraz daha mantıklı. allerji yapmaz. kir tutmaz. hijyenik. hiç bir şekilde tepkimeye girmez. çürümez. mis gibi malzeme.
motosiklette altını napacan ona buna gostermekten başka. altınlı kısmı saglam kalsa elbet içi çürüyecek. zaten normal motorun fiyatı 114 bin euro. arka tekerde beygiri 200'lü rakamları gordu diye çektikleri fiyata bak.
motoun normali el yakıyor; buda ocak batırır herhalde
hayırlı olsun...
motor kızıltoprakta duruyor,35000€ idi sanırım,komple karbon fiber olanı da var aynısının 50000€...
merak eden kızıltoprak koroni de görebilir,gerçi fuara da getiricekler orda da görebilirsiniz...
komple kaplamak tartışılır bir zevk ama,bence tribal desen yada marka model ibarelerini renklendirmek için altın yaprak ile işlemek çok güzel görünür...
metalin üzerini başka bir metalle kısmen kaplamak değişik ve bence güzel bir doku veriyor...
Daha çok resim geliyor yakında guneşte çekicem
hayırlı olsun Ahmet Bey;
çok güzel bir makina,bence fiyatı da makuldü zaten...
güzel fotolarını bekleriz artık,yoksa otoparkınıza geliriz ona göre
güneşin altın gibi parladığı güzel günlerde,altın rengi sürüşler dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)