E5üzerinde de Yunus Kazası - UYARI!!!
-
Arkadaşlar, böyle şeyleri yazmayı da okumayı da sevmem ancak bunu E5 te motor kullananlara bir uyarı niteliğinde yazmak istedim...
Saat 18:15 sıralarında içinde olduğum bir taksi ile Çamlıca 'dan Kadıköy istikametine E-5 'te yol alıyordum. sağdan 2. şeritte bizim solumuzdan hızla bir 1200GS'in geçtiğini gördüm. Önümüzdeki arabanın da solundan geçerek tekrar sağa makas girişimine bulundukları an, sadece tepeden gördüğüm kasklar bir anda görüşümden çıktılar. Önümdeki araba yalpalayarak kaymaya başladı. Biz de zar zor yavaşlayabildik. 2 Polis yerde yuvarlanıyor, GS'de sağına yatmış süratle uzaklaşıyordu. Polisler toparlandılar, ben taksiyi durdurarak yanlarına gittim. Kolları oldukça kötü yaralanmıştı ama iyiydiler. İnanmayacaksınız ama polisler ile yola döndüğümde bir şeridin yarısının yaklaşık 1 km boyunca yağa bulanmış olduğunu gördük...
Uzatmayalım şu aralar o yolu kullanacak olanlar ya yollarını değiştirsinler ya da çok dikkat etsinler...
Reklamlar
-
Tavsiyeniz için sağolun umarım bi kazadaha olmaz orda bu sebepten..
-
Bugün saat 17:00 civarında oradan geçtim..Ben geçtikten sonra yola dökülmüş demekki..
Kurtarmışım demek..
-
Bende bu gün geçicektim vaz geçtmiştim.
-
En korktuğum şey bu yoldaki yağlar. Bunun yüzünden düşüp kolumu kırmıştım. Hala da özellikle virajlarda aklıma gelir yağla karşılaşabileceğim. Dikkatli olmak lazım.
-
duyarlılık için tebrik ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
-
tam 15 gün oldu çine aydın arasında dağı inerken yağa yakalandım enaz 25 metre kaydım insan hiçbirşey anlamıyo allah şükür kırık çıkık yok makinada bişey yok ama sol kolum hala omuzdan çalışmıyo allah hiçbirinize yaşatmaz işallah hepinize kazasıs sürüşler arkadaşlar çok DİKKAT
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
bilgi verdiğin için tşkler...
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
-
saolun guzel bir uyari dikkat etmek lazim
. bir de bu arabalar kaymasin diye yaptiklari yolda ki tirtiklara benim tekerler giriyor bazen baya yalpaliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler