Yine Yolda Kaldım Ama imdadıma Yetişen Kişi Sürpriz
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun Cihan.Şansına motorcunun a babası denk gelmiş.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
. ilkönce ben sordum isim cisim
mt ye üyemisiniz diye Birzamanlar üyeydim ve kurucularındanım demezmi Şok oldum İsmim Efe dedi Balatta haliç köprüsü altında Yunuslara motor eğitimi veriyorum iyi adama denk geldin Ben motor eğitmeniyim .[/COLOR][/SIZE]
2 Tane Kurucumuz var...Bir tanesi (Skullhunter) Erhan...Öteki Gürkan (Komtan)...Gürkan arada bir çadır kurar...
siz skulu patron bilirsiniz...Ama Gürkanın üyeliği daha öncedir kimse buna dikkat etmez...neyse herşey sölenmez öle sır diyelim...
Ha Gürkanın gayrimeşru çocuğu varsa bilemem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
motora motorcu durur ,taksiye kamyoncu durur ama taksi hiç bi zaman durmaz
-
mete_han adlı üyeden alıntı
2 Tane Kurucumuz var...Bir tanesi (Skullhunter) Erhan...Öteki Gürkan (Komtan)...Gürkan arada bir çadır kurar...
siz skulu patron bilirsiniz...Ama Gürkanın üyeliği daha öncedir kimse buna dikkat etmez...neyse herşey sölenmez öle sır diyelim...
Ben fazla tanımam ama kimse dikkat etmez dediğinizde nedense içimden hepsini incelemek geldi =)
ve birde "admin" nickli üyenin varoldugunu farkettim, komtanla aynı gün kayıt olmuşlarr forumda kayıt saati belli oluyormu =)
-
BU olaydan sonra için motor motorcu sevgisiyle dolup taşmış.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
mustafa_33 adlı üyeden alıntı
motora motorcu durur ,taksiye kamyoncu durur ama taksi hiç bi zaman durmaz
güzel bir teşhis
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
htmetin adlı üyeden alıntı
BU olaydan sonra için motor motorcu sevgisiyle dolup taşmış.
Evet sizinde öyle olmalı ve Okuyan herkezin
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
benimde martian 150 var bende yolda kaldığımda bir tek motorcular durmuştu. bu da şunu gösteriyor iki örnekte de martian 150 her zaman yolda kalabilir :D motorcuya motorcu yardım eder.
-
Cihan dört ayağının üstüne düşmüşsün hani.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Bak Pandacıgım
Sır ehline verilir bilirsin ;)
Bilen soylemez, soyleyen bilmez derler buyuklerimiz
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Bak Pandacıgım
Sır ehline verilir bilirsin ;)
Bilen soylemez, soyleyen bilmez derler buyuklerimiz
kankam sayesinde bilmeyenmi kaldı bunu , Erhan abinin karizmayı çizdi
bu arada , sende hoşgeldin abi , çiziğini kaldırmışlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler