herzaman.soguk, yagmur farketmez atesleme beyinlerine dikkat edilmesine katılıyorum.yanımda 1 tane yedekt var.bu konuda tecrubeliyim
herzaman.soguk, yagmur farketmez atesleme beyinlerine dikkat edilmesine katılıyorum.yanımda 1 tane yedekt var.bu konuda tecrubeliyim
haftanın 7 günü üzerindeyim.. e full kıyafet tabii, zuzaylı gibi biniyorum.. özellikle kışın GÖRÜNÜRLÜĞE dikkat.. reflektif bant tavsiye ederim arkaya ve yanlara...
Bn 16 yaşındayım sabhlrı binmiyorum. Her gece sabah 6.30 a kadar motora biniom. Ve sorada annem glio hdi servisn gldi okula gec klcan dio ..
inşallah birgün bnde okula motorla giderim ...
kullanıyorum arkadaşlar ben kıyafetleri giyince arkadaşlar bana atom karınca diye şaka yapıyorlar
herkese selam
ya pardon birşey soracagım asya t1de motorun beyni denilen nerede oluyor
kışın motora binmek ve asya t1 de beyin. yaw bu topiği sen açmışın bari sen değiştirme konuyu. neyse topık senın soru senın asya t1 senın
Donmus bi vaziyette eve geliyom tamam motoru bıraktım tovbe diyorum.
Ertesi gun otobuste sucuk vaziyeti sıcaktan,sıkıntıdan ölüyorum.
Motorsuzda hic olmuyormus diyip tekrar kürkçü dukkanina dönüyorum.
bu boyle gidip duruyor
ben yağmurda soğukta farketmiyor heryere motorla gidiyorum. motorsuz gidince daha çok ıslanacağımı ve sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum, trafikte, kalabalık duraklarda otobüslerde sıkıntı çekmekten iyidir
bende alanyadayım ve burda kış yok gibi birşey kullanıyoruz yani, sende kullan yağmurda güzel olur...
demin indim üstünden ........
erkek ister -30 da motora binmek yok babam bızım buralarda motora binmek ne kelıme motor yan yan gidiyor 30cm karda bi kere denedim çıkardım şimdi ise motoru gorunce ellerim üşüyo bacaklarım donuyo vs
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Olum ne sazansıznız yaw durup durup nerden çıkardınız bu topici 2 ne ikisi 3 sene öncenin topici töbe töbe
hocam sen birazdan esk mt nin açacağı topiği gör.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
21-12-2005 SOn cevap Tarihi Valla bu sefer iyi hortlatmıssınız
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)