Cruiser düşündün mü hiç?Yakıtı makul gücü sınırlı torku yüksek.
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Murat çok acele etmiyor musun kardeşim?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Türkiyede BMW kullanıcılarının %80 i borusanın yolunu bile bilmez.F650gs parçası piyasada oldukça kolay bulunabilir.Alım satımı kolay değer kaybetmeyen dayanıklı aletlerdir.Bakımı oldukça kolaydır ağır bakımları hariç bütün bakımlarını kendiniz motoru tanıyınca yapabilirsiniz.Şahsen bakımlarını kendim yapıyordum 52 hp lik bu aletin donanım açısından standartları, BMW'yi sınıfındaki motorlardan bir gömlek üste çıkartıyor.ben alıpta üzülen pek görmedim Tabi bu önerim BMW f650gs içindir
size ufak bir örnek vereyim geçen sene 3 BMW İstanbul-Denizli Denizli-İstanbul toplamda 1500 küsür km yol gittik yakıtları hesapladık inanamadık tekrar tekrar hesapladık.100 km'de 3,1 3,2 litre.Şaka gibi dimi ama gerçek
Aşırı sağnak yağmura maruz kaldık yaklaşık 300 km kadar.Virajlara girdik gazladık 140 150 lere çıktık sağnak yağmurda.İşte o ortamda anladım ABS neymiş neye yararmış
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
lucas haklı murat çok acele ediyosun. biraz sabırlı ol lütfen...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
murat
sana motor yassah gardaşım yassah anlamıonmu beee
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Murat geçmiş olsun Bende 17 dikişle sonuçlanan kazaamda haklıyken seninde dediğin gibi haklı olmam sağlığımı geri getirmiyor düşüncesi içersinde rutin işime ve hayatıma 1 ay aradan sonra dewam ettim. seninki 1 sene bende birdaha hayatta binmem elimi sürmem diyordum ama zaman gelçtikçe iyileştikçe motorsikletin her harfi tek tek aklıma geliyordu m si 2 gün o su 2 gün t si 1 gün o su yarım gün r si her saat Anlıcağın Çok zor Ayrılmak birdaha Hızsız daha dikkatli. yaşadıklarını gözünün önünden geçirerek birdaha aynlarını yada daha beterini Yaşamamak için. Sür / sürme dersek Gaza getiririz daha fazla sürmek istersin Sür Kardeş Yolun açık olsun
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
bence sen bir müddet motordan uzak dur her nekadar bende bir kaç defa kaza atlatsamda her defasında yine motordan vazgeçmedim ama beni dinlersen bir süreliğine ara ver tekrar geçmiş olsun diyor bir an önce eski sağlığına kavuşman temennilerimle...
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
neden er 6 f düşünmedin hiç. söyledigin fiyatlara çok rahat bulursun. iki silindir olması yakıt ekonomisi saglayacaktır. cbf 600 de iyi bir seçim olabilir. güçlü ve güzel sesinin yanında pekte ekonomik bir gezi motosikleti olmayacaktır.
ayrıca bir süre motosiklet kullanmaman telkininde bulunanlar korkuları yenmek için üzerine gitmek gerekir diye düşünüyorum örnegin kaza geçiren bir yarışçı ciddi anlamda sakat kalmadıgı sürece işine devam ediyor. büyük bir kaza geçirmişsin allah sevdiklerine bagışlamış. neden bu keyfe ara veresin yada sonlandırasın ki. sadece daha fazla tecrübe kazanıp agresif ve kontrolü zor motosikletlerden bir süre uzak dur. buna birde yaşadıgın talihsiz kazayıda göz önünde bulundurup daha fazla dikkat ve özeni eklersen çok daha faydalı olur.
allah herşeyi gönlüne göre versin. umarı tam anlamıyla iyileşip özgürlügün tadını doya sıya çıkarırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)