Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor Alıcam Yardım..

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    Mrb arkadaşlar bu konu çok açılsada ben genede sormak istedim..motor alıcam scooter bindim 7bin km ve sıkıldım vitesli motor sürmeyi biliyorum..arkadaşın cbr125 chopper sürdüm gayet rahat zorluk hissetmedm.600lük zx6r veya cbr 600f biliyorum tabutda al flan diyeceksiniz ama 250lik almayı düşünüyodum ama eski model zx6r 7.000 tl civarı fazla imkanım yok 250 sonra 600 olmasın die 600lük almak istiyorum kendime güveniyorum iyice alışana kadar basmam zaten ne dersiniz ? ve ful korumalarımı alıcam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ManAcrEzzer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaşlar bu konu çok açılsada ben genede sormak istedim..motor alıcam scooter bindim 7bin km ve sıkıldım vitesli motor sürmeyi biliyorum..arkadaşın cbr125 chopper sürdüm gayet rahat zorluk hissetmedm.600lük zx6r veya cbr 600f biliyorum tabutda al flan diyeceksiniz ama 250lik almayı düşünüyodum ama eski model zx6r 7.000 tl civarı fazla imkanım yok 250 sonra 600 olmasın die 600lük almak istiyorum kendime güveniyorum iyice alışana kadar basmam zaten ne dersiniz ? ve ful korumalarımı alıcam
    basmam deme bence basarsın ve abi 7000 alacagın zx6r dan bence hayır gelmez

Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    99 model baktıgım.. bayada var böle düşük model 99-2000 temiz bulamazmıyım ? 600lüklerin ne kadar hassas oldugunu görmüş bulundum arkadasın motorunda kullan dedi cok hassas gercekten .. alışana kadar basmam elbette

ben alma derim çünkü dediğin motorun eskilerinden temizini bulmak çok zordur.hem parça sıkıntısıda yaşarsın büyük ihtimalle.tabi herşeyden önce o motor sana büyük gelir.belki önemsemezsin mesajımı ama emin ol ki motosiklet çok zevkli ve aynı zamanda çok tehlikeli bir oyundur.merdivenleri adım adım çıkman gerekir.eğer 2-3 adım birden atlarsan hata yaparsın ve bunun bedelini de emin ol çok ağır bir şekilde ödersin.

7000 ne gt650 r vardı hyosung vardi
    birde 99 2000 model kawa kac km de bende bakmıstım 50,000 de falan oluyor

Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    düşük km'lerde görüyorum ben fazla kullanılmamış garajda yatmış hep..hyosung gt250r almayı düşünüyordum bende ilk zaten..
    oktay299 biliyorum anlıyorum demek istedigini ama motor tecrübem var arkadasımın cbr'ı flan arada sürüyorum yani demek istedigim tamamen alışana kadar yavaş yavaş sürücem

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    7000 km tecrübe için az diyeceğim ama, diyemiyorum da. Çünkü bazılarımızın 20.000 km'de edinemediği deneyimleri sen 7.000 km'de fazlasıyla edinmiş olabilirsin. Deneyimin yapılan km ile elbette ilgisi vardır doğrudan birebir ilgili değildir. Velhasıl, diyeceğim şu ki, imkanın varsa o motorda kendini iyice bir tart, denemeler yapmaya çalış. Motoru şöyle bir yokla, duruşlar kalkışlar vs yap. Ben bu işi yaparım gibi bir his uyanıyorsa sende, alır geçersin. Ve ilk 5-10.000 km'de azami dikkatli olursun.

Motosikleti
    Hyosung Gt250r
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7000 km tecrübe için az diyeceğim ama, diyemiyorum da. Çünkü bazılarımızın 20.000 km'de edinemediği deneyimleri sen 7.000 km'de fazlasıyla edinmiş olabilirsin. Deneyimin yapılan km ile elbette ilgisi vardır doğrudan birebir ilgili değildir. Velhasıl, diyeceğim şu ki, imkanın varsa o motorda kendini iyice bir tart, denemeler yapmaya çalış. Motoru şöyle bir yokla, duruşlar kalkışlar vs yap. Ben bu işi yaparım gibi bir his uyanıyorsa sende, alır geçersin. Ve ilk 5-10.000 km'de azami dikkatli olursun.
    dedigim gibi arkadasın motorda denedim 1 kendimi 600cbr da ilk oturdugum icin arkadas arkama gecti gazı fazla verme dedi napsam etsem devir ibresi baya 1 yükseliyordu 1 kac denemede yavaşca kaldırdım motoru ve arada sürüyorum motoru şu an alıştım sayılır kalkış ve duruşlarda kısa mesafeli ufak sürüşler yapıyorum

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    - yanında tabutta al
    -iimam hazır mı?
    -hayabusa al bu az gelir.
    -rossi de binecek mi?
    -ybr ile başla bence
    -bence sen scooterla başla.
    -o motor çok hızlı biliyomusunun.

işin şakası hayırlı olsun. bnce al geç.

Motosikleti
    kırmızı honda cbr 125r istiyor
    Alıntı hao_asakura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    - yanında tabutta al
    -iimam hazır mı?
    -rossi de binecek mi?
    -ybr ile başla bence

bencede al gitsin .alışırsın

Cbf 150

bende cbf 150 var satılık başlangıç için en ideal motor güçlü atak rahat ve karizmatik bendeki siyah 2008 model araştır cbf150 yi düşünürsen görüşelim.
    neye karar verirsen de kazasız belasız bin.

Motosikleti
    kırmızı honda cbr 125r istiyor
    Alıntı hao_asakura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    - yanında tabutta al
    -iimam hazır mı?
    -rossi de binecek mi?
    -ybr ile başla bence

bencede al geç .alışırsın

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    2001 Model altı 600 CC lerde binilecek durumda olanı bulabilmek cok zor !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2001 Model altı 600 CC lerde binilecek durumda olanı bulabilmek cok zor !
    Çok olmasada sadece kolay değil.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler