Bluetoothlu motorsiklet kaskı yapımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel projeymiş yapanın ellerine sağlık yayınlayanında
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
ov yeaah
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Herkes kaskına kıyamaz
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Moderatör
mete_han adlı üyeden alıntı
Kaynak uzmanı mısın?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
linkteki resimle görünen casus kulaklık diyede geçer sitedeki fiyatı pahalı ama ist karaköy ve ya sirkeci tahtakalede 5-10 tl fiyatları.aynı işlemi görüyor denenmiştir.2 tane alıyorsunuz ister birini artçınıza veya yanınızda giden arkadaşınıza verebilirsiniz.yalnız mikrofonu yerinden söküp bir parça kablo ile agız seviyesine kadar uzatmak lazım sesin daha net olması için.bu da kullanılabilir bir yöntem.
http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=1620
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
bunu yapmanın bi anlamı yok ki.önemli olan iki bluetooth kulaklık arasında telefonsuz iletişim sağlayabilmek.Yoksa sadece telefonla konuşulan bluetooth kulaklıklar o kadar da pahalı değil...
-
13 Aralık 2012, 19:09
yeni başlık açmaktansa bu başlıktan devam etmek mantıklı olur kanaatindeyim.
şöyle ki; kaskıma bir kulaklık monte etmiş bulunmakla birlikte gayet güzel performans almaktayım. şimdi buna bir bluetooth handsfree kit entegre etmek istiyorum. bir kaç deneme yaptım. telefondan müzik dinlemek/yönetmek ok. telefonun radyosunu dinleyemiyorsunuz kulaklık aynı zamanda anten çünkü, olmayınca radyo açılmıyor. ama bluetooth alıcı üzerinde dandik bir fm alıcı vardı, oradan vasat derecede bir yayın alınıyor. konuşma performansı ise (ki benim için en önemli sorun) dururken ok ama hareket halinde karşı taraf iptal, hiç bir şekilde sizi duyamıyor. en son cihaza harici mikrofon lehimledim, onuda götürdüm kaskın çene/iç kısmına sabitledim, yine olmadı. zaten bir müddet sonra da cihaz bozuldu. şimdi kablolu mikrofon bağlıyorum. dolayısıyla radyomda var =) ama hareket halinde yine görüşme olamıyor ve pratik değil.
evet fikir ve tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlar ise teşekkür ederim =)
bu da bozduğum bluetooth cihazı
meğerse aşk imiş canın mayası
-
13 Aralık 2012, 19:30
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
13 Aralık 2012, 19:34
-
13 Aralık 2012, 20:23
2.4 ghz frekansı beyninizin dibinde uzun süreli tutmak sağlığınız açısından iyi olmayabilir.
-
14 Aralık 2012, 00:14
yasdal adlı üyeden alıntı
Seller doesn't post to the location you requested. Please use a different address, or request an exception by contacting the seller. The seller may decide to post to this excluded location or cancel the transaction.
ayrıca dx.comdan 82 dolara aldığım üründen hiç memnun kalmadım. konuşma için verimli ancak müzik için berbat bir ürün idi, sattım. güzel olanlarda var ancak 100-120 doları gözden çıkarmak gerek. kargosuydu vergisiydi derken fiyat uçup gidiyor. sizin verdiğiniz linkteki güzel gibi ancak eleman türkiyeye satış yapmıyor.
ayrıca insan kendi yapınca başka oluyor =) teşekkürler.
birde bu AU$ ile US$ kur farkı nedir bilen var mı acaba?
-
14 Aralık 2012, 14:00
peacetrain adlı üyeden alıntı
2.4 ghz frekansı beyninizin dibinde uzun süreli tutmak sağlığınız açısından iyi olmayabilir.
direkt olarak telefonu kullanmak daha mı az zararlı? yada sıkışık trafikte soluduğumuz ağır metaller içeren zararlı gazlar? bu hesaba girersek motora dahi binmememiz gerek. güneşin kaç kere doğup battığını sayınca bulduğumuz sayıya sadece zaman diyebiliriz. bu esnada yaptıklarımız ise hayat. teşekkür ederim.
-
14 Aralık 2012, 22:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler