ambulansa yol verdik ayvayı yedik
Reklamlar
-
bu sabah motorla işe gelirken eds kameralarla gözetlenen kavşakta kırmızı ışıkta beklerken aniden arkadan ambulans sesi geldi sanırım 5-6 sıra arkamızdaydı ben dahil yanımdaki araçlar ambulansa yol vermek için kırmızı ışık yandığı halde geçmek zorunda kaldık ,tabi devam ettikten sonra aklıma o kavşaktaki eds kameraları geldi ,şimdi bu kameraları gözetleyen memurlar oradaki istisnayı göz önüne alırlarmı yoksa cezayı geçirirlermi bize
ceza gelirse ambulanstaki hastanın canı saolsun ,uğruna bir 100 tl ceza yeriz artık ,gelmese insiyatif kullanan memura teşekkürler
Reklamlar
-
gelmeme şansı var ama .....bekleyip görmek lazım
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
ibb trafik müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsin. 0212 449 49 70 müdürlük telefonu. durumu sekretere izah ederek yardımcı olacak birini istersen sanıyorum kamera odasına aktarırlar. trafik polisleri orada. 4-5 tane. onlar bilgi verir sanıyorum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
bence affetmezler.. o kadar düşünceli olduklarını düşünmüyorum..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
ben yeşil yandı sanıp kırmızıda geçmiş tam geçerken farkedip durup beklemiştim ceza gelmedi ya kameraların bir kısmı izlenmiyor yada izleyen kişiler hata yada zorunlu geçişleri görmezden geliyor.ceza gelmesse hastaya gelirse ikinizde geçmiş olsun.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
aradan 2 sene gecer hala gelmez sende sanırsınki ceza yok tabi eğer bu ceza kesılmiş ıse söylüyorum benım bir tane cezam var 2008 den beri hala gelmedi kontrol yapıyorum şu an 48 tl 100 tl ye kadar yolu var bakalım ne zaman gelecek
-
Geçmiş olsun Gelmeme ihtimali yüksek ama sen yinede Bir ara abi.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
ibb trafik müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsin. 0212 449 49 70 müdürlük telefonu. durumu sekretere izah ederek yardımcı olacak birini istersen sanıyorum kamera odasına aktarırlar. trafik polisleri orada. 4-5 tane. onlar bilgi verir sanıyorum.
çok teşekkür ederim ilgili numaraları aradım güzergahı söyledim ilgilenecekleri ve sıkıntı olmayacağını söylediler
-
siizden sonra geçen ambulansı görecekleri için gelmeme ihtimali var ama gelirse ambulansın içindeki gerçekten hastaysa helel olsun derim ama ambulansın içindeki hasta değilde bir iş adamı veya biryere yetişmek isteyen godamansa söylenecek tek şey .....
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
Bu memlekette duyarlı olmak iş yapmıyor sen cezam varmı diye arar sorarsın olmasa bile adamlar oh ceza bekliyormuş keselim hemen derdine düşerler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
abi sen vatandaşlık görevini yapmışsın,yol vermek için ceza bile yiyeblirisin ama varsın ceza kesilsin duyarlı vatandaşlara ihtiyacımız çok bu memlekette...umarım memur bey de olayı çözümler ve insafına gelir ceza kesmez.
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
arkadaşlar çok art niyetli olmayalım. trafik merkezinde kameraların hem görüntülüğ hem de kısa süreli fotoğraf çekimleri var. ilgili memurlar zaten sizin gibi genç ve idealist arkadaşlar. benzer meselelerde ardı ardına sekiz dokuz fotoğrafı inceleyip ona göre karar veriyorlar. ayrıca video görüntüleri de mevcut. yani böyle bir durumda ceza gelirse önce ceza ödenir sonra itiraz edilir. ödenen ceza faizi ile birlikte geri alınır. buna mukabil arkadaşlar gerçekten çok titiz davranıyorlar. mesela süretli girilen bir ışıkta ilgili taralı kısma duramayıp girdniz. fakat beklemedesiniz. böyle bir durumda ceza yazmıyorlar. lakin taralı çizginin de dışına çıkmışsanız o zaman af yok sistem sizi ışık ihlali yapmış sayıyor.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Gelmem Her Halde Memurlar Takip Ettilerse Ambulasıda görmüş ve biraz mantık yürüttükten sonra Ceza yazılmaz her halde
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
inşaallah geelmez görelim nolcak
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
Hakan abi gelmeeeez Çünki arkanızdaki Ambulansta sonuçta kamerada gözükmüştür.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
sen sana yakışanı yapmışsın
ama bunun bir standartı olmalı kamera başındaki kişilerin tutumu doğrultusunda değişmemeli
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
Kitaba ve kanuna gore gecis onceligi olan araclara yol vermek mecburidir. Fakat yol verirken trafik kanunlarini ihlal edemezsin. Sadece onlara gecis icin yol verebilirsin. Yani ambulans gelipte arkana kirmizi isikta dayanir ise sen tutup ileri gidemezsin. Insiyatifini kullanacam diye ileri hamle yaptiginda bir arac yada yaya ya carpar isen %100 kusurlu sen olursun. Ambulansa yol verdim diye de, ne mahkeme kabul ederm ne de trafik polisi. Memurun insiyatifi ile yurumez bu isler. Sizin hata yaptiginiz yerde o insiyatifler hep sona erer. Ambulansin yolda nasil gidecegi onun sorunu siz ona trafik kurallarina gore yol vermek ile yukumlusunuz. Ambulans geliyor diye kaldirimlara yada kirmizi isiklarin diger taraflarina arac ile atlayarak hem kendinizi hemde etrafinizdakileri tehlikeye atmak zorunda degilsiniz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çok art niyetli olmayalım. trafik merkezinde kameraların hem görüntülüğ hem de kısa süreli fotoğraf çekimleri var. ilgili memurlar zaten sizin gibi genç ve idealist arkadaşlar. benzer meselelerde ardı ardına sekiz dokuz fotoğrafı inceleyip ona göre karar veriyorlar. ayrıca video görüntüleri de mevcut. yani böyle bir durumda ceza gelirse önce ceza ödenir sonra itiraz edilir. ödenen ceza faizi ile birlikte geri alınır. buna mukabil arkadaşlar gerçekten çok titiz davranıyorlar. mesela süretli girilen bir ışıkta ilgili taralı kısma duramayıp girdniz. fakat beklemedesiniz. böyle bir durumda ceza yazmıyorlar. lakin taralı çizginin de dışına çıkmışsanız o zaman af yok sistem sizi ışık ihlali yapmış sayıyor.
arkadaşım bukadar detaylı nasıl biliyorsun merak ettim doğrusu yoksa orada kameraları izleyenlerdenmisin.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
arkadaşım bukadar detaylı nasıl biliyorsun merak ettim doğrusu yoksa orada kameraları izleyenlerdenmisin.
Abi Sanırım Bu Abi Polis Veya Hukuk Okumus Bilgin Kişi Yada Daha Önce Başına geldi
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
bence duruma göre değerlendirme yapılır , sen ışıklarda beklerken vızır vızır araba geçen bir yola ambulansa yol vermek bahanesiyle çıkarsan ve trafiği tehlikeye atarsan ceza yazılması lazım . ama herhangi bir problem olmadan kontrollü bir şekilde geçersen kimseye de bir zarar gelmezse sorun olmaz sanırım .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler