Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bence büyük bir sorun

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Var
    Alıntı sentez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısınız da insanın motoru yoksa ve özeniyorsa arkadaşları da sürekli etrafında dolanıyorsa istemeden duramıyorsun..
    ben bir kaç kez aldım arkadaşlardan gerçi scooter filandı ve sadece 300-400 m gidip döndüm geldim, sonra kuzeninkini almıştım Bartında o da vermemeye çalıştı ama utandı verdi, bende öyle bir heyecan varki vermese kaçırıcam, tamda zaten chopperları kullanmak nasıl bişeydir keyifli midir diye düşünürdüm hep.. görüntüsü ile hep chopper dı hayalim, kuzenin ki de çin malı adi bişey 150cc.. ama resmen beni chopperdan soğuttu, eşek ölüsü gibi, dönmesi dert durması kalkması dert, motordan soğudum yaw, bumuymuş motor dedim motor hayallerimi de yok etti biraz.. heyecandan biraz turladım hemde amasra nın yollarında köylere gidip geldim, ilk kez choppera bindim ve anayollarda gezindim.. öncesinde bir iki kez scooter kullanmıştım, yetenekli sayılıırm yani.. neyse birkaç kez yatırdım motoru tabi, çok ağır alışmışım bisiklet gibi sanıyorum hemen şuradan döneyim diye uğraşırken motor dönmüyor çok geniş alan lazım dönmesi için ve düz alan lazım yokuştada kalkamadım yine yatırdım.. debelendim biraz ya neyse bir iki saat deneyimim oldu.. beni biraz motorlarla ilgili hayal kırıklığına uğratmıştı ya neyse aradan bir yıl geçti tekrar sardı motor aşkı ve başlangıç için keeway düşünüyorum umarım kuzenin ki gibi değildir, kullanması keyiflidir. görünüşü çok hoş, pratik, küçük görünüyor yani..
    ve şimdi daha almadan bende düşünüyorum, bütün kuzenler, görenler filan isteyecek biliyorum, ben nasıl istediysem çok kolay kullanırım dediysem herkes öyle sanacak ve kırmadan vermemek için bin bir bahane uydurmak ikna etmeye çalışmak gerekecek..
    bu hep böyle, motoru olmayanın ve isteyenin gözü kalır, olan sakınır haklı olarak dengeyi kurmak insan mühendisliğidir..
    Ewet sizide anliyorum biraz..
    Türkiyede adet bu. Hayir demesi bazen cok ama cok zor..
    Versen bir dert vermesen bir dert.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vermiceksin kardeşim verdiğin adam sürerken önüne bi çocuk fırlasa ALLAH vermesin çocuğa vurup öldürse herhangibir kabullenmeme durumunda ruhsat sahibi bişeyler i çiğnemeden yer yani

kim olursa olsun trafiğe açık alanda kimseye at avrat bide silahmıydı tüfekmiyde neydi işte herneyse verilmez
    kanka bunlar sana bişeyler hatırlatıyordur.....

bakın arkadaşlar direkt olarak bu durumu açıklıyorum ve vazgeçiyorlar.

Canerle bizim ortak olan arkadaşımız motorun üstüne oturuyor.motorun anahtarının üstünde olduğunun farkında değil caner(motorun sahibi) arkadaşımız,
    neyse çocuk alıyor gazlıyor.

Ben önüne atlasamda nafile gittii

Arkasından koştuk birde ama en son bir patırtı kütürtü duyduk

Sonuç bu; sakın olaki motorlarınızı scooter bile olsa vermeyin. Basit bir taştan kafası yarılsa ailesine durumu açıklayamazsınız...
    olaki allah korusun vefat etse vebalini çekemezsiniz.

Kesinlikle baştan, kalbide kırılsa kafasının kırılmasından iyidir.

Motorlarınızı kesin ve kesin olarak kimseye vermeyiniz.

Düşünün Bana GT250R ımı babam aldı, her ne kadar istemesine rağmen ona bile motosikletimi vermiyorum kısacası ''babama bile vermiyorum kardeşim sana motorumu hayatta vermem diyorum'' yüzüne.Bir dahada isteyemiyor zaten.

sevgiyle kalınnn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:39 AM ----------

haklısınız da insanın motoru yoksa ve özeniyorsa arkadaşları da sürekli etrafında dolanıyorsa istemeden duramıyorsun..
    ben bir kaç kez aldım arkadaşlardan gerçi scooter filandı ve sadece 300-400 m gidip döndüm geldim, sonra kuzeninkini almıştım Bartında o da vermemeye çalıştı ama utandı verdi, bende öyle bir heyecan varki vermese kaçırıcam, tamda zaten chopperları kullanmak nasıl bişeydir keyifli midir diye düşünürdüm hep.. görüntüsü ile hep chopper dı hayalim, kuzenin ki de çin malı adi bişey 150cc.. ama resmen beni chopperdan soğuttu, eşek ölüsü gibi, dönmesi dert durması kalkması dert, motordan soğudum yaw, bumuymuş motor dedim motor hayallerimi de yok etti biraz.. heyecandan biraz turladım hemde amasra nın yollarında köylere gidip geldim, ilk kez choppera bindim ve anayollarda gezindim.. öncesinde bir iki kez scooter kullanmıştım, yetenekli sayılıırm yani.. neyse birkaç kez yatırdım motoru tabi, çok ağır alışmışım bisiklet gibi sanıyorum hemen şuradan döneyim diye uğraşırken motor dönmüyor çok geniş alan lazım dönmesi için ve düz alan lazım yokuştada kalkamadım yine yatırdım.. debelendim biraz ya neyse bir iki saat deneyimim oldu.. beni biraz motorlarla ilgili hayal kırıklığına uğratmıştı ya neyse aradan bir yıl geçti tekrar sardı motor aşkı ve başlangıç için keeway düşünüyorum umarım kuzenin ki gibi değildir, kullanması keyiflidir. görünüşü çok hoş, pratik, küçük görünüyor yani..
    ve şimdi daha almadan bende düşünüyorum, bütün kuzenler, görenler filan isteyecek biliyorum, ben nasıl istediysem çok kolay kullanırım dediysem herkes öyle sanacak ve kırmadan vermemek için bin bir bahane uydurmak ikna etmeye çalışmak gerekecek..
    bu hep böyle, motoru olmayanın ve isteyenin gözü kalır, olan sakınır haklı olarak dengeyi kurmak insan mühendisliğidir..
    sen yetenekli falan değilsin bunu kafandan çıkarsan iyi olur sadece yüksek oranda şanslısın ve azrail seni seçmediği için allaha dua et diyorum kardeşim... çünkü yetenekliyim demek kendni üstün görmektir. bişeylere gaza gelmek demektir...hiç bir tecrüben yokken allah sana kolaylık vermiş.. sana motoru veren kuzeninede diycek çok şeyim var ama neyse boşwer o düşünmemiş... vebalini ben çekmem yinede keyifli rüzgarlar..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    yorum yok, vermek istemiyorsan zaten vermezsin be adam. hata karşıda değil, senin yumuşak yüzlülüğünde olabilir mi acep?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    Aileyi kullan.babama yemin ettim.aga babama bile motor vermem falan de hep ...

bir süre sonra alışırlar.sende , ruhsat sahibide rahat eder.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Ben de aynı senin gibiydim.Mesela bisikletimi istedi arkadaş (azcık profesyonel bişey) verdim düştü.Baya içim gitti, 2 3 gün aklımda o vardı.Üzgündüm de.Artık isterlerse başından vermiyorum.Kırılsınlar.2 dakikalık tatmin ihtimalini 2 günlük hayal kırıklığı ihtimaliyle birleştirmek saçmalık.Bunu dediğimde bana kırıcı bi laf söylerseler bişey yaparak uzaklaşmak anlamına gelen lafı söylerdim.Hayır diyememek kadar iğrenç bi psikolojik hastalık yok.Aynanın karşısına geç hayır de dostum
    facebook.com/kaskafa

