penbe rengi seviyosun sanırm
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Kardeşim TÜRKÇEmiz öldümü ing. yazıonuz hep..
Zaten hep modeller ingilizce..
Yaz Çamurluğa Pempe Panter
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
48 ES 379 aynaların yok !!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Yazilar olmamis sanirsam bodrum yada marmarisde ingiliz avina cikican....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ingilizler bu motora bakmaz. ama bence pembe güzel olmamış. aynaların olmaması trafik magandası mı ingizliz manda ve himayesi mi olucan o ayrı. nese güzel çalışma . ama ingizice artistik olsun die yazdınız tammda. aynaları sökmek nasıl moda oldu??
penbe rengi seven erkek ilk defa görüyorum
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
zevkler ve renkler işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
burası sakinn yer trafik yok fazla araç yok zaten ara sokaklar falan öylee oldugu için gerek duyulmuyo aynaya aslında. bide ben ayna varken arkamada dönüyodumm en iyisi dedim bende söküyüm zaten bakıoz arkaya aslında bakmayada gerek yok zaten araba falan fazla olmuyo olsa olsa bisiklet yada yine motor yada belediyee
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
ya sinyaller çok cins duruyor küçük kız tokası gibi
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
güzel motor. bu 135 yapan makinamı =)
arkadaşımm sana güzel bi tavsiyelerde bulunayım
pembeyi bende severim açık tonu olduğu sürece ama o yazılar ve sinyallerdekiler yakışmamış bence onları sök daha sonra nikelanjlı aynalar var hem boyu hafif kısa hemde çok hoş parlıyor onlardan tak 15 tl bişeydir orjinallerinden çok daha güzel olacak ayrıca motorun rengiylede iyi bir uyum sağlar.
bide şöyle gri renkk veya mat siyahbir kaliteli kask al ohh ozaman bak etrafındaki o hertarafına yazı yapıştırmayı moda edinmiş motorculardan nasıl daha fazla dikkat çekiyorsun
motosiklet bir kültürdür.
arkadaşım hayırlı olsun güzeldir kim ne derse desin gönlüne nasıl güzel geliyorsa aynan olsun ama
zevkler renkşer tartışılmaz tabi o konuda sen haklısın her renk güzeldir...ama aynalar olmazsa olmaz
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)