Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosikletliyi kovalayan ekip aracı takla attı.

REKLAM ALANI
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    ADANA'da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli bir genci kovalayan polis otosu, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu 2 takla attı. Kazanın ardından telsiz anonsuyla yardım isteyen yaralı 3 polis memuru, ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Çamlıbel Mahallesi 2881 Sokak üzerinde meydana geldi. Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı 01 A 7959 plakalı polis ekibi, ara sokaklarda durumundan şüphelendikleri 01 BJ 452 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan motosikletli genç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. 35 yaşındaki polis memuru İsmail Doğaç, bir ara direksiyon kontrolünü kaybetti ve araç yoldan çıkarak takla attı. 2 takla attıktan sonra boş arazi içerisinde yan yatmış halde duran ekip otosundaki memurlar sürücü Doğaç ile 34 yaşındaki İbrahim Ağzıdeli ve 36 yaşındaki Kerim Çölgeçem çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı polisler, kazanın ardından telsizle haber merkezine, ‘7959 merkez, takla attık ambulans gönderin’ şeklinde anons geçti. Yaralılar gelen ambulansla kaldırıldıkları Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralı memurların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekiplerinden kaçan motosiklet ise Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak içerisinde terk edilmiş halde bulundu. 25 yaşındaki Alper Aktaş'a ait olduğu tespit edilen motosiklet, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazadan sonra kaçan Aktaş'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hürriyet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Yazik yazik...
    Vatandasin veergisinden giden aracami yanayim...
    Gorevini yapmaya calisan polisimizemi...

Arkadaslar sieddetle bundan once oldugu gibi bundan boylede bu forumda olsun olmasin A2 ehliyeti olmayip motosiklet kullanan herkesi en agir sekilde kiniyorum..
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

ilhan007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 '08
    benimde ehliyetim yok...binmiyorum..daha bugün polis okulu sınavına girdim...eğer trafik polisi olursam "0 taviz"

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    neden binerler anlamiyorum zaten 2 teker ustu...
    tehlikeyi 2 ye katliyip kaza anindada tum suc benimdir demek bu....
    Yazik yazik Kimseyi dusunmeyin ana babalar nasil yetistirdi ne zorluklar cekti onu dusunuverin Akliniz yetiyosa...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    ben biniyorum , ama kışın burada trafik "0" kimsecikler yok ...

şubat'tada ehliyetimi alacağım kısmetse.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    valla şüpheli gördüler demi durdurmak istediler yoksa sırf ceza yazmak içinmi ?

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla şüpheli gördüler demi durdurmak istediler yoksa sırf ceza yazmak içinmi ?
    Ben polisin ceza yazmak için durdurması gibi birşey olduğuna inanmıyorum, inanmam da. Yaptığım yolculuklarda defalarca durduruldum. Hatta bir keresinde mola verdiğim bir lokantanın önünden henüz hareket ederken bile durduruldum. Ehliyetin ıvırın zıvırın tamamsa belgelerini eline verip "iyi yolculuklar" deyip gönderiyorlar. Ha bir şeyin eksikse cezayı yersin ve "ceza için durdurulmuş" olursun tabii

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun memurlarımıza.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    2007 model mavi bir hondaymış motosiklet

kankicbf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun ...

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben polisin ceza yazmak için durdurması gibi birşey olduğuna inanmıyorum, inanmam da. Yaptığım yolculuklarda defalarca durduruldum. Hatta bir keresinde mola verdiğim bir lokantanın önünden henüz hareket ederken bile durduruldum. Ehliyetin ıvırın zıvırın tamamsa belgelerini eline verip "iyi yolculuklar" deyip gönderiyorlar. Ha bir şeyin eksikse cezayı yersin ve "ceza için durdurulmuş" olursun tabii
    kesinlikle katılıyorum.bir hafta içinde defalarca durduruldum ama hiçbirinde ceza yemedim.
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Geçmiş olsun memur arkadaşlara...

polislere büyük geçmiş olsun.bu yaralı polislerimiz gerçekten görevini yapmaya çalışanlardan, nerden mi anladım? silahlarını çekip kaçanı vurmamışlarda ordan anladım.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    Alıntı ilhan007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde ehliyetim yok...binmiyorum..daha bugün polis okulu sınavına girdim...eğer trafik polisi olursam "0 taviz"

acikcasi binmediginize hic inanasim gelmiyor.Mutlaka binmissinizdir . ve bu sekilde motor kullanmis biri olup da sifir taviz demek bana ilginc geliyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 PM ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi oyle bir genelleme olmaz bende ne polisler de var iyi de var kotu de var. bizim burada emekli bir trafik polisi var corbaciya gitmek icin yoldan araba ceviriyordum almazlarsa basiyordum cezayi diyor.bizzat bana dedi bunu .

Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
    Poliste hız sınırını aşmasaymış kaza yapmazmış dimi
    [B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    geçmiş olsun

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı honda.cbr.125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi oyle bir genelleme olmaz bende ne polisler de var iyi de var kotu de var. bizim burada emekli bir trafik polisi var corbaciya gitmek icin yoldan araba ceviriyordum almazlarsa basiyordum cezayi diyor.bizzat bana dedi bunu .
    Doğrudur Ne diyeyim ... demeyeyim... yok kendi kendime diyeyim kimse duymadan

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı ilhan007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle yaparsanda bir çok kişinin hakkına girersin demiş olıyım adam garibandır palakssı kaskı vardır bişey demezsin ama gidipte o adamı durdurup 1.500 tl cezatıda ödedttrirsen ne kadar çok ahını alıorsın kardeşim kaskın plakn varmı motrun orjinalmi ozman motoru durdurma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:20 AM ----------

bu polsilerde nerde gidiyo gariban ceza ödeyemiyecek kişlileri durduruyo çok sinir oluyorum aynasız herifller
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    arkadaşlar bundan sonra dikkatli olun polisler yanlarına bırakmaz. sakın kaçmaya çalışmayın. antalyadaki vaka tekrar olur. sıkarlar kurşunu.

kaççaksanızda racinginiz olsun (cbr diil esas bişey)
    ehliyetinize filn dkkat edin motorculara taviz min düşer bu olaydan sonraaa

ygr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 2008
    evrak tamamsa polis ceza yazmıyormuş. yazmayacak tabi
    bi de elini öpseydin polisin.
    bugun bu ülkede ''türk polisi rüşvet almaz kardeşim '' diyebilen bi adam kalmadı.kepazeliğe bakın ki memleket bu halde..herkes biliyor suistimalleri..
    hoşgörü olacaksa da herkes için olacak,ceza olacaksa da herkes için...
    sen evrakların eksik gezme,ama polisin de bi çorba çıkarmı diye zırt-bırt durdurmasına da razı olma,

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler