Arkadaslar gt250r dan sonra cbf600 bana uyar mi?
Reklamlar
-
4 silindir absli bir cbf600 alsam iyilesince diyorum...
yok yok kafaya taktim ben...
asagidaki gibi yapsam nasil olur yanlara grenaj arka lastigede camurluk tasarladim...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
-
cbf600 alıcağına 600f al :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
yok ben yogunlukla uzun yolcuyum:D
zaten hyomuda 20 bin kusurdu birbucuk senede...bunun 15binini ben yaptim...cok yakmasin istiyorum...
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
yok ben yogunlukla uzun yolcuyum:D
zaten hyomuda 20 bin kusurdu birbucuk senede...bunun 15binini ben yaptim...cok yakmasin istiyorum...
motorları aynı diye biliyorum zaten normalde 600f'te o kadar fazla yakmıyor daha doğrusu büyük makinalarda sanıldığı kadar yakmıyor sakin kullanımda senin motorunla ortalama aynı yakıt değerlerini elde edersin
en basidinden sitede taytıs nickli arkadaş var sık sık görüşürüz 1100xx'i var 10 milyona beşiktaştan küçükyalının az daha ilersine gelip geri dönmüştü rahatlıkla
-
ya bide ben bilmem biliyomusunda cok kotu kaza atlattim ya cok buyuk bi guc istemiyorum altimda acikcasi...bide abs olayi cok kandirdi beni...gerci frenleme konusunda iyiyim ama yinede bir absli motosikletim oluversin artik dedimdi...
-
Ne kadar mesafe bu gidip gelinen yer km olarak yani? Bende hep korkarım büyük makinanın yakıtında?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Ne kadar mesafe bu gidip gelinen yer km olarak yani? Bende hep korkarım büyük makinanın yakıtında?
kocaeliden bi ciktimmi antalya-isparta giderim gittigimce.hyo ile bayagi gezmisdim kaza oldugundada bilecikden donuyorduk esimle...bilecige gezmeye gittik...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
motorları aynı diye biliyorum zaten normalde 600f'te o kadar fazla yakmıyor daha doğrusu büyük makinalarda sanıldığı kadar yakmıyor sakin kullanımda senin motorunla ortalama aynı yakıt değerlerini elde edersin
en basidinden sitede taytıs nickli arkadaş var sık sık görüşürüz 1100xx'i var 10 milyona beşiktaştan küçükyalının az daha ilersine gelip geri dönmüştü rahatlıkla
cbf600 ile cb 600 hornetin motoru ayni ancak sanirsam vites orani farkli olacakki cb600hornet 102 hp olmasina karsin cbf 600 72 hp
-
kocaeliden bi ciktimmi antalya-isparta giderim gittigimce.hyo ile bayagi gezmisdim kaza oldugundada bilecikden donuyorduk esimle...bilecige gezmeye gittik...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
cbf600 ile cb 600 hornetin motoru ayni ancak sanirsam vites orani farkli olacakki cb600hornet 102 hp olmasina karsin cbf 600 72 hp
geçmiş olsun arkadaşım Allah bi daha göstermesin inş. Sen yaralanmışsın sanırım, Yengede varmı bi şey?
-
-
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...diliyorum.html
olumden donduk yaw...halen ben yuruyemiyorum...hanimda ailesinde tedavilere devam...hanimda bende İnsallah iyilesicez...Zaman...
benim 3 agir ameliyat,12 unite kan nakli,2 kez yıogun bakim........2 ay hastanede yattim...
Daha ne olsun...
hanim 2 beyin ameliyati ve su an hafiza kaybi var İnsallah toparlar Allahimin izni ile
İnş. arkadaşım mübarek günlerdeyiz dualarım sizinle
-
İnş. arkadaşım mübarek günlerdeyiz dualarım sizinle
Sagol Allah razi olsun...incik suyunu bol ic benim icin;)
-
Sagol Allah razi olsun...incik suyunu bol ic benim icin;)
Olur içiyorum zaten daha akşam işten gelirken doldurmuşum 5 litrelik damacanamızı ama iftara yetişme telaşıyla ii bağlıyamamışım motorun arkasına eve bi vardım yok düşmüş istersen sanada doldurur trenle yollarım (belki şifa oluverir inş.)
-
Olur içiyorum zaten daha akşam işten gelirken doldurmuşum 5 litrelik damacanamızı ama iftara yetişme telaşıyla ii bağlıyamamışım motorun arkasına eve bi vardım yok
düşmüş
istersen sanada doldurur trenle yollarım (belki şifa oluverir inş.)
Allah razi olsun ...Sagligima kavusayim İnsallah ketenci kiz yurdunun ordaki bp de bulusuruz bigun nasip olursa...hersey kismet kader...zaten bir seneye kadar arac kullanmam yasak onumuzdeki yaza anca baslarim otomobille filan ...
zaten tirsiyom su anda otomobile yolcu olarak oturdugumda bile hastaneye giderkene...
Kaza bayagi etkilemis beni...
Doktorum normal dedi bu korkuma...
-
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...diliyorum.html
olumden donduk yaw...halen ben yuruyemiyorum...hanimda ailesinde tedavilere devam...hanimda bende İnsallah iyilesicez...Zaman...
benim 3 agir ameliyat,12 unite kan nakli,2 kez yıogun bakim........2 ay hastanede yattim...
Daha ne olsun...
hanim 2 beyin ameliyati ve su an hafiza kaybi var İnsallah toparlar Allahimin izni ile
toparlar toparlar sadece buna bu şekilde inanın inanmadan olmuyor hiç bişe bizimde dualarımız hep sizinle
büyük motor konusuna gelince hyo'da bildiğim kadarıyla sen aynı lastikleri kullanıyordun ve 20binde artık lastiklerin değişme zamanı çoktan gelmiştir yola olan tutunma gücünü kaybetmeye başlıyorlar bi yerden sonra.
neyse cbf600'de o kadar ufaksanıcak bir makina değil tabiki 600f'e göre daha rahat kaçıcaktık ama yanlara grenaj ekleme bence o haliyle bile güzel bi makina ve o kadarda güçsüz bakma sonuçta kullandığın hyoya göre çok daha güçlü üstüne binip sürmeye başladığında anlarsın
tabi sonuç olarak senin göz zevkin isteğin ve kararına göre olacak bir şey bize bu noktada karışmak düşmez gönlüne göre buluruz dert değil
-
deli_mavi
sizin kaza haberinizi aldığımda vallahi çok kötü olmuştum..Dua etmiştim hiç tanımadığım halde..Ama hocam biraz yavaş git yav..Eşin inşallah toparlayacak ve birlikte süreceksiniz gene ama dediğim gibi allah aşkına yavaş biraz..Çünkü seni iyileştikten sonra sitede takip ediyorum ve görüyorum ki 3 vakte kadar gene motor alacaksın sanki..
-
toparlar toparlar sadece buna bu şekilde inanın inanmadan olmuyor hiç bişe bizimde dualarımız hep sizinle
büyük motor konusuna gelince hyo'da bildiğim kadarıyla sen aynı lastikleri kullanıyordun ve 20binde artık lastiklerin değişme zamanı çoktan gelmiştir yola olan tutunma gücünü kaybetmeye başlıyorlar bi yerden sonra.
neyse cbf600'de o kadar ufaksanıcak bir makina değil tabiki 600f'e göre daha rahat kaçıcaktık ama yanlara grenaj ekleme bence o haliyle bile güzel bi makina ve o kadarda güçsüz bakma sonuçta kullandığın hyoya göre çok daha güçlü üstüne binip sürmeye başladığında anlarsın
tabi sonuç olarak senin göz zevkin isteğin ve kararına göre olacak bir şey bize bu noktada karışmak düşmez
gönlüne göre buluruz dert değil
sizlere neden dusmicek kardesim.oyle olmasa bu konuyu acmasdim dertlesmesdim dimi...demekki sizlerin fikride onemli benim icin.arti bu motosiklete yan cantalar ve topcase de gider ki ben bu eklemeleride yapicam eger nasip olurda motosiklet alma zamanim gelirse.dedigim gibi uzun yollar pakliyo deli_mavi kardesinizi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 AM ----------
osbourne adlı üyeden alıntı
deli_mavi
sizin kaza haberinizi aldığımda vallahi çok kötü olmuştum..Dua etmiştim hiç tanımadığım halde..Ama hocam biraz yavaş git yav..Eşin inşallah toparlayacak ve birlikte süreceksiniz gene ama dediğim gibi allah aşkına yavaş biraz..Çünkü seni iyileştikten sonra sitede takip ediyorum ve görüyorum ki 3 vakte kadar gene motor alacaksın sanki..
Evet ya ilk ameliyati oldugumda ziyaretime gelen mt dostlarimda demislerdi bana motosiklet kullanicanmi bidaha dediler
asla yok filan dedim...gulmuslerdi sinsice
meger onlarda kazaliymis onlarda aynini demisler ama onlarda yeniden baslamislar....
hizli kullaniyormuyum evet...(sadece duzlukde ve bos yolda,cukur olmadigini bildigim yerlerde)kazada hizim dusukdu gerci kazada 60 65 km civari tam sehir disi sehir girisi sinirinda olsu kaza 100m ilerde olsa sehir ici hiz limiti olcakmis fatura bana cikacakti...
Allahim buyuk tamamiyle yandan cikan arac sucluydu o kadar selektor ve korna cektim durdu tam ben gecerken firladi cikti olay bundan ibaret ama gel gor ki hakli yada haksiz olmak sagligi geri vermiyor...
-
Allah razi olsun ...Sagligima kavusayim İnsallah ketenci kiz yurdunun ordaki bp de bulusuruz bigun nasip olursa...hersey kismet kader...zaten bir seneye kadar arac kullanmam yasak onumuzdeki yaza anca baslarim otomobille filan ...
zaten tirsiyom su anda otomobile yolcu olarak oturdugumda bile hastaneye giderkene...
Kaza bayagi etkilemis beni...
Doktorum normal dedi bu korkuma...
İnşallah sağlığınıza bi kavuşun tam olarak beklerim her zaman kapımız dostlara daima açık
-
sizlere neden dusmicek kardesim.oyle olmasa bu konuyu acmasdim dertlesmesdim dimi...demekki sizlerin fikride onemli benim icin.arti bu motosiklete yan cantalar ve topcase de gider ki ben bu eklemeleride yapicam eger nasip olurda motosiklet alma zamanim gelirse.dedigim gibi uzun yollar pakliyo deli_mavi kardesinizi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 AM ----------
Evet ya ilk ameliyati oldugumda ziyaretime gelen mt dostlarimda demislerdi bana motosiklet kullanicanmi bidaha dediler
asla yok filan dedim...gulmuslerdi sinsice
meger onlarda kazaliymis onlarda aynini demisler ama onlarda yeniden baslamislar....
hizli kullaniyormuyum evet...(sadece duzlukde ve bos yolda,cukur olmadigini bildigim yerlerde)kazada hizim dusukdu gerci kazada 60 65 km civari tam sehir disi sehir girisi sinirinda olsu kaza 100m ilerde olsa sehir ici hiz limiti olcakmis fatura bana cikacakti...
Allahim buyuk tamamiyle yandan cikan arac sucluydu o kadar selektor ve korna cektim durdu tam ben gecerken firladi cikti olay bundan ibaret ama gel gor ki hakli yada haksiz olmak sagligi geri vermiyor...
düşmicek derken ben ss severim sen yapıcağın yoluda düşünerek cbf600 demişsin
olsa kullanmayacağım bir motor değil dediğin gibi topcase olayına girilebiliyor imkan var uzun yol için daha rahat bir motor neden almayasın bu motoruda kullanırsın neden kullanmayasın 15bin km kullandın hyoyu 2 3 sene kullanıpta senin yaptığın yolu yapamayanlar varki sen en başında bu motorla uzun yol bile yaptın insan şehir içinde öğrenemediği bi çok şeyi uzun yolda çok daha iyi öğrenme anlama gibi bir şansı olabiliyor inanıyorumki tecrübe edindin kullanırsın
-
düşmicek derken ben ss severim sen yapıcağın yoluda düşünerek cbf600 demişsin
olsa kullanmayacağım bir motor değil dediğin gibi topcase olayına girilebiliyor imkan var uzun yol için daha rahat bir motor
neden almayasın bu motoruda kullanırsın neden kullanmayasın 15bin km kullandın hyoyu 2 3 sene kullanıpta senin yaptığın yolu yapamayanlar varki sen en başında bu motorla uzun yol bile yaptın insan şehir içinde öğrenemediği bi çok şeyi uzun yolda çok daha iyi öğrenme anlama gibi bir şansı olabiliyor inanıyorumki tecrübe edindin kullanırsın
ahh ahh anilarim canlandi be ...
evet abs olayini sormak isterim bi bilgin varmi?abs frenli kullanan arkadasin filan oldumu ?ben abs li kullanan ne taniyorum nede gordum
-
abs fren mesafesini kısaltmıyo diye biliriz. sadece daha güvenli frenleme ve fren esnasında manevra imkanı veriyor nisbeten.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler