Motosikletliyi kovalayan ekip aracı takla attı.
Reklamlar
-
ADANA'da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli bir genci kovalayan polis otosu, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu 2 takla attı. Kazanın ardından telsiz anonsuyla yardım isteyen yaralı 3 polis memuru, ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, saat 10.00 sıralarında Çamlıbel Mahallesi 2881 Sokak üzerinde meydana geldi. Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı 01 A 7959 plakalı polis ekibi, ara sokaklarda durumundan şüphelendikleri 01 BJ 452 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan motosikletli genç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. 35 yaşındaki polis memuru İsmail Doğaç, bir ara direksiyon kontrolünü kaybetti ve araç yoldan çıkarak takla attı. 2 takla attıktan sonra boş arazi içerisinde yan yatmış halde duran ekip otosundaki memurlar sürücü Doğaç ile 34 yaşındaki İbrahim Ağzıdeli ve 36 yaşındaki Kerim Çölgeçem çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı polisler, kazanın ardından telsizle haber merkezine, ‘7959 merkez, takla attık ambulans gönderin’ şeklinde anons geçti. Yaralılar gelen ambulansla kaldırıldıkları Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı memurların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Polis ekiplerinden kaçan motosiklet ise Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak içerisinde terk edilmiş halde bulundu. 25 yaşındaki Alper Aktaş'a ait olduğu tespit edilen motosiklet, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazadan sonra kaçan Aktaş'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Hürriyet
Reklamlar
-
Yazik yazik...
Vatandasin veergisinden giden aracami yanayim...
Gorevini yapmaya calisan polisimizemi...
Arkadaslar sieddetle bundan once oldugu gibi bundan boylede bu forumda olsun olmasin A2 ehliyeti olmayip motosiklet kullanan herkesi en agir sekilde kiniyorum..
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
benimde ehliyetim yok...binmiyorum..daha bugün polis okulu sınavına girdim...eğer trafik polisi olursam "0 taviz"
-
neden binerler anlamiyorum zaten 2 teker ustu...
tehlikeyi 2 ye katliyip kaza anindada tum suc benimdir demek bu....
Yazik yazik Kimseyi dusunmeyin ana babalar nasil yetistirdi ne zorluklar cekti onu dusunuverin Akliniz yetiyosa...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
ben biniyorum , ama kışın burada trafik "0" kimsecikler yok ...
şubat'tada ehliyetimi alacağım kısmetse.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
valla şüpheli gördüler demi durdurmak istediler yoksa sırf ceza yazmak içinmi ?
-
HercuL adlı üyeden alıntı
valla şüpheli gördüler demi durdurmak istediler yoksa sırf ceza yazmak içinmi ?
Ben polisin ceza yazmak için durdurması gibi birşey olduğuna inanmıyorum, inanmam da. Yaptığım yolculuklarda defalarca durduruldum. Hatta bir keresinde mola verdiğim bir lokantanın önünden henüz hareket ederken bile durduruldum. Ehliyetin ıvırın zıvırın tamamsa belgelerini eline verip "iyi yolculuklar" deyip gönderiyorlar. Ha bir şeyin eksikse cezayı yersin ve "ceza için durdurulmuş" olursun tabii
-
Moderatör
Geçmiş olsun memurlarımıza.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
2007 model mavi bir hondaymış motosiklet
-
-
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
Geçmiş olsun memur arkadaşlara...
-
polislere büyük geçmiş olsun.bu yaralı polislerimiz gerçekten görevini yapmaya çalışanlardan, nerden mi anladım? silahlarını çekip kaçanı vurmamışlarda ordan anladım.
-
ilhan007 adlı üyeden alıntı
benimde ehliyetim yok...binmiyorum..daha bugün polis okulu sınavına girdim...eğer trafik polisi olursam "0 taviz"
acikcasi binmediginize hic inanasim gelmiyor.Mutlaka binmissinizdir . ve bu sekilde motor kullanmis biri olup da sifir taviz demek bana ilginc geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------
Levsy adlı üyeden alıntı
Ben polisin ceza yazmak için durdurması gibi birşey olduğuna inanmıyorum, inanmam da. Yaptığım yolculuklarda defalarca durduruldum. Hatta bir keresinde mola verdiğim bir lokantanın önünden henüz hareket ederken bile durduruldum. Ehliyetin ıvırın zıvırın tamamsa belgelerini eline verip "iyi yolculuklar" deyip gönderiyorlar. Ha bir şeyin eksikse cezayı yersin ve "ceza için durdurulmuş" olursun tabii
abi oyle bir genelleme olmaz bende ne polisler de var iyi de var kotu de var. bizim burada emekli bir trafik polisi var corbaciya gitmek icin yoldan araba ceviriyordum almazlarsa basiyordum cezayi diyor.bizzat bana dedi bunu .
-
Poliste hız sınırını aşmasaymış kaza yapmazmış dimi
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
-
honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı
abi oyle bir genelleme olmaz bende ne polisler de var iyi de var kotu de var. bizim burada emekli bir trafik polisi var corbaciya gitmek icin yoldan araba ceviriyordum almazlarsa basiyordum cezayi diyor.bizzat bana dedi bunu .
Doğrudur Ne diyeyim ... demeyeyim... yok kendi kendime diyeyim kimse duymadan
-
ilhan007 adlı üyeden alıntı
böyle yaparsanda bir çok kişinin hakkına girersin demiş olıyım adam garibandır palakssı kaskı vardır bişey demezsin ama gidipte o adamı durdurup 1.500 tl cezatıda ödedttrirsen ne kadar çok ahını alıorsın kardeşim kaskın plakn varmı motrun orjinalmi ozman motoru durdurma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 AM ----------
bu polsilerde nerde gidiyo gariban ceza ödeyemiyecek kişlileri durduruyo çok sinir oluyorum aynasız herifller
-
arkadaşlar bundan sonra dikkatli olun polisler yanlarına bırakmaz. sakın kaçmaya çalışmayın. antalyadaki vaka tekrar olur. sıkarlar kurşunu.
kaççaksanızda racinginiz olsun (cbr diil esas bişey)
ehliyetinize filn dkkat edin motorculara taviz min düşer bu olaydan sonraaa
-
evrak tamamsa polis ceza yazmıyormuş. yazmayacak tabi
bi de elini öpseydin polisin.
bugun bu ülkede ''türk polisi rüşvet almaz kardeşim '' diyebilen bi adam kalmadı.kepazeliğe bakın ki memleket bu halde..herkes biliyor suistimalleri..
hoşgörü olacaksa da herkes için olacak,ceza olacaksa da herkes için...
sen evrakların eksik gezme,ama polisin de bi çorba çıkarmı diye zırt-bırt durdurmasına da razı olma,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler