kış geldi motorlara hala biniyor musunuz yoksa ?
Reklamlar
-
havalar soğudu yağışlar arttı motorlarınızı kışlık konuma uyku moduna geçirdiniz mi yoksa her fırsatta motora binip kış mı o da ne li diyorsunuz.
şahsen ben ikinci gruba giriyorum.okula hala motorla gidiyorum.yagmur yağmıyorsa ne kadar soguk olursa olsun montu geçirdiğim gibi motora atlıyorum
şu dikkatsiz şoförler de olmasa daha iyi olacak
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Gerekli ekipmanlar ile tabiki kışında binilir, hatta daha zevkli olur (özellikle yağmurda) İstanbul trafiğini düşünürsek birde vazgeçilmezdir aslında. Seni kutluyorum Nurgül tebrikler, birde öneri ; eğer çok soğuk havalarda monttan soğuk geçiyorsa (üşümesen bile o soğuk zararlıdır) montun içine gazete koyabilirsin. Çok etkilidir
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
geçen sene her gün yagmur camur demeden bindim ama bu sene daha da yaşlandık haliyle eskisi kadar binemiyorum genelde yagmur yağmadığı zamanlarda ve iş saatine göre biniyom. sana tavsiyem dizlerine dikkat et ilerde sorun cıkartmasınlar cok soguk iyi gelmez bence.
-
Ben de yağmur yağmadıkça okula motorla gidip geliyorum. İstanbul trafiği motorsuz çekilmiyor. Zaten ii korunuyorum, soğuklar bana vız gelir.
-
Aah aaah.. acaba bende bir gün motorla okula gdeblcekmiym
-
elbette..
kın güzle havaları kaçırmam..yağmurlu havada da kullanıyorum ama fırtına olmadığı sürece..
-
ne demek tabiki halen motordayızzz , şahsen tatlı su motorcularından değilim ama soğukta donmadık yerimizde kalmıyo değil hani
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Bende hemen hergün okula motorla gidiyorum hala, soğuk önemli değil ama yağmur olmasa iyi olur çünkü görüş alanı çok azalıyo sıkıntı yaratıyo.
-
-
14 Aralık 2005, 20:11
Bende yaz kış motor üzerindeyim uzun süredir motor kullanınca en kısa mesafeler bile motorsuz cok uzuyor gözümde kar ve buz yok ise sorun yok
-
14 Aralık 2005, 21:14
bende okula motorla gidenlerdenim cok güzel oluyo yaz kış motordayım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
14 Aralık 2005, 21:38
-
14 Aralık 2005, 22:16
Adanada kış olmadığı için farketmiyor kar görmek için tekir yaylasına gidiyoruz,artı karda en güzel giden mangalda sucuk partisi bütün stresini alıyor.İnsanın içinden geldikten sonra kar kış yağmur nafile
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
14 Aralık 2005, 22:22
istanbul'a halen kış gelmediğinden dolayı hergün okula motorla gidip geliyorum, işlerimi yağmurun şidddetine göre sıralıyorum, şiddetli yağmur olmadığıdı sürecede binmeyi düşünüyorum...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
15 Aralık 2005, 00:12
Okula motorla gelmiyorum ama haftasonları biniyorum.
Bu haftasonu da binicem eşlik etmek isteyen herkese kapılarımız açıktır
Şilede karting pisti vardı eğer hala duruyorsa bi tur yarışıp geri döneriz...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
15 Aralık 2005, 01:06
yılda 365 gün motoruma biniyorum
ALLAH kaza bela vermedikçede bineceğim.
-
15 Aralık 2005, 20:22
Bugün gaza geldim yağmur çamur bindim! Motor artık kahverengi.
Buarada bir de R1200RT yi test ettim pardon çamur yaptım
Artık çamurlu su motorcusuyum!!!
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
15 Aralık 2005, 20:37
inmiyoruz ki binelim elimizden gelse motorla yatıp motorla kalkacaz afedersiniz insan alıştımı tuvalete bile motorla gitmeye çalışıyo okadar bağımlılık yapıyo yani öyle değilmi arkadaşlar?
-
15 Aralık 2005, 21:15
-
17 Aralık 2005, 13:14
walla ben 7/24 bazında kullanıyorum.şu anda motorum bütün ekipmanları ile birlikte hangarda hazır bir vaziyette bekliyor.
her an hareket edebilecek ve uzun yola bile gidecek kabiliyette.
yaw sanki hava kuvvetlerinin savaş uçaklarından bahsettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler