Arkadaslar 3500 Gibi bi Bütçem Var Sizce 0 Tvs Apachemi Alayım İkinci El Bi Cbr 125 mi?
Arkadaslar 3500 Gibi bi Bütçem Var Sizce 0 Tvs Apachemi Alayım İkinci El Bi Cbr 125 mi?
çok zor bi dönemdesin (motor seçme) şimdiden kolay gelsin. ben şahsen apache derim.
bana Cbr ın görüntüsü daha güzel geliyor zevk meselesi
apacheler çok sağlam motor diye duydum kullanıcılarından yani katır gibi deyim yerindeyse, cbr alırsan da iyi ama 2. el bi cbr alacağına apache almanı tavsiye ederim ki görüntüsüde hoşuma gidiyor simsiyah bi tane bulabilirsen
bence apache al çünkü herşeyin sıfırı iyidir aklında soru işareti kalmaz hem bildiğim kadarı ile cbr a göre apaçinin parçaları daha ucuz ve apaçi çok süratlı bi makine diye duydum bu yazdıklarımın doğruluk payı yüksek ama kesin değil kullanan arkadaşlara sorarsan daha net cevağ verirler
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
sagolun arkadaslar tvs kullanıcıları motoru kısaca bi ozetlermisiniz [yakıt-hız-titreşim vb]
ben CBR al derim. nedeni ise ; tip bakımından cok üstündür.max hızları aşağı yukarı aynıdır. ama iyi kullanırsan hertürlü tokatlarsın apacheyi. [yakıt bakımından apache biraz daha az yakar] titreşim CBR de 110-115km hızdan sonra biraz başlar. ( apacheyle bukadar hız yapmadım bilemicem )
By.Speedy :bounce:
cbr al derim...............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cbr al derim çünkü eger 1-2 yıl içinde satıp büyütecek olursan cbr ı daha kolay satarsın ve 2. el aldığın için kaybın fazla olmaz, ama alır 5 yıl kullanırım dersen apachi daha iyi bir secenek bana göre
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
CBR 125 GÜzel motor Tavsiye ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cbr 125 derim parçaları pahalı olabilir ama kolay kolay parça deyiştirmez hemde 2. elde zararın daha az olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)