Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ecza deposunda kurye olarak çalışmak istiyorum.

REKLAM ALANI

bağcılar gaziosmanpaşa sultangazi civarında ecza deposunda veya gümrük şirketinde kurye olarak çalışmak istiyorum.yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

8 senelik kuryeyim. prim usulu aylık elime ortalama 2000 lira geçsede işin verdiği stress ten bıktım.bildiğiniz bir ecza deposunda veya gümrük firmasında 1100 lira civarı maaşlı olarak bağcılar sultangazi civarında kurye arayan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    eskiden ne kuryesiydin şimdi de ecza kuryesi olcan maaş iyiymiş bence bu krizde bırakmasaydın.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    eczadeposuna kurye olursan ayda maksimum 750 lira para geçer... üstelik motor üstünden hiç inmezsin... yıllanmış tecrübe konuşuyor....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

kurye tel de kuryelik yapıyordum.bence ecza deposu veya gümrük şirketleri daha iyi.yardımcı olan yokmu?

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla burda motorculara taş çatlasın 600 veriyorlar. O da yıllar geçtikten sonra. Ayrıca zordur ecza deposu. Eczanede çalışan biri olarak söylüyorum...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı greyder28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bağcılar gaziosmanpaşa sultangazi civarında ecza deposunda veya gümrük şirketinde kurye olarak çalışmak istiyorum.yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

8 senelik kuryeyim. prim usulu aylık elime ortalama 2000 lira geçsede işin verdiği stress ten bıktım.bildiğiniz bir ecza deposunda veya gümrük firmasında 1100 lira civarı maaşlı olarak bağcılar sultangazi civarında kurye arayan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.
    attan inip eşşege binecem diyosun yani
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    2000lira boru mu? 25 yıllık öğretmenler almıyo o parayı. bi de ne güze motor sürüp duruyon.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 PM ----------

ben de istanbula okumaya gidersem inşşlah.
    kuryelik düşünüyorum ek iş part time ama vermezler büyük ihtimal.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler