Bugün sabah ve günün ilerleyen saatlerinde altunizade yol ayırımından, köprüye kadar 4-5 yerde motosikletlere özel trafik denetimi vardı... evrakları ve teçhizatları tam olanlar rahat eksiği olanlar ise
bilginize sunulur...
Bugün sabah ve günün ilerleyen saatlerinde altunizade yol ayırımından, köprüye kadar 4-5 yerde motosikletlere özel trafik denetimi vardı... evrakları ve teçhizatları tam olanlar rahat eksiği olanlar ise
bilginize sunulur...
Ben de dün gördüm. 4-5 motor durdurmuşlardı. Beni durdurmadılar. Evraklarda problem yok da olmayan emniyet şeridine girmekten takabilirler diye endişelendim. Dikkat etmek gerek. Malum iftar trafiğinde 3 saat bekleyen dört tekerlekli paşalardan birinin zoruna vız vız geçmemiz gittiği için motorlara bayram karşılaması yapıyor olabilirler. Kimbilir...
eyvallah benim bi sıkıntım yok.. bilgilendirme içi saol..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
demek ki denetimler istanbul'da da başladı. hayırlısı diyelim mi?
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Bir şey soracam: Böyle durumlarda sol şeritten gidersek çevrilmekten kurtulur muyuz? Ya orta şeritten?
[B]J şimdi asker[/B]
Beni son 10 gün içinde iki defa durdurdular. Ehliyet - ruhsat - trafik sigortası onlara bakıyorlar. Bir tanesinde Ehliyet numarasını merkeze sordu. Bİr şey oktu zatyen sorun olmadı.
Ama bir kaç yerde çevirme var. Birinden kaçan öbürüne tutulabiliyor.
Ben giderken sağ şerit boştu. Sola (orta şeride) çok yakın gidiyor olmama rağmen sağ şeridin ortasına kadar yürüyüp eliyle durdurdu...
Yani bir garantisi yok.
benim trafik sigortamda var ama kağıdı kaybettim, napmam gerekir
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
denetim her zaman güzeldir.hiç yoktan kovboyları ayıklarlar.bariyerlere 1 metre mesafeden gidiyorum aynadan da sol şeritlere bakıyorum yanımdan bir pizzacı geçti vızz ya dedim ne oluyor kardeşim başka yermi yok.kafalarını kırıcaksın böylelerinin.şiddete karşıyım ama hak ediyorlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
uyarı için saol yarın karşıya gidicektim motorla ehliyet yok henüz alamadım arabayla gidicem şimdi... bu arada emniyet şeridinde sobelenince sorun oluyormu eğer evraklar sorunsuz ise çünkü ben polisin arkasından önünden giden polisi geçen giden çok motorlu gördüm arabadayken hatta hep imrenerek baktım onlara dedim ya 2 saattir trafikteyim adamlar akıyo biz yatıyoruz burda ehehehe
iyi iyi sıkı denetlesinler seviyorum ben bu denetimleri. ehliyetsiz kasksız ruhsatsız! motorla gezmesin kimse.
Honda Hayat Onda...
kurallara uy, sağlıklı yaşa
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
neden kestiler hemşo cezayı
yeni emniyet müdürünüz hayırlı olsun...
biz kurtulduk biraz da siz uğrasın
izmir de ne modifiyeli araba ne motor bıraktılar...adamın gıcığı var...
Ya hatalıydım.Cerrahpaşa hastanesine gitmiştim.Orada arkadaşa rastladım beni Mecidiyeköye bırakırmısın dedi.İyi bırakayım dedim Şişlide durdurdular. 61 tl ceza kestiler.Benden önce iki tane motosikleti bağlamışlar.Normalde kasksız kimseyi almam ama dün demek basiretimiz bağlandı.Neyse bundada hayır vardır.Ama bence polisin yapması gereken cezayı bana niye yazdılar kask takmayan birisini artcı olarak almışsın diye buraya kadar her şey tamam haklılar.Ama cezayı kestikten sonra madem yasak ben artcımı kasksız motosiklete bindirdim devam ettim. Bunu engellemesi lazım değilmi Dur kardeşim ben sana niye ceza kestim tekrar artcını neden motosiklete bindiriyorsun demedi
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)