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    bir arkadaş;
    Ben eski motorum la kaza yaptım,
    Bir arkadaşımı artçı almıştım,
    Bana birşey olmadı o 2 gün yoğun bakımda kaldı,
    O iki gün bana ölümdü, ve yemin ettim birdaha kimseye vermeyeceğim, artçı da mecbur oldıkca alamayacağıma de dedi
    Ve ben o sorumluluğu alamam Kusura Bakma de Dedi..
    Bu Hoşuma gitti şekil budur

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorum yok, vermek istemiyorsan zaten vermezsin be adam. hata karşıda değil, senin yumuşak yüzlülüğünde olabilir mi acep?
    aynen vermiyorum dediğinde sana darılan küsen insandan arkadaş olmaz zaten
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Başkalarının motorunu birkaç kez yatırdın Ne kadar rahat anlatıyorsun değil mi? Hadi bakalım inşallah bir tane alırsan, sıra senin motorda bu kuzen bolluğunda

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başkalarının motorunu birkaç kez yatırdın Ne kadar rahat anlatıyorsun değil mi? Hadi bakalım inşallah bir tane alırsan, sıra senin motorda bu kuzen bolluğunda
    gelip başlık açar şerreffsizler motorumu yatırmış diye
    facebook.com/kaskafa

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelip başlık açar şerreffsizler motorumu yatırmış diye

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Ankaradan arkadaşım gelmişti beraber doğanın içinde yüksek bir yere çıkmıştık. Benden motoru istedi ben olmaz dedim ne olacak ben Ankara trafiğinde kullanıyorum dedi güvendim verdim ve olan oldu meğersem daha önce scooter kullanmış. İlk defa vitesli motora biniyormuş havalı konuşmalar falan filan bana senin motor çok güçsüz dedi motor 3.vitesdeymiş . Uçurumlu çamların altında bir yerdeyiz.Ben vitesi 1 e takarsan gücünü görürsün dedim. Gaza basmasıyla ahşap masaya vurması bir oldu bir sürü masraf açtı başıma artı kendini bir güzel incitti. Ondan sonra demediğim laf kalmadı...

Motosikleti
    Ybr
    Versen bi türlü vermesen ayrı bi tür! En iyisi vermemek

Motosikleti
    Yamaha 09 YBR sonunda:)
    en guzel çözum ben motorumu aldatmadım aldatmamda (direk sevgili mantığı yurut :D) dediğin anda arkadaşın motora yenge muamelesi yapmaya başlayabilir :D
    [B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende böyle düşündüm ,baştan tavrını koyup ağırlığını hisettireceksin ,
    sırf motor mevzusunda değil, reelde bile herkes yanına gelip amele muhabeti yapamayacak tavrı koyacaksın, tabi kolay olmuyor zamanla geçiş yapıyorsun bu duruma ,bazı tecrübeler pahalıya patladığında böyle davranmak zorunda kalıyorsun ....

Yalana da gerek yok bence ,kırılacak arkadaş varsın kırılsın gitsin ..

hlmky85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyogt250r gitti :( gt 650 comet geldi :)) hala...
    ehliyeti olmayan ve trafik tecrübesini görmediğim kimseye motorumu vermem darılan darılsın kırılan kırılsın
    Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
    Nasılsa su akar yatağını bulur...

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    benimde başıma buna benzer bir olay geldi. hatta tam gezinin ortasında. arkadaşın babası motoru istedi evinde misafir olduğum amcama hayır diyemedim. motoru sürmeye başladı. çocuk gibi vermekte istemedi. sonuç gezinin ortasında yanan debriyaj balatası ve ankara'da bu balatayı bulamamak. gerisini siz düşünün.

ha bir de parada isteyemediğinizde size mal olan 450 tl.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler