Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Haberi Yapanlar Bence Haksız Değiller !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Bu haberi gördünüzmü veya verildimi bulamadım ama;

İzmirdeki bazı motorcu arkadaşların yayaların yürüdüğü
    yollarda fütursuzca deli gibi motor kullandıklarına
    bende defalarca şahit oldum.
    Yolda üstüne motor sürdüğün yaya arabasına
    binice ilk gördüğü motorcuyu ezmek istiyor.

http://www.milliyet.com.tr/Ege/Haber...0yol%20serbest

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben bir kere yunusların bile sıkışık trafikte kaldırımdan gittiğini gördüm

Kaldırımda yürürken ,kaldırımda giden bir motorsiklet görürseniz tam yanınıza geldiğinde motorun göbeğine doğru okkalı bir tekme koyun

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Haklısın, haklılar.

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    ben hiç böle yarışan ve yayaları tehlikeye atan kimseyi görmedim ne kordonda ne konak meydanında ne de kıbrıs sehitlerinde.haberi yazan arkadas cok abartmış.kaldırımda yayaları tehlikeye atan 1 motorcu varsa yolda motorcuyu tehlikeye atan en az 10 yaya var.fütursuzca yola atlayan yayalar yüzünden kaç sefer düşme tehlikesi atlattım.madem devleti göreve cağırıyolar kaldırıma cıkan motorcular için yola bakmadan atlayanlar içinde devlet görevini yapsın o zaman.ne zaman ben yolda yayalar yüzünden tehlike atlatmam o zaman kaldırıma çıkmam
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    tabıkı haklı bır haber ama bu haberi yazan kişinin zaten alttan alttan ya motosıklet düşmanı yada tükcesi zayıf bu yazıyı yazarken dıkkat edılecek ususlara malesef dıkkat etmemiş yazık birde saygın bır yerde köşe yazarlığımı yapıyor bır dıkkat etsın yazısına bak neler oluyor cok küçük bır cümle öğren kardeşim öğren kolay değil o kalemle yazmak o kalem senın sanaatın ek şu olabılırdi

trafık içersınde kurallara uyan azami derecede dıkkat gösteren motosıklet sürücülerını örnek ve dıkkate almayan bu densiz sürücüler kaldırımdan gıderek insanları tehlıkeye sokuyorlar dolayısıyle diğer motosıklet sürücülerıne karşıda sorumsuz davranarak halkın gözünde kötü örnek teşkıl edıyorlar..................dıye devam edebılırdınız yazınıza şimdi sizde benım kaldırımıma cıktınız sayın köşe yazarı diğer köşe yazarlarına kötü örnek oldunuz sizi kınıyorum

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabıkı haklı bır haber ama bu haberi yazan kişinin zaten alttan alttan ya motosıklet düşmanı yada tükcesi zayıf bu yazıyı yazarken dıkkat edılecek ususlara malesef dıkkat etmemiş yazık birde saygın bır yerde köşe yazarlığımı yapıyor bır dıkkat etsın yazısına bak neler oluyor cok küçük bır cümle öğren kardeşim öğren kolay değil o kalemle yazmak o kalem senın sanaatın ek şu olabılırdi

trafık içersınde kurallara uyan azami derecede dıkkat gösteren motosıklet sürücülerını örnek ve dıkkate almayan bu densiz sürücüler kaldırımdan gıderek insanları tehlıkeye sokuyorlar dolayısıyle diğer motosıklet sürücülerıne karşıda sorumsuz davranarak halkın gözünde kötü örnek teşkıl edıyorlar..................dıye devam edebılırdınız yazınıza şimdi sizde benım kaldırımıma cıktınız sayın köşe yazarı diğer köşe yazarlarına kötü örnek oldunuz sizi kınıyorum
    haberi yazan arkadasın art niyetli olduğu aşikar.kesin kuyruk acısı var çünkü buram buram art niyet kokuyo yazı
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    biz küçükken bisikletle yapardık böyle manyaklıklar ama motorsikletle yapılacak iş değil bence saçmalık.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    Alıntı izmirli_ua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaldırımda yayaları tehlikeye atan 1 motorcu varsa yolda motorcuyu tehlikeye atan en az 10 yaya var.fütursuzca yola atlayan yayalar yüzünden kaç sefer düşme tehlikesi atlattım.madem devleti göreve cağırıyolar kaldırıma cıkan motorcular için yola bakmadan atlayanlar içinde devlet görevini yapsın o zaman.ne zaman ben yolda yayalar yüzünden tehlike atlatmam o zaman kaldırıma çıkmam
    EYW SÜPER CEVAP!!!
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    dediğiniz gibi 1 tane canavar motocu varsa 10 tane yaya 15 araba 30 tane kamyon var onlarada çözüm bulsunlar.

bu cehaletten kültürsüzlükten geliyo. yozlaşmış bi toplumdan ne bekliyosunuz ki.

motorsikletleri hiçe sayarlarsa, motorcularda kendilerini süvari sayarlarsa , kamyonlarda bizi karınca sanarlarsa ,

yani toplumda saygı kalmamışsa böle şeyler normaldir. bu insanlara haktır.

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    kaldırımdan giden yunus kesin birinin hayatını kurtarmaya,intihar edecek birini vazgeçirmeye,şu an belki sizin evinizin içindeki hırsızı yakalamaya,belki de karısı doğum yapacak hastaneye,başka bir ekip yardımcı kuvvet olarak,gidiyodur, sizce???

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    böyle tırıvırı hep kendine yontan haberleri kale almamayı tercih ediyorum.
    hiç görülmüşmüdür acaba her hangi bir gazetede veya televizyon kanalında dergide vs.dertyanan motorcu...hayır böyle bişe mümkün değil çünki motoru sabki bir baş belası ölüm makinası kötü örnek...(ulan şu toplumda eşcinsellere tanınan hakların 5/3ü bize tanınsa olaylare hiçde böyle olmaz)ya birkere otoyolda giderken motorlardan rahatsız oldum gibi bir saçma şikayet üzerine motosikletin çevrildiği bir toplumda yaşıyoruz...sen kimsinlan benden şikayetci oluyosun bikere bzi kamyonculardan şikayetci oluyomuyuz olsak bile nekadar dinleniyoruz...heeee neymiş ozaman özetliyelim:kel başa şimşir tarak bu sözün çeşitli varyasyonları var müstehçen olduğu için esgeçiyorum...
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kaldırımda gezen yunuslara lafım yok da , ben bisiklet yolunda bisiklet sürerken kaldırımın üstünde motosikletle gezen zabıtalar gelip bu saatte burda bisiklet kullanmanız yayalar için tehlikeli bu yüzden yasak demişlerdi made in Türkiye

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler