Köprü yolunda sıkı denetim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
RunemagicK adlı üyeden alıntı
benim trafik sigortamda var ama kağıdı kaybettim, napmam gerekir
Yaptırdığın yere gidip kopyasınını çıkarttırabilirsin.Evrak olarak yanında bulunması gereklidir.
Reklamlar
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
trhakan adlı üyeden alıntı
o zaman kasa doldurma politikası baska bişi degil yada günlük ciroyu topluyolardır sana denk gelmiş gecmis olsun inşallah gelmez basına bir daha bu arada ben catalzeytınlıyım .
Memnun oldum Bu sene uğradım Türkeli'ne Çatalzeytin'e gezdim oraları
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
temmuzda bende ordaydım 16 sında gıttım bı hafta kaldım güzel yerler
OTOBÜSLE GİTTİM
Nerde oturuyorsun İstanbulda.
-
o olay malesef izmirde sadece kasklı adam gibi motor kullanlara yapılıyor kac tane apaçi cup motorlu eleman gecer ne kask ne ayna vardır kimöisnde plaka yoktur onalr durdulrmaz biz durduruluruz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Yaptırdığın yere gidip kopyasınını çıkarttırabilirsin.Evrak olarak yanında bulunması gereklidir.
teşekkürler, en kısa zamanda alıyorum o zaman
-
Bunun köprüsü, alt geçidi yok. Marşa basmadan önce yanınıza evraklarınzı almayı kafanıza kaskınızı takmayı ve varsa (ki lazım) diğer koruma ekipmanlarınızı giymeyi unutmayınız derim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
aargh adlı üyeden alıntı
Bunun köprüsü, alt geçidi yok. Marşa basmadan önce yanınıza evraklarınzı almayı kafanıza kaskınızı takmayı ve varsa (ki lazım) diğer koruma ekipmanlarınızı giymeyi unutmayınız derim.
Aynen...Unuttuğunuz zaman polis amcalarımız hal hatır sormadan Kesinlikle yollamıyorlar.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Nerde oturuyorsun İstanbulda.
okmeydanı
-
okmeydanı
Kastamonu mt topiğine gelsene
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler